Pagina 90 din 577 PrimulPrimul ... 40808889909192100140190 ... UltimulUltimul
Rezultate 891 la 900 din 5770

Subiect: 2parale, afiliatii si marketingul afiliat

tetele este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    42
    Data înscrierii
    27th May 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    281
    Putere Rep
    42

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Stiti care este un atribut comun al afiliatilor de top din 2Parale? Nu pun intrebari pentru care nimeni nu stie raspunsul. Testeaza, optimizeaza si scaleaza sau renunta, dupa caz.

@Kidu este de departe cel mai bun exemplu in acest sens. Fie ca a fost bine sau rau, omul asta a invatat enorm testand orice i-a trecut prin cap si vazand daca functioneaza sau nu.

Doar zic...

c_n_m este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    25th February 2006
    Locaţie
    București / Ilfov
    Vârstă
    52
    Posturi
    622
    Putere Rep
    38

Implicit

@michelle: Good point! Din pacate asa stau lucrurile in unele (multe) cazuri. Eu am iesit din program demult, cand o campanie cu tematica imobiliara a aprobat doar vreo 2% din leadurile generate, asta in conditiile in care leadurile nu presupuneau vreo plata de la utilizator, iar in paralel site-ul genera in alte sisteme comisioane in urma unor achizitii platite, deci nu se putea spune ca traficul era necorespunzator. In plus nu cred ca are rost afilierea atata timp site-urile advertiserilor pun la dispozitie comanda telefonica potentialilor clienti directionati de afiliat, deoarece astfel mecanismul tehnic al generarii comisioanelor este eludat intr-o proportie semnificativa (s-a facut chiar un sondaj aici pe Seopedia in aceasta privinta). Sa generez clienti gratuit? No, thanks!

@tymbark: Cel putin la nivel declarativ, Google nu penalizeaza un site doar pentru faptul ca acesta contine linkuri de afiliat, ci pentru faptul ca nu ofera continut util pentru utilizator in plus fata de cel preluat de pe site-ul promovat, vedeti aici
    Ultima modificare făcută de c_n_m; 3rd October 2012 la 12:25. Motiv: my bad, daduse si lovelife linkul mai devreme

Serban Cristian este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    81
    Data înscrierii
    1st November 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    47
    Posturi
    4.328
    Putere Rep
    81

Implicit

c_n_m: esti in eroare, am multe siteuri penalizate pentru afiliere fara sa aiba nici un strop de continut preluat de pe siteul promovat. Si ma refer la continut unic cu 1 link de afiliere in text de 5-700 cuvinte.

Astept cu interes momentul in care advertiserii din 2parale sunt obligati contractual sa :
    - aiba module ce ascund numere de telefon/chat/messenger vizitatorilor proveniti din afiliere.
    - modifice valoare comisioane si leaduri doar cu preaviz de 15 zile
    - procesez comisioane automat functie de statusul comenzii din administrarea magazinului.

Mi-ar placea sa am recurenta de 48h dar sa implementeze cele de mai sus...

c_n_m este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    25th February 2006
    Locaţie
    București / Ilfov
    Vârstă
    52
    Posturi
    622
    Putere Rep
    38

Implicit

@Serban Cristian: Am specificat "cel putin la nivel declarativ". Daca G. una spune si alta face, asta e o alta discutie.

p.s.
    Ar mai putea fi si varianta in care desi continutul nu este preluat de pe site-ul promovat, acest continut nu este destul de bogat si/sau de diferit in comparatie cu alte site-uri (de afiliat sau nu, si aici poate fi considerat si site-ul original pe care il promovezi) care prezinta aceleasi produse. Daca insa crezi ca penalizarea survine indiferent de calitatea continutului, ci doar datorita faptului ca site-ul considerat ca este unul de afiliere, si ca Google recunoaste site-urile de afiliere be baza existentei linkurilor de afiliat, poti incerca modificarea acesor linkuri: aici lovelife a deschis un subiect interesant.
    Ultima modificare făcută de c_n_m; 3rd October 2012 la 12:53. Motiv: p.s.

Popa Mihai este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    21st November 2010
    Locaţie
    Germania
    Vârstă
    35
    Posturi
    877
    Putere Rep
    30

Implicit

Citat Postat în original de Serban Cristian Vezi Post

Astept cu interes momentul in care advertiserii din 2parale sunt obligati contractual sa :
    - aiba module ce ascund numere de telefon/chat/messenger vizitatorilor proveniti din afiliere.
    - modifice valoare comisioane si leaduri doar cu preaviz de 15 zile
    - procesez comisioane automat functie de statusul comenzii din administrarea magazinului.

