Timpul de raspuns este destul de mare uneori, si ma gandeam ca o filtrare mai buna pe baza categoriilor, ar trebui sa caute intr-o baza de date mai mic.
In al doilea rand, m-ar ajuta si pe mine ca utilizator sa gasesc produse mai specifice pentru o nisa, un exemplu balanl, cautand Barcelona apar in acelasi timp si ofertele turistice si site-uril de carti cu ghiduri si harti pentru barcelona, si trebuie sa caut mai mult pana gasesc ceea ce doresc
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
Timpul de raspuns al API-ului este monitorizat constant si este, pentru majoritatea requesturilor, mult sub o secunda. E posibil sa fie o problema de conectivitate intre serverul care iti tine instanta de wordpress si serverul api.2parale.ro. De asemenea, e posibil ca pe acel server al tau sa ruleze atat de multe site-uri incat sa fie foarte incarcat si, drept urmare, lent.
Pentru rezultate mai bune, poti cautaconform instructiunilor.@title Barcelona @campaign (campanie 1 | campanie 2 | campanie 3)
tetele: operatorii la feed functioneaza ? la cautari cu - sau + apar toate balariile posibiledai galaxy+note si apar tone de alte rezultate
Serverul nu este lent, este dedicat, sub folosit, si nu este o problema de conexiune.
E adevarat ca are timp de raspuns sub o secunda, dar dureaza mult pana afiseaza tot ce gaseste prin baza de date, in fine pentru mine nu este o prioritate, folosesc destul de putin 2performant
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
O alta chestie cool in tool ar fi si un filtru de pret, de exemplu vreau sa fac un articol despre pantofi ieftini, si caut sub 100 lei, sau din contra doresc sa fac un articol despre rochii care sa nu fie nici scumpe si nici prea ieftine ca nu sunt de calitate si as dori sa setez rochii cu valoarea intre 100 si 300 lei. etc
Sunt sugestii de imbunatatire tool, pentru a usura munca afiliatilor si poate chiar a creste numarul comenzilor, e adevarat ca ne putem descurca si cu ce este acum, ne puteam descurca si fara 2performant, dar de ce sa nu facem ceva mai bun care sa ne usureze munca daca se paote
+ nici nu stiu exact ce face si nu sunt sigur ca face ce te astepti tu. Oricum lipseste un spatiu pe acolo.
- mie mi-a mers intotdeauna. Daca e ceva aiurea, da-mi un exemplu concret.
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
Pai sa facem cu totii, ca e open source
Filtru de pret e greu de implementat pentru ca, din pacate, formatul preturilor nu este unul standard. Unii folosesc punctul ca separator al miilor, altii il folosesc drept separator zecimal. Unii pun si moneda, altii nu.
Mai e de lucru putin la platforma 2Parale pentru a extrage informatiile utile din pret.
@tetele nu sunt programator ca m-as fi bagat deja
Inca un ametit care se va plange zilele urmatoare ca nu se fac bani din marketing afiliat
(mesaj trimis advertiserului)
![]()
Momentan este/sunt 3 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 3 vizitatori)