Pagina 157 din 577 PrimulPrimul ... 57107147155156157158159167207257 ... UltimulUltimul
Rezultate 1.561 la 1.570 din 5770

Subiect: 2parale, afiliatii si marketingul afiliat

Mihai Petroff este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    12th March 2012
    Posturi
    102
    Putere Rep
    32

2 out of 2 members found this post helpful.

Implicit

Citat Postat în original de Serban Cristian Vezi Post
    Sunt doar operativi, in 60 min au "procesat" 26 comisioane. Binenteles, nici un mesaj, o scuza, o ciunga, cenusa in cap... Nu comentez mai mult.

Cata ipocrizie, din nou. Cititi raspunsul la intrebarea de aici:

"Cristian August 22, 2012 at 9:42 am
    Banuiesc ca te referi la mine, asa ca iti voi raspunde. In primul rand contractul care il am cu Altex nu imi interzice aceasta activitate, de bun simt si proprie initiativa am vandut siteurile pe nisa electro/it, au fost puse la licitatie de la 1 euro bucata pe seopedia, cel mai bun pret a castigat.
    "

Probabil ca erau comisioane dinainte de august.

Serban Cristian este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    83
    Data înscrierii
    1st November 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    4.328
    Putere Rep
    83

Implicit

Mihai: ma plictisesti. Tu de fapt suferi ca nu ti fac vanzari pe 3Suisses si ai campanie contra mea. Ai avut o atitudine de kkat cand m-ai suspendat din campanie si o continui cu brio si azi. Tot nu ma convingi sa ti promovez produsele sa stii.
    Ultima modificare făcută de Serban Cristian; 13th November 2012 la 13:07.

Dragos Bunea este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    51
    Data înscrierii
    4th January 2011
    Locaţie
    Tulcea
    Vârstă
    40
    Posturi
    1.036
    Putere Rep
    51

Implicit

@Kidu - da, nu e ca la magazin unde dupa ce incui mai trebuie sa pui si alarma si sa stai cu grija cand esti in concediu sa nu-ti sparga vreu nenorocit magazinul - avantaj afiliere
    Si ce spuneai:
    "Blog de afiliat si calatorii: Dragos Bunea Blog"

Mihai Petroff este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    12th March 2012
    Posturi
    102
    Putere Rep
    32

Implicit

Citat Postat în original de Serban Cristian Vezi Post
    Mihai: ma plictisesti. Tu de fapt suferi ca nu ti fac vanzari pe 3Suisses si ai campanie contra mea. Ai avut o atitudine de kkat cand m-ai suspendat din campanie si o continui cu brio si azi. Tot nu ma convingi sa ti promovez produsele sa stii.
    Nu fi kidu!

Stefania Trandafir este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    18th June 2012
    Posturi
    550
    Putere Rep
    36

Implicit

Citat Postat în original de Mihai Petroff Vezi Post
    Cata ipocrizie, din nou. Cititi raspunsul la intrebarea de aici:

"Cristian August 22, 2012 at 9:42 am
    Banuiesc ca te referi la mine, asa ca iti voi raspunde. In primul rand contractul care il am cu Altex nu imi interzice aceasta activitate, de bun simt si proprie initiativa am vandut siteurile pe nisa electro/it, au fost puse la licitatie de la 1 euro bucata pe seopedia, cel mai bun pret a castigat.
    "

Probabil ca erau comisioane dinainte de august.
    Noroc ca Altex i-a aprobat comisioanele, ca era culmea .

Oricum conflictul de interese ramane, la fel si caracterul. Vorba aia :"branza buna in..."

DRG
    DRG este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    24th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    31
    Posturi
    442
    Putere Rep
    35

6 out of 6 members found this post helpful.

Implicit

Man Down !!

Sincer nu ma intereseaza sa va certati voi aici, observ ca sunteti impartiti in tot felu de tabere si contestati in continuu ce face rivalul fiecarei tabere.
    Nu-mi pierd timpul sa citesc acest topic ca sa vad ca din 20 de posturi unu singur zice ceva interesant legat de afiliere, desi ma intereseaza dar nu am cum sa filtrez ce e interesant de polemicile catorva.

