Pagina 91 din 577 PrimulPrimul ... 41818990919293101141191 ... UltimulUltimul
Rezultate 901 la 910 din 5770

Subiect: 2parale, afiliatii si marketingul afiliat

Popa Mihai este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    21st November 2010
    Locaţie
    Germania
    Vârstă
    35
    Posturi
    877
    Putere Rep
    30

Implicit

Citat Postat în original de robyroy Vezi Post
    Partial ai dreptate. Preturile se schimba (?) nu de la zi la zi, ci de la minut la minut. Iar variatiile nu sunt de 5-10 euro, sunt incredibil de mari.
    De vina este si faptul ca ca pe aceasta nisa este un marketink extrem de agresiv si parsiv: Ti se prezinta un bilet de avion la un pret derizoriu, dar nu ti se spune ca de fapt biletul respectiv nu are incluse si taxele de aeroport, sau mai stiu eu ce alte taxe, care cumulate iti tripleaza pretul biletului. Sau nu ti se comunica niciodata faptul ca biletele ieftine, sunt de fapt doar doua trei per cursa, care probabil se vand instant, iar pentru tine ramane doar varianta sa cumperi un bilet mai scump cu 200 de Euro

Probabil si datorita "minciunelelor" astea nevinovate rata de respingere este foarte mare. Caci omul intra, rezerva un bilet, iar apoi il suna agentul de ticketing si ii spune ca de fapt il costa de vreo trei ori mai mult. Si normal ca isi baga picioarele.
    Nu ar fi mai simplu sa spuna clar la oameni cat este pretul biletului si cate sunt la oferta sau cu pret redus? Astfel si firma/compania care vinde bilete ar creste, oamenii ar avea mai multa incredere si ar reveni tot la ei, iar majoritatea clientilor ar fi multumiti de serviciile lor si ar recomanda si prietenilor s.a.m.d

LensFlare este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    41
    Data înscrierii
    25th November 2010
    Posturi
    1.114
    Putere Rep
    41

2 out of 2 members found this post helpful.

Implicit

Nu inteleg de ce au respins comisionul daca e nehotarat clientul Sa-l respinga cand stiu sigur ca au pierdut clientul.

Dragos Bunea este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    50
    Data înscrierii
    4th January 2011
    Locaţie
    Tulcea
    Vârstă
    39
    Posturi
    1.036
    Putere Rep
    50

Implicit

Citat Postat în original de LensFlare Vezi Post
    Nu inteleg de ce au respins comisionul daca e nehotarat clientul Sa-l respinga cand stiu sigur ca au pierdut clientul.
    Exact la asta ma gandeam si eu acum dupa ce am citit si postul lui robyroy, ei nu au pierdut clientul, dar resping comisionul. Marketing afiliat!
    "Blog de afiliat si calatorii: Dragos Bunea Blog"

tymbark este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    48
    Data înscrierii
    5th November 2010
    Locaţie
    Iasi
    Posturi
    1.355
    Putere Rep
    48

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

dupa cum zicea si tetele..

Citat Postat în original de tetele Vezi Post
    Stiti care este un atribut comun al afiliatilor de top din 2Parale? Nu pun intrebari pentru care nimeni nu stie raspunsul. Testeaza, optimizeaza si scaleaza sau renunta, dupa caz.

@Kidu este de departe cel mai bun exemplu in acest sens. Fie ca a fost bine sau rau, omul asta a invatat enorm testand orice i-a trecut prin cap si vazand daca functioneaza sau nu.

Doar zic...
    nici mie nu-mi place cand vad comisioane respinse 60%, dar asta e... Caut alta campanie, campania respectiva o sa-si piarda traficul incet-incet. Sunt numeroase exemple de campanii care sunt serioase si datorita acestui fapt toata lumea ii promoveaza, sau exemple de campanii care respingeau 30-35% comisioane si acum nu mai sunt in 2parale, probabil se saturase lumea sa-i promoveze.
    Signatura lipsa

Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    21st November 2010
    Locaţie
    Germania
    Vârstă
    35
    Posturi
    877
    Putere Rep
    30

Implicit

Exista o lista pe undeva cu advertiseri care folosesc module ce ascund numere de telefon/chat/messenger? Sau sa fac eu una pentru toti membrii seopedia? si cu timpul sa tot facem cu toti update

Serban Cristian este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    81
    Data înscrierii
    1st November 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    47
    Posturi
    4.328
    Putere Rep
    81

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

ce lista ? doar lenjerie.ro mascheaza, mai era slim&fit, dar vad ca afiseaza totusi.

Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    21st November 2010
    Locaţie
    Germania
    Vârstă
    35
    Posturi
    877
    Putere Rep
    30

Implicit

Citat Postat în original de Serban Cristian Vezi Post
    ce lista ? doar lenjerie.ro mascheaza, mai era slim&fit, dar vad ca afiseaza totusi.
    Mi-am dat si eu seama ca nu sunt dupa ce am cautat 30 de minute si nu am gasit nici un magazin care sa le mascheze... este chiar demoralizant acest lucru, pacat...

Dragos Nicu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    42
    Data înscrierii
    20th January 2008
    Locaţie
    Sibiu, RO
    Posturi
    2.011
    Putere Rep
    42

Implicit

Citat Postat în original de tymbark Vezi Post
    dupa cum zicea si tetele..

nici mie nu-mi place cand vad comisioane respinse 60%, dar asta e... Caut alta campanie, campania respectiva o sa-si piarda traficul incet-incet. Sunt numeroase exemple de campanii care sunt serioase si datorita acestui fapt toata lumea ii promoveaza, sau exemple de campanii care respingeau 30-35% comisioane si acum nu mai sunt in 2parale, probabil se saturase lumea sa-i promoveze.
    Domnule, alte campanii nu sunt pe aria asta. Decat tripsta care nu face conversii mai deloc. Veltravel s-a dus de mult. =>nu are nici o legatura cu ce a spus tetele.
    Eventual sa utilizezi platformele private de afiliere, sa nu te folosesti de 2parale, insa acest thread este despre ei.

Citat Postat în original de LensFlare
    Asta era ideea
    Poti sa dai de mine usor, @contact.

tymbark este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    48
    Data înscrierii
    5th November 2010
    Locaţie
    Iasi
    Posturi
    1.355
    Putere Rep
    48

Implicit

Daca ai un site de turism cu f mult trafic si vrei sa-l monetizezi, nu-i singura optiune afilierea. Razvan Pascu face bani f frumosi fara afiliere, deci sunt si alte optiuni, nu te obliga nimeni sa folosesti 2p. Ideea e sa vezi ce merge si ce nu si sa schimbi strategia pana gasesti ceva ce functioneaza. Daca tot ai asa multe comisioane pe care le generezi pt vola, sunt convins ca ai putea gasi o agentie de turism care ar fi itneresata s-o promovezi pe site-ul tau
    Signatura lipsa

-Rares- este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    52
    Data înscrierii
    14th May 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    39
    Posturi
    1.620
    Putere Rep
    52

2 out of 2 members found this post helpful.

Implicit

tymbark, aici se vorbeste despre 2parale, evident ca in afara de asta poti cauta alte variante de monetizare, oricare dintre ele fiind mai buna in momentul de fata.

Concluzia e ca pe turism, in 2parale nu exista nicio campanie macar decenta in momentul de fata. De fapt, nu a existat niciodata.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •