Pagina 145 din 577 PrimulPrimul ... 4595135143144145146147155195245 ... UltimulUltimul
Rezultate 1.441 la 1.450 din 5770

Subiect: 2parale, afiliatii si marketingul afiliat

-Rares- este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    51
    Data înscrierii
    14th May 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    39
    Posturi
    1.620
    Putere Rep
    51

5 out of 5 members found this post helpful.

Implicit

tetele, ne pui aceeasi caseta inca de cand ai inceput sa scrii pe acest forum. Are logica ce spui tu acolo (desi pe foarte multe nise nu ai ce alege), dar vezi tu, miezul problemei este altul. Noi nu discutam despre performanta sau neperformanta, ci despre o frauda, frauda ce are loc in curtea 2parale si peste care voi treceti linistiti cu vederea.

Nu poti sa inchizi ochii la asa ceva si sa te faci ca nu vezi, nu ai cum. Sunt nenumarate campanii in 2parale unde furaciunea este pe fata.

Oameni buni, sa nu uitam ca aici vorbim despre bani, nu despre altceva. Daca bagi mana in buzunarul unui om pe strada si-i iei 40 lei ai 99% sanse sa intri in bucluc. Aici in schimb, prostesti zeci sau sute de afiliati cu mii de lei si nu patesti nimic. Aloooo!!!
    Ultima modificare făcută de -Rares-; 9th November 2012 la 19:00.

Dragos Bunea este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    49
    Data înscrierii
    4th January 2011
    Locaţie
    Tulcea
    Vârstă
    39
    Posturi
    1.036
    Putere Rep
    49

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Citat Postat în original de -Rares- Vezi Post
    tetele, ne pui acceasi caseta inca de cand ai inceput sa scrii pe acest forum. Are logica ce spui tu acolo (desi pe foarte multe nise nu ai ce alege), dar vezi tu, miezul problemei este altul. Noi nu discutam despre performanta sau neperformanta, ci despre o frauda, frauda ce are loc in curtea 2parale si peste care voi treceti linistiti cu vederea.

Nu poti sa inchizi ochii la asa ceva si sa te faci ca nu vezi, nu ai cum. Sunt nenumarate campanii in 2parale unde furaciunea este pe fata.

Oameni buni, sa nu uitam ca aici vorbim despre bani, nu despre altceva. Daca bagi mana in buzunarul unui om pe strada si-i iei 40 lei ai 99% sanse sa intri in bucluc. Aici in schimb, prostesti zeci sau sute de afiliati cu mii de lei si nu patesti nimic. Aloooo!!!
    Da, nu intelegi ca daca iei teapa trebuie sa te resemnezi si sa cauti alt advertiser si sa te rogi ca macar asta sa nu-ti dea teapa, logica a la tetele.
    "Blog de afiliat si calatorii: Dragos Bunea Blog"

tetele este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    42
    Data înscrierii
    27th May 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    281
    Putere Rep
    42

Implicit

Citat Postat în original de -Rares- Vezi Post
    tetele, ne pui acceasi caseta inca de cand ai inceput sa scrii pe acest forum. Are logica ce spui tu acolo (desi pe foarte multe nise nu ai ce alege), dar vezi tu, miezul problemei este altul. Noi nu discutam despre performanta sau neperformanta, ci despre o frauda, frauda ce are loc in curtea 2parale si peste care voi treceti linistiti cu vederea.

Hai sa vorbim pe cazuri concrete. Cauzele ratei de respingere foarte mare de la QuickMobile ne sunt cunoscute si, din ce informatii avem la acest moment, corecte. Comenzile respective pur si simplu nu mai pot fi finalizate, s-au anulat si odata cu ele si comisioanele aferente. Asta nu e frauda, este bad business.

Daca ai un exemplu concret de frauda (e.g. un comision anulat care stii ca era aferent unei comenzi finalizate), chiar te rog sa iei legatura cu colegii mei si sa le spui. Iti garantez ca vor fi tratate cu corectitudine si seriozitate.

M-am saturat de exemple vagi. Nu sunt "nenumarate campanii unde furaciunea este pe fata", ca-s 220 toate. Sunt campania X, Y si Z. Specificate public sau in privat. Astept un exemplu concret si de situatie in care 2Parale a "trecut linistit cu vederea" o frauda, asa cum o numesti.

Nu vad vreun motiv sa mai raspund la o replica nedublata de date reale, imi rezerv dreptul sa nu mai spun nimic in astfel de cazuri.

lovelife este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    100
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    48
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    100

Implicit

Si sa testezi pe banii tai cine trage teapa si cine nu
    Sunt multe masuri ce se pot lua pentru a descuraja tepele
    De exemplu la toti cei ce au o rata de respingere mai mare de 30% si mai mult de 20 de comisioane lunar (o cifra pentru o masa critica relevanta statistic) sa apara in pagina de unelte si descriere a campaniei un avertisement mare scris cu rosu de genul "Atentie acest advertiser are o rata de respingere a comisioanelor de 57%" sa vezi apoi cum se vor replia rapid, pentru ca stiu ca astfel vor fi evitati de toti cei ce vor sa ii promoveze.

