Din experienta voastra, cand e cel mai bine sa atragem click-uri pentru a avea sanse mai mari la conversii? Ma gandesc ca de joi dimineata pana vineri seara, nu?
Ma ocup si cu testare manuala/automata.
PS:Vand advertoriale ieftine pe site cu profil medical.
@matei ai grija de unde strangi click-urile, daca spamezi e posibil sa-ti anuleze toti banii facuti in ziua respectiva. La emag au fost cateva cazuri anul trecut, nu stiu cum se pune problema in cazul 2parale.
@avram ma refeream in special la profitshare, sunt foarte atenti la situatii gen si sunt multi "binevoitori" care raporteaza.
Legat de iChallenge - observati ca locul 2 are deja 10 comisioane aprobate - care e advertiserul asa de harnic? De regula la IT se plateste in sistem ramburs si deci banii ajung in minim 3-4 zile daca nu chiar 8-9 la advertiser, cum de i-au aprobat asa repede comisioanele, chiar nu cred ca a avut asta 10 clienti care au platit toti cu cardul, nu cred! Un mare semn de intrebare.
"Blog de afiliat si calatorii: Dragos Bunea Blog"
la naiba, era un semn de ingrijorare daca nu aprobau in 3 luni, acum e semn de intrebare ca aproba prea repede.
comenzi confirmate telefonic ? comenzile de ieri pana la ora 20 au fost livrate azi in marea lor majoritate. Nu scrie nicaieri ca trebuie procesate comenzile cand imi vine rambursul. In cazurile in care au fost probleme cu livrarea sau s-a returnat produsul, am modificat statusul comisionului si am anuntat afiliatul.
Altex le a aprobat, ca sa nu fac un secret din asta. Si nici sa nu banuiti cine stie ce conspiratii. :p
Ah, la asta nu m-am gandit. In mintea mea am sters Altex + 2parale = love si in concluzie nu ma gandeam ca mai pot fi generate comisioane pentru Altex, dar am uitat ca ieri a fost ultima zi.
Ma miram ca evoMAG sau alt advertiser din IT&C ramas in joc sa aprobe asa repede comisioane - de aici si mirarea mea, ca sa ma intelegi si pe mine![]()
"Blog de afiliat si calatorii: Dragos Bunea Blog"
Am niste intrebari pt ca vreau sa dezvolt un soft ce foloseste feed-urile de la 2parale
1. In feed-uri e un camp product_id. Acela e un id unic pt fiecare produs? Daca de exemplu intr-un feed X exista un produs Y (cu un anumit id), daca se updateaza feedul si apare din nou acel produs, va aparea cu acelasi product_id, sau se schimba?
2. Cam cat de des un advertiser uploadeaza feedurile? Ce reprezinta campul "data_adaugare" din feed? Se refera la data de adaugare / updatare a feedului sau al unui anumit produs?
3. Daca creez un feed, sa zic ca imi creeaza un link de genul http://www.2parale.ro/feed/1ea24e17a96b3.csv
De aici pot lua datele prin GET sau POST? Daca advertiserul updateaza feedul, ramane acelasi URL de unde pot lua datele?
Momentan este/sunt 6 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 6 vizitatori)