Cea mai mare vanzare inregistrata ieri (IT&C) 13,548.06 RON
Cel mai mare comision inregistrat ieri (IT&C) 677.4 RON
Intr-un final se mai fac si alte recorduri, in ultimul timp era doar 2p cu al lor 400 leiMa rog, ieri era un amarat de fashion cu 74 lei
ah, lol, era al meu ala de 74 lei
![]()
Comision 5% pe IT? Poate electrocasnice de la Clickshop sau MarketOnline ca ei au astfel de comisioane.
Just a heads up: Astazi am mai inclus inca 2 servere in "familia" 2Parale. In urma acestui proces, este posibil ca o parte dintre click-urile inregistrate astazi sa nu va apara in statistici. Comisioanele s-au inregistrat si se vor inregistra in totalitate, cookie-urile de tracking s-au plantat in mod corespunzator, motiv pentru care unii dintre voi probabil ati remarcat o rata de conversie semnificativ mai mare in conturile voastre pentru ziua de azi.
Asadar, capacitatea infrastructurii noastre a crescut semnificativ. Ne-am pregatit pentru vanzarile record ce se anunta pe finalul anului, asa ca nu va dorim decat sa cresteti si voi in consecinta.
@tetele Vesti bune, intr-adevar. Nu ne uita nici cu formalitatile pentru cererile de plata, e din ce mai greu pe email (cum se observa si mai sus) si e omeneste de inteles.
In alta ordine de idei, "another one bites the dust"
Nu prea merge (inca) treaba cu "nu-i promovati". Au prea multe branduri si multa sortimentatie incat afiliatii sa-si permita luxul asta. Mergem inainte!FashionUp a APROBAT un comision de 1.0 RON in campania It's time to FashionUp!.
Istorie:
------
comision modificat din 7.86 RON in 1.00 RON
Insa ce nu-si dau seama cei de la FashionUP este ca isi construiesc astfel un brand si pentru afiliati, iar cand vor exista alternative apropiate ...
Poate le mai spune cineva ca problema nu e ca resping comisioane si nici macar ca incearca sa manipuleze statisticile. Problema este ca nu ofera explicatii pentru modificarea comisioanelor (ca de respins nu le mai resping acum)
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)