Butonul pentru cererea de plata (+ confirmarea ca a fost primita / procesata; + posibilitatea de a descarca anexa si a o uploada ulterior semnata; + notificarea ca plata a fost facuta) e programat in acelasi batch?
Butonul pentru cererea de plata (+ confirmarea ca a fost primita / procesata; + posibilitatea de a descarca anexa si a o uploada ulterior semnata; + notificarea ca plata a fost facuta) e programat in acelasi batch?
Nu, asta ar trebui sa apara inainte
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
In alta ordine de idei, cu cine am onoarea de a ma vedea maine?SEO meet
1. mycloset cred ca ne pregateste o alternativa la fashiondays prin hh.mycloset.ro
2. ce se mai aude de afiliada, programul de afiliere miniprix (afiliada.miniprix.ro)?![]()
Nu s-ar putea afisa pe pagina fiecarei campanii un grafic care sa prezinte procentele comisioanelor respinse? Ca acum arata doar pe luna precedenta (desi acum tot pe iulie arata, desi suntem in septembrie). Dar ar fi utila o astfel de statistica.
Signatura lipsa
Mereu arata statistica pe luna dinaintea celei precedente, in ideea in care este nevoie de ceva timp pentru a procesa respectivele comisioane, in asa fel incat statistica sa fie relevanta.
S-ar putea cu un pie chart, ceva, insa am preferat pana acum sa pastram interfata cat mai simpla.
Pai.. nu s-ar complica prea tare daca in loc sa afisati intr-un text procentul comisioanelor respinse in luna X, afisati in grafic cu evolutia acestor statistici. ar ocupa la fel de mult loc, doar ca ar fi de 100x mai util pt afiliati, parerea mea.
Signatura lipsa
Ah, am inteles gresit. Ce zici tu este un mini-grafic cu evolutia acestei masuri. OK, da, inteleg utilitatea.
O ciudatenie mare
Azi primesc mesajul de respingere a unui comision mare
Dar din lista comisioanelor a disparut comisionul, ca si cum comisionul respectiv nu a existat niciodata, probabil nu apare nici in statistici si asa o firma apare cu procent bun pentru comisioane respinse.Buna!
AmaFashion a RESPINS un comision de 55.8 RON in campania Ama Fashion.
Istorie:
------
Clienta a anulat comanda
Pagina Campaniilor este:
Marketing Bazat Pe Performanta (Marketing Afiliat) - 2Parale
--
Numai Bine,
2Parale
Si asa m-am demotivat din nou sa folosesc afilierea, chiar daca nu eram prea activ pe nisa deja ma redus la jumatate spatiul acordat
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
Comisionul este in baza de date, se calculeaza statistici pe el. Imediat revin cu un raspuns complet.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)