O fi murind speranta ultima dar nu e cazul sa disper...
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
Codul de voucher NEWSB pentru reducere 20 LEI la MATAR, e vreunui afiliat 2Parale?!
O fi murind speranta ultima dar nu e cazul sa disper...
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
Codul de voucher NEWSB pentru reducere 20 LEI la MATAR, e vreunui afiliat 2Parale?!
Care descalificat a revenit in top? Presupun ca stiti ca topul ala e dupa comisioane aprobate, nu? Si ca erau oameni cu mai multe comisioane generate carora li s-au aprobat intre timp, determinand intrarea lor in top 3.
Daca afisati primii 10 de la Leaduri e OK?
Poate ar fi o idee initierea unui topic nou "Competitii 2Parale" in care sa se discute intre participanti.
Si sa lasam acest topic pentru chestiuni generale privind afilierea prin 2Parale. Ce ziceti?
Cand sunt lansate aceste competitii toti afiliatii intra in joc, doar la sfarsit poti sa spui ca nu te intereseaza daca esti calificat. Si zilele astea totul este fierbinte, parerea mea personala este ca aici trebuie sa discutam. Si ii dau dreptate Roxanei Ivan si ii multumesc pentru observatii.
Ma ajutati? Recomandati-mi 3 articole despre marketingul afiliat care v-au placut/marcat/impresionat etc.
E research pentru un articol pe care il pregatesc.
Multumesc.
Bogdan Aron | twitter.com/bogdanaron | 2Parale
As vrea sa te pot ajuta...cel mai tare si mai tare m-au marcat cursurile lui Chris Farrell, pot sa zic ca este mentorul meu in afiliat marketing,... este mai mult decat un articol. In limba romana m-a impresionat acest film care m-a determinat sa ma apuc serios de treaba pe afiliat marketing in Romania. Prefer filmuletele in locul articolelor. Nu am gasit articole (pana acum) in limba romana care sa ma impresioneze prin cunostinte, prin furnizare corecta de informatii si autorul sa fie o personalitate in materie...poate trebuie sa mai treaca vreo 2-3 ani...afiliat marketingul la noi este la inceput, parerea mea.
Ultima modificare făcută de Stefania Trandafir; 31st October 2012 la 20:39.
Multumesc Stefania.
Initial am vrut sa scriu oarecum despre altceva, dar am ajuns in final la: Cum ajungeti la primele 10 comisioane in 2Parale pentru o sansa la un iPhone5 in iChallenge? | 2Parale Blog - Marketing Afiliat
Afiliati si super afiliati care vor sa impartaseasca din experienta lor sunt rugati sa lase un comentariu la articol.
Bogdan Aron | twitter.com/bogdanaron | 2Parale
Eu m-am dezvaluit, am impartasit din experienta mea![]()
Momentan este/sunt 2 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 2 vizitatori)