13th November 2012, 12:54
2 out of 2 members found this post helpful.

Postat în original de
Serban Cristian
Sunt doar operativi, in 60 min au "procesat" 26 comisioane. Binenteles, nici un mesaj, o scuza, o ciunga, cenusa in cap... Nu comentez mai mult.

Cata ipocrizie, din nou. Cititi raspunsul la intrebarea de aici:
"Cristian August 22, 2012 at 9:42 am
Banuiesc ca te referi la mine, asa ca iti voi raspunde. In primul rand contractul care il am cu Altex nu imi interzice aceasta activitate, de bun simt si proprie initiativa am vandut siteurile pe nisa electro/it, au fost puse la licitatie de la 1 euro bucata pe seopedia, cel mai bun pret a castigat."
Probabil ca erau comisioane dinainte de august.
13th November 2012, 14:10
6 out of 6 members found this post helpful.
Man Down !!
Sincer nu ma intereseaza sa va certati voi aici, observ ca sunteti impartiti in tot felu de tabere si contestati in continuu ce face rivalul fiecarei tabere.
Nu-mi pierd timpul sa citesc acest topic ca sa vad ca din 20 de posturi unu singur zice ceva interesant legat de afiliere, desi ma intereseaza dar nu am cum sa filtrez ce e interesant de polemicile catorva.
Stefania observ ca ai probleme cu Kidu si orice face el contesti. Sugestie: prefer sa-mi arati ideile tale, statistici siteurie si strategiile care le aplici si sa nu mai critici ideile altora. Mi-a placut cand ai adus informatii despre afiliere si pronosticurile tale despre evolutia ichallenge.
Mihai esti de partea 2parale indiferent de situatie, se observa asta, felicitarile mele daca tu te ocupi de vreo campanie a unui magazin de acolo, sugestie: prezinta-mi info grafice din campania ta, analize personale si reusitele tale. Daca Dragos are o parere fie rea fie buna despre 2p discutia voastra nu schimba cu nimic ce s-a intamplat si ce urmeaza sa se intample.
Dragos problema ta cu 2parale e mai speciala, qm au fost neseriosi. Sugestie arata-mi cum s-a rezolvat situatia si cum ai procedat ca sa inchizi o campanie care isi batea joc de afiliati.
Kidu de asemenea ai o problema cu Stefania, un gentleman cedeaza fie ca are dreptate sau nu. Nu te cunosc ca om, nu stiu de ce te contesta ceilalti, poate au dreptate in ceea ce spun. Eu stiu doar ca posturile tale in care dai date concrete ma ajuta pe mine ca incepator.
Am auzit de "Ginel" prin topicurile si comentariile voastre pe diverse siteuri, ei bine pe el nu-l vad aici pe forum facand posturi care nu ajuta cu nimic pe nimeni.
*Nu vreau sa se lege nimeni de mine, sunt mic atat ca varsta cat si ca informatii detinute, va respect pentru munca si ceea ce faceti voi, daca vreti sa continuati sa va contraziceti intre voi o sa continui sa citesc topicul asta cum am facut-o si pana acum.
EDIT: am facut un ss la ora 00:00 ca sa pot compara cum va arata clasamentul la final cu stadiu initial. Poate va ajuta.
D R G