13th November 2012, 11:17
0 out of 2 members found this post helpful.
@Dragos Bunea,
Hai sa explic in cuvinte mai multe, poate intelegi.
2parale nu are aproape nicio responsabilitate in faptul ca un advertiser e tepar, cum nu are aproape nicio responsabilitate in faptul ca un afiliat e tepar. E un intermediar care pune la dispozitie o platforma, in fapt un instrument. De fiecare data cand cineva vorbeste de tepe legate de 2parale, toti cei care folosesc aceasta platforma pierd. Pierd si advertiserii, si afiliatii si 2parale. Destui afiliati, printre care te numeri si tu, nu faceti distinctia intre 2parale si tepari. Nu e de vina fabricantul de cutite pentru faptul ca din cand in cand unul foloseste un cutit ca sa omoare/raneasca pe cineva, daca vrei o comparatie. Nu e vina 2parale ca tu ti-ai luat teapa de la un advertiser sau mai multi. Cand ti-ai luat tu teapa si 2parale si-a luat teapa, iar responsabilitatea ta e mai mare decat a 2parale. E adevarat, tu nu ai responsabilitate decat fata de tine insuti. Insa cand tu ii balacaresti pe 2parale, pierde platforma si pierd advertiserii si afiliatii care isi fac treaba corect. Te las pe tine sa ghicesti in ce categorie ma numar. Si oricum ai lua-o, 2parale e un lucru bun pentru .ro si este muuult mai prietenoasa pentru afiliati decat celelalte doua optiuni clasice de monetizare, profitshare si Adsense.
Mai mult decat atat, ma stupefiaza modul in care reactionezi cand iti iei o teapa. Tu te apuci si te certi cu 2parale, a caror vina e discutabila, asta daca ar exista. Primul lucru pe care l-as face cand sunt nemultumit (si cred ca sunt tepuit), ar fi sa fac ceea ce tine de mine. M-a fript advertiserul X? Nu ii mai trimit trafic in secunda imediat urmatoare. Ori tu, chipurile ca sa il pedepsesti, ii trimiti in continuare trafic si eventuale conversii. Sa admitem ca ce spun te enerveaza. Pedepseste-ma si pe mine cu o aroganta, trimite-mi trafic. Promit ca voi plati comisioanele.
13th November 2012, 11:53
2 out of 2 members found this post helpful.

Postat în original de
Serban Cristian
Astept cu interes momentul in care advertiserii din 2parale sunt obligati contractual sa :
- modifice valoare comisioane si leaduri doar cu preaviz de 15 zile
Mi-ar placea sa am recurenta de 48h dar sa implementeze cele de mai sus...

Postat în original de
Serban Cristian
Eu m-am plictisit de atata schimbare de comisioane, fiecare advertiser, cand i se scoala, modifica ceva: comision, lead, recurenta. 2Parale chiar nu are chef sa le impuna o perioada minima de avertizara a publisherilor ? Nu e normal sa ma apuc sa ii fac campanie unui advertiser si dupa x zile ma trezesc ca am un comision cu 30% mai mic. Sau alte procente. Ca sa nu dau exemple mai drastice gen -80%.
Cata ipocrizie ... Cand e vorba de altii preaviz de 15 zile si eventual sa ii oblige 2parale la preaviz. Cand e vorba de Altex, 6 zile sunt suficiente. De incredere Altex, inceput promitator.