Pagina 45 din 577 PrimulPrimul ... 3543444546475595145545 ... UltimulUltimul
Rezultate 441 la 450 din 5770

Subiect: 2parale, afiliatii si marketingul afiliat

Robert este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    95
    Data înscrierii
    7th August 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    47
    Posturi
    4.027
    Putere Rep
    95

Implicit

Acest lucru e valabil pentru mine ca afiliat, nu pentru 2parale. Asta incerc sa spun
    Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!

puthre este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    81
    Data înscrierii
    21st February 2011
    Locaţie
    București
    Posturi
    2.154
    Putere Rep
    81

Implicit

Citat Postat în original de robyroy Vezi Post
    Acest lucru e valabil pentru mine ca afiliat, nu pentru 2parale. Asta incerc sa spun
    Pentru 2parale, ca pagina lor apare in index si doar ei pot sa decida daca se indexeaza sau nu. Ma rog, eu nu vad cu ce-i incurca faptul ca se indexeaza, dar asta e alta discutie
    Caut cu jingle.ro.

avram este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    59
    Data înscrierii
    7th May 2011
    Posturi
    1.361
    Putere Rep
    59

Implicit

Sunt solutii tehnice
    The X-Robots-Tag can be used as an element of the HTTP header response for a given URL. Any directive that can used in an robots meta tag can also be specified as an X-Robots-Tag. Here's an example of an HTTP response with an X-Robots-Tag instructing crawlers not to index a page:

HTTP/1.1 200 OK
    Date: Tue, 25 May 2010 21:42:43 GMT
    (…)
    X-Robots-Tag: noindex
    header("X-Robots-Tag: noindex, nofollow", true);

Reputatie:
    95
    Data înscrierii
    7th August 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    47
    Posturi
    4.027
    Putere Rep
    95

Implicit

Citat Postat în original de puthre Vezi Post
    Pentru 2parale, ca pagina lor apare in index si doar ei pot sa decida daca se indexeaza sau nu. Ma rog, eu nu vad cu ce-i incurca faptul ca se indexeaza, dar asta e alta discutie
    Nu e bre pagina lor, crede-ma. E un link affiliat care pleaca dintr-un site
    http: //event.2parale.ro/events/click?ad_type=product_store&unique=dc175b4ea&aff_c ode=32adfc9f0&campaign_unique=3dde07a4c Acesta este linkul indexat, iar acesta,
    http: //event.2parale.ro/events/click?ad_type=product_store&aff_code=b86e342ed&cam paign_unique=3dde07a4c&unique=dc175b4ea este linkul meu de afiliat, care ar pleca de la mine din site , daca as incerca sa promovez ceaiul.
    Pe cat facem pariu ca pot si eu sa il indexez? Nu are nici o treaba cu platforma de afiliere.
    Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!

puthre este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    81
    Data înscrierii
    21st February 2011
    Locaţie
    București
    Posturi
    2.154
    Putere Rep
    81

Implicit

Citat Postat în original de robyroy Vezi Post
    Nu e bre pagina lor, crede-ma. E un link affiliat care pleaca dintr-un site
    http: //event.2parale.ro/events/click?ad_type=product_store&unique=dc175b4ea&aff_c ode=32adfc9f0&campaign_unique=3dde07a4c Acesta este linkul indexat, iar acesta,
    http: //event.2parale.ro/events/click?ad_type=product_store&aff_code=b86e342ed&cam paign_unique=3dde07a4c&unique=dc175b4ea este linkul meu de afiliat. Pe cat facem pariu ca pot si eu sa il indexez?
    In esenta e tot o pagina pe event.2parale.ro deci o pagina a lor si poti pentru ca e exclusa din robots.txt pe siteul 2parale. Daca n-ar fi exclusa si ar avea meta noindex sau x-robots-tag in header cum a aratat avram mai sus, n-ai mai putea sa-o faci sa apara in index pe google.
    Caut cu jingle.ro.

Reputatie:
    95
    Data înscrierii
    7th August 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    47
    Posturi
    4.027
    Putere Rep
    95

Implicit

Da, cam ai dreptate privind din acest unghi
    Meaculpa ca am vazut precum calul.

Oricum, nu vad ce interes ar avea sa scoata aceste pagini din index, fiind indexata, poate genera vanzari.

tetele este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    41
    Data înscrierii
    27th May 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    281
    Putere Rep
    41

Implicit

Nu asa functioneaza marketingul afiliat. Indexezi paginile tale sau licitezi pe linkuri in Google (via AdWords). Altfel s-ar apuca toata lumea de Google bombs si ar trage cate un tun.

Reputatie:
    95
    Data înscrierii
    7th August 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    47
    Posturi
    4.027
    Putere Rep
    95

Implicit

Citat Postat în original de tetele Vezi Post
    Nu asa functioneaza marketingul afiliat. Indexezi paginile tale sau licitezi pe linkuri in Google (via AdWords). Altfel s-ar apuca toata lumea de Google bombs si ar trage cate un tun.
    Ai si tu dreptate, nu e foarte etic

tymbark este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    47
    Data înscrierii
    5th November 2010
    Locaţie
    Iasi
    Posturi
    1.355
    Putere Rep
    47

Implicit

Un nou comision record. 1.000 de lei castigati dintr-un foc | 2Parale Blog - Marketing Afiliat

Felicitari Kidu pt comision Sa ai parte de cat mai multe comisioane si mai mari si de vreme buna si liniste la munte, sa nu-ti para rau ca te muti
    Signatura lipsa

hl2u este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    15th November 2006
    Vârstă
    50
    Posturi
    483
    Putere Rep
    35

Implicit

Se da urmatoarea situatie: afiliat(potential) stabilit in afara Romaniei. Site in lb. romana si destinat(clar si fara dubii ) clientilor din RO.
    Intrebarea e: cum poate deveni cineva aflat in situatia expusa afiliat 2 Parale avand in vedere conditiile pe care trebuie sa le indeplineasca un candidat la afiliere, conform regulamentului?
    Mersi de idei.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •