Pei si 2Parale nu si-au dat seama sau cum: Fotografii din cronologie | Facebook
Ce greu era sa ma uit pe http://realtime.2parale.ro/ ca sa-mi dau seamaAcum sper ca nu m-a depasit nimeni si raman in top 10 ca m-am cam relaxat azi, asta e.
Pei si 2Parale nu si-au dat seama sau cum: Fotografii din cronologie | Facebook
Ce greu era sa ma uit pe http://realtime.2parale.ro/ ca sa-mi dau seamaAcum sper ca nu m-a depasit nimeni si raman in top 10 ca m-am cam relaxat azi, asta e.
Ultima modificare făcută de Dragos Bunea; 18th November 2012 la 22:17.
"Blog de afiliat si calatorii: Dragos Bunea Blog"
Echipa SevenSins.ro "Va anuntam ca pe data de 23 noiembrie 2012, SevenSins se alatura magazinelor participante la campania "Black Friday" si va da startul promotiilor speciale.
Campania se va derula timp de 3 zile, incepand de vineri, ora 0:00 si incheindu-se duminica, la ora 23:59.
Clientii vor beneficia de reduceri cuprinse intre 10% si 60% la zeci de produse, ofera fiind valabila atat pentru comenzile online, cat si pentru cele de la sediu."
Ce cumpara clientii care au aflat de voi, din linkurile noastre de afiliere, DIRECT la voi la sediu NU NE INTERESEAZA! Sau ...poate DA!! Asta-i culmea!anuntului de black friday pentru afiliati.
Mai sunteti care nu ati primit anexele de plata luna asta? Pe 20 platile ar trebui sa fie facute...
S-a intamplat de mai multe ori sa nu primesc anexa. Trimitele un email si cerele anexa.
Pana la urma cand ies din retea, Altex-ul si Quickmobile?Au anuntat data de 19, ei inca sunt in 2parale...
Scriu din cand in cand diverse reduceri.
"Salutare,
Ne bucurăm că sunteți alături de noi, vedem trafic de la PRO TV, mai nou, hai să-l și convertim bine de tot! Cum vă putem ajuta, cu ce tactici lucrați pentru a genera conversii, aveți nevoie de ceva special de la noi?"
WTF is this? Cu ce ma ajuta pe mine faptul ca ei au trafic de la PRO TV? Ce treaba am eu ca afiliat de randcu faptul ca ei vor sa converteasca traficul PRO TV-ului, ah poate nu converteste prea bine si e de asteptat ca sunt la inceput, dar din nou, ce treaba am eu: "hai sa-l convertim bine de tot". Ma apuca dracii cand citesc astfel de mesaje.
"Blog de afiliat si calatorii: Dragos Bunea Blog"
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)