Stefania observ ca ai probleme cu Kidu si orice face el contesti. Sugestie: prefer sa-mi arati ideile tale, statistici siteurie si strategiile care le aplici si sa nu mai critici ideile altora. Mi-a placut cand ai adus informatii despre afiliere si pronosticurile tale despre evolutia ichallenge.

Mihai esti de partea 2parale indiferent de situatie, se observa asta, felicitarile mele daca tu te ocupi de vreo campanie a unui magazin de acolo, sugestie: prezinta-mi info grafice din campania ta, analize personale si reusitele tale. Daca Dragos are o parere fie rea fie buna despre 2p discutia voastra nu schimba cu nimic ce s-a intamplat si ce urmeaza sa se intample.

Dragos problema ta cu 2parale e mai speciala, qm au fost neseriosi. Sugestie arata-mi cum s-a rezolvat situatia si cum ai procedat ca sa inchizi o campanie care isi batea joc de afiliati.

Kidu de asemenea ai o problema cu Stefania, un gentleman cedeaza fie ca are dreptate sau nu. Nu te cunosc ca om, nu stiu de ce te contesta ceilalti, poate au dreptate in ceea ce spun. Eu stiu doar ca posturile tale in care dai date concrete ma ajuta pe mine ca incepator.

Am auzit de "Ginel" prin topicurile si comentariile voastre pe diverse siteuri, ei bine pe el nu-l vad aici pe forum facand posturi care nu ajuta cu nimic pe nimeni.

*Nu vreau sa se lege nimeni de mine, sunt mic atat ca varsta cat si ca informatii detinute, va respect pentru munca si ceea ce faceti voi, daca vreti sa continuati sa va contraziceti intre voi o sa continui sa citesc topicul asta cum am facut-o si pana acum.

EDIT: am facut un ss la ora 00:00 ca sa pot compara cum va arata clasamentul la final cu stadiu initial. Poate va ajuta.
    D R G

Reputatie:
    83
    Data înscrierii
    1st November 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    4.328
    Putere Rep
    83

Implicit

Citat Postat în original de Dragoș Vezi Post
    Man Down !!
    Yup, am pus ignore pentru cei care nu ma inghit, le sugerez aceeasi actiune. Sa nu mai poluam topicul.

Dragos Bunea este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    51
    Data înscrierii
    4th January 2011
    Locaţie
    Tulcea
    Vârstă
    40
    Posturi
    1.036
    Putere Rep
    51

Implicit

"Dragos problema ta cu 2parale e mai speciala, qm au fost neseriosi. Sugestie arata-mi cum s-a rezolvat situatia si cum ai procedat ca sa inchizi o campanie care isi batea joc de afiliati."
    N-am inchis eu nici o campanie, lucrurile s-au rezolvat de la sine dupa ce totul a iesit la iveala, mai multe detalii poti afla de la 2parale, bineinteles, daca vor sa ti le impartaseasca.
    Problema mea e inca nerezolvata, aveam 5 comisioane respinse pentru iPhone 5, unul a fost "mutat" la aprobate ieri, dar atat si restul sunt inca in asteptare.
    "Blog de afiliat si calatorii: Dragos Bunea Blog"

Reputatie:
    83
    Data înscrierii
    1st November 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    4.328
    Putere Rep
    83

Implicit

un pic de rabdare Dragos, mult a fost, putin a ramas.

Stefania Trandafir este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    18th June 2012
    Posturi
    550
    Putere Rep
    36

Implicit

Citat Postat în original de Dragoș Vezi Post

Stefania Sugestie: prefer sa-mi arati ideile tale, statistici siteurie si strategiile care le aplici si sa nu mai critici ideile altora. Mi-a placut cand ai adus informatii despre afiliere si pronosticurile tale despre evolutia ichallenge.
    Mersi de sugestie
    Voi mentiona in limita timpului meu, neregulile pe care le observ sau lucruri extraordinare pe care le gasesc interesante sa le impartasesc cu voi, in acest topic legat de 2Parale, indiferent de cine/ce este vorba... si daca astepti sa-ti arat site-urile mele...mai ai de asteptat multumesc

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •