Acest lucru e valabil pentru mine ca afiliat, nu pentru 2parale. Asta incerc sa spun
Acest lucru e valabil pentru mine ca afiliat, nu pentru 2parale. Asta incerc sa spun
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
Sunt solutii tehnice
header("X-Robots-Tag: noindex, nofollow", true);The X-Robots-Tag can be used as an element of the HTTP header response for a given URL. Any directive that can used in an robots meta tag can also be specified as an X-Robots-Tag. Here's an example of an HTTP response with an X-Robots-Tag instructing crawlers not to index a page:
HTTP/1.1 200 OK
Date: Tue, 25 May 2010 21:42:43 GMT
(…)
X-Robots-Tag: noindex
Nu e bre pagina lor, crede-ma. E un link affiliat care pleaca dintr-un site
http: //event.2parale.ro/events/click?ad_type=product_store&unique=dc175b4ea&aff_c ode=32adfc9f0&campaign_unique=3dde07a4c Acesta este linkul indexat, iar acesta,
http: //event.2parale.ro/events/click?ad_type=product_store&aff_code=b86e342ed&cam paign_unique=3dde07a4c&unique=dc175b4ea este linkul meu de afiliat, care ar pleca de la mine din site , daca as incerca sa promovez ceaiul.
Pe cat facem pariu ca pot si eu sa il indexez? Nu are nici o treaba cu platforma de afiliere.
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
In esenta e tot o pagina pe event.2parale.ro deci o pagina a lor si poti pentru ca e exclusa din robots.txt pe siteul 2parale. Daca n-ar fi exclusa si ar avea meta noindex sau x-robots-tag in header cum a aratat avram mai sus, n-ai mai putea sa-o faci sa apara in index pe google.
Caut cu jingle.ro.
Da, cam ai dreptate privind din acest unghi
Meaculpa ca am vazut precum calul.
Oricum, nu vad ce interes ar avea sa scoata aceste pagini din index, fiind indexata, poate genera vanzari.
Nu asa functioneaza marketingul afiliat. Indexezi paginile tale sau licitezi pe linkuri in Google (via AdWords). Altfel s-ar apuca toata lumea de Google bombs si ar trage cate un tun.
Un nou comision record. 1.000 de lei castigati dintr-un foc | 2Parale Blog - Marketing Afiliat
Felicitari Kidu pt comision Sa ai parte de cat mai multe comisioane si mai mari si de vreme buna si liniste la munte, sa nu-ti para rau ca te muti
Signatura lipsa
Se da urmatoarea situatie: afiliat(potential) stabilit in afara Romaniei. Site in lb. romana si destinat(clar si fara dubii ) clientilor din RO.
Intrebarea e: cum poate deveni cineva aflat in situatia expusa afiliat 2 Parale avand in vedere conditiile pe care trebuie sa le indeplineasca un candidat la afiliere, conform regulamentului?
Mersi de idei.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)