O alta masura in 2performant cand cauti ceva sa fie afisate prioritar de la cei cu rata de respingere mai mica

Un comision 2parale mai mare cu cat rata de respingere este mai mare (asta trebuie trecut in contract), si reducerea comision la cei ce au o rata de respingere mult mai mica

Se pot gasi multe solutii prin care sa ii stimulezi sa fie cinstiti
    Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama

Marius Morariu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    45
    Data înscrierii
    29th September 2011
    Posturi
    759
    Putere Rep
    45

Implicit

@tetele Sa fim seriosi, noi, afiliatii, n-avem cum sa venim cu date reale. De unde sa le luam? Voi puteti, le dati cu usa in cap, dar noua ne ramane doar sentimentul de furt cand se resping comisioane in halul asta.

Eu tin partea din care vin, adica cea a afiliatilor, dar n-am avut ce-i drept atatea probleme. Imi amintesc totusi vremurile cand se respingeau comisioane cu mentiunea 'comanda test'. Culmea era vorba tot de quickmobile care pe vremea aia se numea parca altfel. Tin minte ca am iesit din campanie dar daca baietii aia o sa caute prin arhive o sa vada niste comenzi fantoma, comenzi plasate de mine, ca sa fie

Da, n-am avut altceva ce le face si m-am apucat sa comand produse aiurea, pe nume aiurea, cu nr de tel aiurea. Daca eu imi mananc nervii sa o faca si ei la fel. Sau mai rau, pot sa vorbesc cu niste prieteni multi, sa punem vreo 5,6,7 comenzi valide, dar cand imi vine curierul acasa si ma suna, sa-i zic ca m-am razgandit si nu mai vreau comanda. Pe modelul 'pot si eu'. Cand e nesimtire raspundem la fel, macar asa pentru linistirea nervilor

update1: cred ca singurii care pot verifica mai in amanunt sunt cei cu site-uri de cashback, pentru ca acolo trebuie parca sa dovedesti ca ai cumparat produsul ca sa primesti procent din bani inapoi. in felul asta daca un client iti arata dovada platii, iar advertiserul respinge comisionul atunci l-ai prins. altfel e cam imposibil

update2: advertiserii astia n-au nimic in cap, jur. adica in cazul de fata quickmobile putea iesi cu un comunicat pe blogul vostru sau un mass message in care sa explice ca din anumite motive, multe din comenzi nu s-au onorat, ca-si cer scuze, etc dar asta inainte sa respinga comisioane in masa, ca doar stiau ce urmeaza. parca e o abordare mai umana si mai profesionista, nu? parca ai mai crede in ei
    Ultima modificare făcută de Marius Morariu; 9th November 2012 la 19:44.

Dragos Bunea este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    49
    Data înscrierii
    4th January 2011
    Locaţie
    Tulcea
    Vârstă
    39
    Posturi
    1.036
    Putere Rep
    49

3 out of 3 members found this post helpful.

Implicit

Deci se vrea negru pe alb cine, ce si cum, nu?
    Hai sa o luam de la inceput, adica din luna septembrie cand au inceput sa se inregistreze comisioane pentru iPhone 5, eu am promovat evomag.ro si quickmobile.ro, rate de respingere sub 30% la ambele, deci totul a fost ok. Perioada de procesare a comisioanelor era de 30 de zile.
    Am inregistrat apoi comisioane aproape in fiecare zi, atat la quickmobile, dar mai multe la evomag (pretul mai mic si oferirea unui cadou in valoare de 200 de lei au atras clientii).
    A urmat episodul relatat aici QuickMobile - Morar, Linkuri, 2Parale | zoso blog Mai exact, QuickMobile.ro a modificat comisionul unor afiliati fara nici un preaviz, nimic, de la 5% la 1%, evident eu m-am numarat printre cei care le-a fost modificat comisionul. Dupa cateva zile comsionul este modificat din nou la 3,5 % de data aceasta si mai apoi la 3%, in tot acest timp afiliatii "normali" primeau 5%, noi care vindeam iPhone 5 am ajuns la 1 si apoi in final la 3%. Misto!
    Lucrurile s-au calmat o perioada, asta pana cand am vazut ca sunt aprobate comisioane la evomag.ro, initial nu am bagat de seama ca ele se aprobau automat si cred ca nici cei de la evomag nu si-au dat seama datorita faptului ca acum se roaga de mine si ceilalti afiliati sa le permitem sa treaca acele comisioane inapoi "in asteptare" cu promisiunea ca le vor procesa corect si ca voi primi 15% din valoarea comisioanelor respinse. Faza e, ca odata cu aprobarea automata mi se respingeau comisioane si am intrebat care e motivul, evident, nu mi-a raspuns nimeni pana in prezent.
    Acum, 2Parale le-au modificat perioada de procesoare a comisioanelor de la 30 de zile la 60 de zile (conform celor spuse de 2parale), lucru despre care nu am fost anuntat in prealabil ci mi s-a specificat atunci cand am intrebat de ce tot ma roaga evomag sa le permit trecerea in pending a comisioanelor aprobate automat. Intre timp am aflat ca si celor de la QuickMobile li s-a marit perioada de procesare a comisioanelor fara sa anunte pe nimeni, acum au 45 de zile si cred ca vor mari din nou ca nu le ajunge nici asta, dovada sta faptul ca azi se faceau 45 de zile de primul comision inregistrat si daca nu-l respingeau ei se aproba automat si nu mai aveau ce face apoi, bine, puteau sa inceapa cu telefoane si mail-uri ca si evomag.ro, care se pare ca nu au de gand sa plateasca comisioanele aprobate automat si cauta solutii, una ar fi asta: Cum funcționează biznisul în rromânia: Oktal și 2Parale - arhiblog.ro