Mi-ar placea sa am recurenta de 48h dar sa implementeze cele de mai sus...
    Sa speram ca aceste trei idei se vor aplica cat mai curand, si eu astept cu nerabdare acest lucru, probabil la fel si alti afiliati.

"Affiliate program content should form only a small part of the content of your site." citat de aici: http://support.google.com/webmasters...n&answer=76465

Deci continutul programului de afiliere ar trebui sa fie doar o mica parte din continutul de pe siteul nostru....
    Ultima modificare făcută de Popa Mihai; 3rd October 2012 la 14:05. Motiv: editare

Dragos Nicu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    42
    Data înscrierii
    20th January 2008
    Locaţie
    Sibiu, RO
    Posturi
    2.011
    Putere Rep
    42

Implicit

Vola.ro

STATUS
    29 Sep xx Respins "Tariful s-a modificat intre timp si clientul se mai gandeste"
    Poti sa dai de mine usor, @contact.

Dragos Bunea este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    49
    Data înscrierii
    4th January 2011
    Locaţie
    Tulcea
    Vârstă
    39
    Posturi
    1.036
    Putere Rep
    49

Implicit

Citat Postat în original de Dragos Nicu Vezi Post
    Vola.ro
    LOL! "Tariful s-a modificat intre timp si clientul se mai gandeste" - asta e pe bune? Astia fac afiliere? LOL again!
    "Blog de afiliat si calatorii: Dragos Bunea Blog"

Dragos Nicu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    42
    Data înscrierii
    20th January 2008
    Locaţie
    Sibiu, RO
    Posturi
    2.011
    Putere Rep
    42

Implicit

Citat Postat în original de Dragos Bunea Vezi Post
    asta e pe bune? Astia fac afiliere? LOL again!
    Iti dai seama ca eu n-as putea avea atata creativitate E bataie de joc pe fata si nimeni cu privilegii nu face nimic... whatever
    Poti sa dai de mine usor, @contact.

andyradutza este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    29th March 2008
    Locaţie
    Bucharest
    Posturi
    146
    Putere Rep
    37

Implicit

Citat Postat în original de Dragos Nicu Vezi Post
    "Tariful s-a modificat intre timp si clientul se mai gandeste"
    Motivul pe care l-au dat s-ar putea sa fie unul bun. In general preturile biletelor de avion se schimba de la o zi la alta. Daca nu platesti imediat si nu faci rezervarea in aceeasi zi, risti ca pretul sa creasca cu 5-10 EURO sau chiar mai mult.
    Asta nu inseamna ca incerc sa ii scuz, rata mare de respingere a comisioanelor e destul de suspecta.

Robert este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    96
    Data înscrierii
    7th August 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    47
    Posturi
    4.027
    Putere Rep
    96

Implicit

Citat Postat în original de andyradutza Vezi Post
    Motivul pe care l-au dat s-ar putea sa fie unul bun. In general preturile biletelor de avion se schimba de la o zi la alta. Daca nu platesti imediat si nu faci rezervarea in aceeasi zi, risti ca pretul sa creasca cu 5-10 EURO sau chiar mai mult.
    Asta nu inseamna ca incerc sa ii scuz, rata mare de respingere a comisioanelor e destul de suspecta.
    Partial ai dreptate. Preturile se schimba (?) nu de la zi la zi, ci de la minut la minut. Iar variatiile nu sunt de 5-10 euro, sunt incredibil de mari.
    De vina este si faptul ca ca pe aceasta nisa este un marketink extrem de agresiv si parsiv: Ti se prezinta un bilet de avion la un pret derizoriu, dar nu ti se spune ca de fapt biletul respectiv nu are incluse si taxele de aeroport, sau mai stiu eu ce alte taxe, care cumulate iti tripleaza pretul biletului. Sau nu ti se comunica niciodata faptul ca biletele ieftine, sunt de fapt doar doua trei per cursa, care probabil se vand instant, iar pentru tine ramane doar varianta sa cumperi un bilet mai scump cu 200 de Euro

Probabil si datorita "minciunelelor" astea nevinovate rata de respingere este foarte mare. Caci omul intra, rezerva un bilet, iar apoi il suna agentul de ticketing si ii spune ca de fapt il costa de vreo trei ori mai mult. Si normal ca isi baga picioarele.
    Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •