Stiu, am vazut.... si ma intreb de ce merge asa slab pe nisa de travel. Ar merge mai bine cu site-urile de reduceri cu ofertele de turism cred. O fi mai mic comisionul, dar per total sigur iese mai bine decat cu campaniile din turism din 2p
Stiu, am vazut.... si ma intreb de ce merge asa slab pe nisa de travel. Ar merge mai bine cu site-urile de reduceri cu ofertele de turism cred. O fi mai mic comisionul, dar per total sigur iese mai bine decat cu campaniile din turism din 2p
Signatura lipsa
Din cate am vazut, ofertele de reduceri sunt cam aceleasi de fiecare data, in aceleasi statiuni si de cele mai multe ori sunt exact aceleasi oferte reinviate la interval de 1-2 saptamani, deci slab...
Cel mai mare comision inregistrat ieri: (IT&C) 8,243.33 RON si totusi, cea mai mare vanzare inregistrata ieri: (IT&C) 6,127.42 RON
Daca acel comision e pe bune cred ca afiliatul care l-a inregistrat trebuie sa desfaca sampania
"Blog de afiliat si calatorii: Dragos Bunea Blog"
Posibila imbunatatire 2performant
De ceva timp am inceput sa folosesc si eu 2performant, si am constatat ca are un timp de reactie foarte mare, sisinand cont de numarul de feed-uri cred ca este normal, dar se poate imbunatati, asa ca fac urmatoarele sugestii
Inainte se inceapa afisarea produselor sa ai si o lista derulanta prin care sa poti selecta doar campaniile dintr-o anumita categorie de exemplu "fashion", apoi cum este acum selectarea magazinelor si completare criteriilor de search. Sa se pastreze si optiunea cauta in toate feed-urile sau toate feed-urile din categorie
O astfel de facilitate, ar reduce timpii de cautarea in baza de date, am gasi mai repede si mai usor ceea ce ne intereseaza si ar reduce si incarcarea serverelor 2parale.
Mai am si alte idei de imbunatatire, dar deocamdata raman astea
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
2Parale @2Parale
@bloguldeit Ar fi fost ceva o astfel de comanda si un asa comision. De data aceasta e o alarma falsa. Asteptam Black Friday
Dap, e o greseala. Parea de domeniul sci-fi un astfel de comision
"Blog de afiliat si calatorii: Dragos Bunea Blog"
pana la urma inteleg ca nu au fost aprobate comisioanele mari care le am observat: era unu de 1400 lei pe haine, unu de 1100 si unu de 700 pe it.
recordu a expirat, acum e 400 si un pic.
O mica eroare de implementare a codului de tracking 2Parale. Nimic ingrijorator, se rezolva cu advertiserul ASAP.
Despre ce vorbim? Cumva despre 2PPI? A nu se confunda cu 2Performant.
@Tetele de el vorbesc
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
Momentan este/sunt 2 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 2 vizitatori)