Pe fashion este undeva in jur de 15 lei/100 click-uri. Unii au mai mult altii mai putin, tine strict de cat de targetat e traficul si cat de bine convertesc magazinele.
Pe electronice ii las pe cei care se ocupa de nisa asta sa te lamureasca.
Pe fashion este undeva in jur de 15 lei/100 click-uri. Unii au mai mult altii mai putin, tine strict de cat de targetat e traficul si cat de bine convertesc magazinele.
Pe electronice ii las pe cei care se ocupa de nisa asta sa te lamureasca.
Mersi mult pentru raspuns
Vroiam sa va anunt pe cei care folosesc pluginul 2parale si care fac periodic update la produse ... azi am facut update pe 2 site-uri ... si tot ce am editat in postarile puse pana acum a disparut ... desi am editat toate titlurile produselor scotand din ele in special numele firmelor ... acum am toate titlurile exact cum vin ele preluate din 2parale.Am trimis mesaj celor de la 2parale, sper sa se rezolve...
Scriu din cand in cand diverse reduceri.
ghinionist, titlurile se updateaza, nu ai ce-i face... Solutia ar fi ca in tema in loc de the_title() sa folosesti <?php tp_the_product_field( 'title' ); ?> pentru ca asta o data modificat manual nu se mai updateaza.
Pai asta si folosesc ... si pana acum nu am avut probleme ... insa azi mi-a facut update la toate titlurile ...
Am ajuns la urmatoare forma de cod pentru a preveni update-ul titlului:
<a href="<?php the_permalink()?>" title="<?php tp_the_product_field('title');?>" rel="bookmark"><?php echo word_split(tp_get_the_product_field('title'),6);//tp_get_the_product_field('title');?></a>
Problema este ca atunci cand modific titlul, il modific din boxul Wordpress nu din cel de la 2Performant, pentru ca cel din wordpress iti ofera practic si structura linkului.Poate cineva sa imi ofere o solutie ca atunci cand fac update sa imi ramana titlul editat in boxul wordpress si sa nu imi bage titlul din boxul 2Performant?
As putea cumva sa scot din boxul 2Performant titlul si brandul , adica sa nu mai apara nimic ... si atunci cand as face update el neavand de unde sa isi ia titlu sa fie obligat sa il ia pe cel din Wordpress?
Rog pe cei care au site-uri la care fac update destul de des, sa imi ofere si mie solutia lor pentru update-ul titlurilor.
am si eu o intrebare pentru cei ce au magazine pe fashion. Care este magazinul de fashion ce converteste cel mai bine? Eu din peste 4000 de click-uri directionate din site nisat am avut doar 2 comenzi
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
Mycloset si la mine, doar ca in ultimele 2 zile pare sa se fi intamplat ceva. O fi doar la mine?
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)