28th March 2012, 14:14
1 out of 1 members found this post helpful.
@tetele
am si eu mica sugestie la afisare statistici
la rubrica Rezumat Campanii .............. Pentru Ultimele 30 Zile poate ar merge trecute si valoarea comisioanelor si valoarea vanzarilor personale
Si tot acolo sau in alta parte un total comisioane si vanzari in fiecare luna in parte de exemplu "in luna martie ai generat xxx comisioane, in vanzari de xxxx lei si comisioane de xxxx lei"
Cred ca ar ajuta si afiliatii sa vada cum evolueaza de la o luna la alta, in sistemul 2parale. Asta poate ajuta afiliatul sa se mobilizeze.
Este doar o sugestie
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
28th March 2012, 14:57
28th March 2012, 15:01

Postat în original de
lovelife
@tetele
am si eu mica sugestie la afisare statistici
la rubrica Rezumat Campanii .............. Pentru Ultimele 30 Zile poate ar merge trecute si valoarea comisioanelor si valoarea vanzarilor personale
Si tot acolo sau in alta parte un total comisioane si vanzari in fiecare luna in parte de exemplu "in luna martie ai generat xxx comisioane, in vanzari de xxxx lei si comisioane de xxxx lei"
Cred ca ar ajuta si afiliatii sa vada cum evolueaza de la o luna la alta, in sistemul 2parale. Asta poate ajuta afiliatul sa se mobilizeze.
Este doar o sugestie
Eu sustin sugestia, mi se pare o idee buna pentru comoditate (scutesti research-ul lunar). Si nu e vorba neaparat de lene, insa daca poate fi, de ce sa nu fie?
28th March 2012, 15:16

Postat în original de
Dragos Nicu
Eu sustin sugestia, mi se pare o idee buna pentru comoditate (scutesti research-ul lunar). Si nu e vorba neaparat de lene, insa daca poate fi, de ce sa nu fie?
Da e buna sugestia si chiar ar fi un tool folositor. Deci sustin si eu ideea
3rd April 2012, 10:46
Pentru ca cei 10% ii primesti din valoarea fara TVA, in concluzie tu primesti 10% din 290Lei restul reprezentand TVA.
3rd April 2012, 10:50

Postat în original de
b.Dragos
Intrebare: Azi am inregistrat un comision la un produs care costa 360 RON, procentul care mi se cuvine e de 10%. De ce am primit doar 29.03?

Pentru ca primesti comision pe suma fara tva a produsului, in cazul tau 290,3 lei.