In concluzie, EvoMAG.ro si QuickMobile.ro cauta sa traga teapa afiliatilor care le-au trimis mii de vizitatori, zeci sau mai degraba, sute de clienti, iar 2Parale da din umeri si spun ca ei nu au ce sa faca, ba mai mult ii ajuta oferindu-le o perioada de procesare mai mare a comisioanelor fara sa anunte afiliatii implicati in campanii despre acest lucru.
    Astept un raspuns oficial din partea 2Parale care daca nu sunt obligati contractual sa ne raspunda, ar trebui sa o faca macar din punct de vedere moral.
    "Blog de afiliat si calatorii: Dragos Bunea Blog"

Prometeu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    39
    Data înscrierii
    27th October 2007
    Posturi
    1.434
    Putere Rep
    39

Implicit

Imi pare rau, dar trebuie sa intervin in aceasta situatie. Nu fac afiliere, sau cel putin nu fac afiliere constant, insa am urmarit afiliere in Romania destul de mult. Cred ca cei de la 2parale au fost foarte flexibili, receptivi la recomandarile advertiserilor si destul de transparenti.

Sistemul nu este perfect si niciodata nu va fi, in orice domeniu, in orice situatie. Imi place sa devin un client fidel si atata timp cat firma depune efort vizibil sa ma faca multumit devin client fidel, pentru ca asta conteaza. Din punctul meu de vedere felicitari celor de la 2parale, fac o treaba foarte buna.

Atata timp cat poti alege sa nu mai promovezi un afiliat, cred ca trebuie sa iti asumi si niste riscuri in aceasta afacere.

Inteleg ca se poarta discutii pentru a imbunatati sistemul, dar unele devin exagerate si prea personale, absurde. De exemplu mi se pare o idee buna sa poti aranja campaniile in functie de rata aprobarii lor, mi-ar fi mai usor, pentru mine, la inceput, sa le analizez, dar nu-i bai.

Cand vine vorba despre fraude, este cineva de aici care a trimis mail catre 2parale in legatura cu o potentiala frauda si nu a primit raspuns/lamurire?

Marius Morariu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    45
    Data înscrierii
    29th September 2011
    Posturi
    759
    Putere Rep
    45

LensFlare este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    40
    Data înscrierii
    25th November 2010
    Posturi
    1.114
    Putere Rep
    40

Implicit

Eu m-am lasat de promovoarea magazinelor IT&C din 2parale dupa ce m-am ars de 2 ori, o data cu PCFun si a doua oara cu Evomag. In ambele cazuri au fost plasate comenzi de catre amici prin link-urile mele de afiliat (produse mai scumpe) si au fost anulate comisioanele. In cazul pcfun dupa putin scandal mi-a aparut comisionul in cont, la evomag am renuntat imediat ce a fost anulat comisionul (fara sa fac scandal).

P.S. Singurii care au scris macar motivul pentru care a fost anulat comisionul au fost Altex, pe ei ii mai promovez din cand in cand.

LE: Din scurta mea experienta prin 2Parale va pot spune ca, cel putin in cazul meu, dupa ce am tras linie rata de respingere in IT&C este de aproximativ 55% - 60%.
    Ultima modificare făcută de LensFlare; 9th November 2012 la 20:09.

Stefania Trandafir este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    18th June 2012
    Posturi
    550
    Putere Rep
    34

Implicit

Nu-mi vine sa cred ce citesc, chiar mi-a pierit cheful de IT, imi pare rau de munca voastra.
    si...nu-mi vine sa cred ca in secunda asta sunt 91 de utilizatori care navigheaza in acest subiect (7 membrii si 84 vizitatori) ...inca o performanta
    Intrebare?
    Ce advertiseri merita promovati in Electronice si IT?

OK @LensFlare zice Altex...altii?

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 4 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 4 vizitatori)

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •