Pagina 156 din 577 PrimulPrimul ... 56106146154155156157158166206256 ... UltimulUltimul
Rezultate 1.551 la 1.560 din 5770

Subiect: 2parale, afiliatii si marketingul afiliat

Serban Cristian este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    83
    Data înscrierii
    1st November 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    4.328
    Putere Rep
    83

Implicit

In egala masura sunt suficienti care stiau. Iesirile sau intreruperile de campanii sunt anuntate strict de 2Parale, nu de advertiseri, verifica.
    In alta ordine de idei, te au dat afara de la 3Suisses sau care e treaba de esti asa de vorbaret? Sau ai devenit afiliat intre timp si te doare de diverse magazine?

Mihai Petroff este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    12th March 2012
    Posturi
    102
    Putere Rep
    32

2 out of 3 members found this post helpful.

Implicit

Aplica in campanie la 3 Suisses si o sa afli singur raspunsul la intrebare.

Dragos Bunea este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    51
    Data înscrierii
    4th January 2011
    Locaţie
    Tulcea
    Vârstă
    40
    Posturi
    1.036
    Putere Rep
    51

Implicit

Citat Postat în original de Mihai Petroff Vezi Post
    @Dragos Bunea,
    Hai sa explic in cuvinte mai multe, poate intelegi.
    2parale nu are aproape nicio responsabilitate in faptul ca un advertiser e tepar, cum nu are aproape nicio responsabilitate in faptul ca un afiliat e tepar. E un intermediar care pune la dispozitie o platforma, in fapt un instrument. De fiecare data cand cineva vorbeste de tepe legate de 2parale, toti cei care folosesc aceasta platforma pierd. Pierd si advertiserii, si afiliatii si 2parale. Destui afiliati, printre care te numeri si tu, nu faceti distinctia intre 2parale si tepari. Nu e de vina fabricantul de cutite pentru faptul ca din cand in cand unul foloseste un cutit ca sa omoare/raneasca pe cineva, daca vrei o comparatie. Nu e vina 2parale ca tu ti-ai luat teapa de la un advertiser sau mai multi. Cand ti-ai luat tu teapa si 2parale si-a luat teapa, iar responsabilitatea ta e mai mare decat a 2parale. E adevarat, tu nu ai responsabilitate decat fata de tine insuti. Insa cand tu ii balacaresti pe 2parale, pierde platforma si pierd advertiserii si afiliatii care isi fac treaba corect. Te las pe tine sa ghicesti in ce categorie ma numar. Si oricum ai lua-o, 2parale e un lucru bun pentru .ro si este muuult mai prietenoasa pentru afiliati decat celelalte doua optiuni clasice de monetizare, profitshare si Adsense.
    Mai mult decat atat, ma stupefiaza modul in care reactionezi cand iti iei o teapa. Tu te apuci si te certi cu 2parale, a caror vina e discutabila, asta daca ar exista. Primul lucru pe care l-as face cand sunt nemultumit (si cred ca sunt tepuit), ar fi sa fac ceea ce tine de mine. M-a fript advertiserul X? Nu ii mai trimit trafic in secunda imediat urmatoare. Ori tu, chipurile ca sa il pedepsesti, ii trimiti in continuare trafic si eventuale conversii. Sa admitem ca ce spun te enerveaza. Pedepseste-ma si pe mine cu o aroganta, trimite-mi trafic. Promit ca voi plati comisioanele.
    1. Ca fapt divers, stiu cu cine vorbesc in cazul in care aveai impresia ca nu stiu.
    2. Nu am acuzat 2parale de teapa, arata-mi unde am zis eu asta, cred ca tu esti cel care citeste crucis si intelege ce vrea. Am zis ca advertiserii vor sa traga teapa, iar 2parale sta cu mainile in san, da asta am spus, dar nu ca 2parale imi da mie teapa! Revino-ti!
    3. Nu m-am certat cu 2parale, am pus intrebari care mi s-au parut de bun simt si la care am primit intr-un final si raspunsuri.
    4. Gandirea ta e una tipic romaneasca. Daca imi trage unul teapa sa-l las in pace si sa merg mai departe. Ei, uite ca eu nu gandesc asa. Chestia cu pedepsitul si traficul trimis se pare ca nu ai inteles-o, era in spirit de gluma, dar tu iei prea in serios lucrurile si ce e mai grav e ca iei in serios lucruri care nu te privesc in mod direct.
    5. Ti-am trimis ceva trafic luna asta, am si vreo 2-3 comsioane in asteptare
    6. Zic sa incheiem aici discutia ca ne intindem mai mult decat ne permitem si unul si altul si nu vad ce avem de castigat.
    "Blog de afiliat si calatorii: Dragos Bunea Blog"

Reputatie:
    83
    Data înscrierii
    1st November 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    4.328
    Putere Rep
    83

Implicit

Mihai: Nu, multumesc, dar abtine-te de la discutile advertiseri-publisheri IT.

Anyway: pare ca s-au gasit solutii pentru situatia evomag & quick, cum ziceam anterior, sa avem un pic de rabdare.

Claudiu Farcas este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    12th July 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    404
    Putere Rep
    37

Implicit

So... cum e relatia afiliati - Flanco?

Stefania Trandafir este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    18th June 2012
    Posturi
    550
    Putere Rep
    36

Implicit

Citat Postat în original de Mihai Petroff Vezi Post
    Aplica in campanie la 3 Suisses si o sa afli singur raspunsul la intrebare.
    L-ai bagat in ceata cu asta , stai ca acum se apuca sa vada cu ce site-uri esti prin 2Parele, ca mai are timp pana pe 19 si poate te trezesti cu niste "surprize"...asa ca sa fi pregatit de unde te loveste ghiuleaua.

... si pana una alta ar fi cazul sa te "abtii" ca s-ar putea sa te trezeti cu mai multe ghiulele.

Daca este un forum de discutii, nu inteleg de ce sa vina kidu sa ne spuna cum sa ne jucam ...sau poate ca ii permite "functia"

Reputatie:
    83
    Data înscrierii
    1st November 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    4.328
    Putere Rep
    83

Implicit

Am vazut ca isi anunta promotiile din cand in cand, pacat de rata de respingere cam mare. Nu i-am promovat, poate ne spune cineva cum stau la conversii.

la iChallenge v-ati mai uitat? conduce detasat Fashion spre marea mea surprindere...

Mihai Petroff este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    12th March 2012
    Posturi
    102
    Putere Rep
    32

Implicit

Citat Postat în original de Serban Cristian Vezi Post
    Mihai: Nu, multumesc, dar abtine-te de la discutile advertiseri-publisheri IT.
    Trebuia sa-ti cer voie ca sa scriu? Mai sunteti, fratilor, pe lista?

@Dragos Bunea,
    Asa greseala de-a mea, asa pedeapsa de-a ta. Mai trimite-ne conversii.
    Ultima modificare făcută de Mihai Petroff; 13th November 2012 la 13:36.

Dragos Bunea este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    51
    Data înscrierii
    4th January 2011
    Locaţie
    Tulcea
    Vârstă
    40
    Posturi
    1.036
    Putere Rep
    51

Implicit

la iChallenge v-ati mai uitat? conduce detasat Fashion spre marea mea surprindere...
    Da, si tu ai zis ca pleci in concediu

A plecat fashion-ul in fata zici, stai ca baietii de la IT abia si-au facut incalzirea
    P.S. screenshot-ul il facusem mai devreme, dar dupa cum se vede am avut ceva treaba
    "Blog de afiliat si calatorii: Dragos Bunea Blog"

Reputatie:
    83
    Data înscrierii
    1st November 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    4.328
    Putere Rep
    83

Implicit

nu pot sa inchid siteurile cu cheia.. se fac ceva comisioane automat + cookieurile plasate.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •