Cine poate explica diferenta:
Vola.ro - Comisioane respinse in Aug 2012 numar 63%, valoare 70%
Tripsta - Comisioane respinse in Aug 2012 numar 6%, valoare 3%
Cine poate explica diferenta:
Vola.ro - Comisioane respinse in Aug 2012 numar 63%, valoare 70%
Tripsta - Comisioane respinse in Aug 2012 numar 6%, valoare 3%
Da, clar umbla cu prostii. Pe nisa carti promovam o campanie, care acum nu mai este, ce avea rata de respingere de 25-30%. Acum, am 0-1% comisioane respinse. Cum sa fie diferenta asa mare? Oare chiar 30% din cei care cumparau din cealalta campanie anulau comanda sau nu raspundeau curierului? Ce prostie. Ma rog, am zis-o si o mai zic, nu stiu ce cauta astfel de campanii in 2p. Inteleg, au platit o taxa de inscriere, blablabla. Dar din moment ce respingi 63% din comisioane, inseamna ca nu fac treaba buna afiliatii si gata. Bine in schimb ca mai trimit si mesaje cu tot felul de oferte si promotii. Pacat... ar merge facuta o curatenie printre advertiseri.
Signatura lipsa
Problema ar fi ca Tripsta nu prea genereaza comisioane inca. Deci tot cam pe acolo ajungi ca suma de bani. (cel putin in cazul meu) Nici eu nu stiu de ce isi bate joc Vola chiar asa de afiliati deoarece oricum e lead stabil, ori ca generezi o rezervare de 600 euro, ori de 80euro. (standard)
Poti sa dai de mine usor, @contact.
Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)
povestea cu Vola e veche si a devenit vizibila de cand 2p a inceput sa afiseze procentele alea in fiecare campanie. de atunci tot aceeasi intrebare au pus-o diversi si nici o explicatie n-a fost primita
cum spune google ca vrea sa fie un site de afiliere Affiliate programs - Instrumente Google pentru webmasteri Ajutor
si o fraza cheie zic eu "Affiliate program content should form only a small part of the content of your site."
deci nu accepta site-urile dedicate afilierii, afilierea sa reprezinte doar o mica parte din site, dar oare ce procent anume din site trebuie sa reprezinte afiliere pentru ca google sa considere OK
Si cu cat reteaua de afiliere este mai mare cu atat riscul de fi penalizat este mai mare, deoarece google creeaza algoritmi de a detecta afiliatii in acea retea de afiliere
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
nu cred ca exista un anumit procent "corect" de "incarcatura afiliata" pe care un site trebuie sa-l aiba ca google sa fie ok cu el. sunt siteuri pline ochi de afiliere care stau pe pozitii de top in rezultate asa ca raspunsul trebuie sa fie in alta parte.
noile updateuri nu fac altceva decat sa trezeasca niste bun simt care ar fi normal sa existe in directia oricarui site. daca un motor de cautare incepe sa aiba bun simt atunci eu personal am asteptari mai mari de la niste oameni![]()
Dar daca faci un site de review-uri, dar clar cu scopul de a vinde ceva in sistem afiliat, ce-i rau in asta? E continut unic, il ajuta pe user sa-si faca o parere despre produs. Nu vad ce-ar fi rau in asta... Desi clare un site 100% pt afiliere, dar nu mi se pare normal sa fie penalizat doar pt ca are link-uri afiliate.
Signatura lipsa
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)