Pagina 169 din 577 PrimulPrimul ... 69119159167168169170171179219269 ... UltimulUltimul
Rezultate 1.681 la 1.690 din 5770

Subiect: 2parale, afiliatii si marketingul afiliat

RoManiac este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    49
    Data înscrierii
    31st March 2008
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    1.045
    Putere Rep
    49

Implicit

Citat Postat în original de Marius Morariu Vezi Post
    avand in vedere ca-i site de stiri si nu shopping, eu cred ca o sa faca treaba buna. oricum e si yoda la sustinere
    Vom vedea ce va fi cand vor intra si pe shopping cu propriul lor proiect.

matei este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    43
    Data înscrierii
    6th October 2010
    Vârstă
    36
    Posturi
    888
    Putere Rep
    43

Implicit

Din experienta voastra, cand e cel mai bine sa atragem click-uri pentru a avea sanse mai mari la conversii? Ma gandesc ca de joi dimineata pana vineri seara, nu?
    Ma ocup si cu testare manuala/automata.
    PS:Vand advertoriale ieftine pe site cu profil medical.

LensFlare este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    42
    Data înscrierii
    25th November 2010
    Posturi
    1.114
    Putere Rep
    42

Implicit

@matei ai grija de unde strangi click-urile, daca spamezi e posibil sa-ti anuleze toti banii facuti in ziua respectiva. La emag au fost cateva cazuri anul trecut, nu stiu cum se pune problema in cazul 2parale.

avram este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    60
    Data înscrierii
    7th May 2011
    Posturi
    1.361
    Putere Rep
    60

Implicit

Citat Postat în original de LensFlare Vezi Post
    @matei ai grija de unde strangi click-urile, daca spamezi e posibil sa-ti anuleze toti banii facuti in ziua respectiva. .
    CORECT opriti toate siteurile .... lasati totul pe seama mea, ca nu-mi este rusine

LensFlare este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    42
    Data înscrierii
    25th November 2010
    Posturi
    1.114
    Putere Rep
    42

Implicit

@avram ma refeream in special la profitshare, sunt foarte atenti la situatii gen si sunt multi "binevoitori" care raporteaza.

Dragos Bunea este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    51
    Data înscrierii
    4th January 2011
    Locaţie
    Tulcea
    Vârstă
    40
    Posturi
    1.036
    Putere Rep
    51

Implicit

Legat de iChallenge - observati ca locul 2 are deja 10 comisioane aprobate - care e advertiserul asa de harnic? De regula la IT se plateste in sistem ramburs si deci banii ajung in minim 3-4 zile daca nu chiar 8-9 la advertiser, cum de i-au aprobat asa repede comisioanele, chiar nu cred ca a avut asta 10 clienti care au platit toti cu cardul, nu cred! Un mare semn de intrebare.
    "Blog de afiliat si calatorii: Dragos Bunea Blog"

Marius Morariu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    47
    Data înscrierii
    29th September 2011
    Posturi
    759
    Putere Rep
    47

Implicit

Citat Postat în original de RoManiac Vezi Post
    Vom vedea ce va fi cand vor intra si pe shopping cu propriul lor proiect.
    nu inteleg, ce proiect de shopping?

--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")

Citat Postat în original de Dragos Bunea Vezi Post
    Legat de iChallenge - observati ca locul 2 are deja 10 comisioane aprobate - care e advertiserul asa de harnic? De regula la IT se plateste in sistem ramburs si deci banii ajung in minim 3-4 zile daca nu chiar 8-9 la advertiser, cum de i-au aprobat asa repede comisioanele, chiar nu cred ca a avut asta 10 clienti care au platit toti cu cardul, nu cred! Un mare semn de intrebare.
    crezi ca nu pot fi la mijloc intelegeri intre afiliat si advertiseri?

Serban Cristian este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    83
    Data înscrierii
    1st November 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    4.328
    Putere Rep
    83

Implicit

la naiba, era un semn de ingrijorare daca nu aprobau in 3 luni, acum e semn de intrebare ca aproba prea repede.
    comenzi confirmate telefonic ? comenzile de ieri pana la ora 20 au fost livrate azi in marea lor majoritate. Nu scrie nicaieri ca trebuie procesate comenzile cand imi vine rambursul. In cazurile in care au fost probleme cu livrarea sau s-a returnat produsul, am modificat statusul comisionului si am anuntat afiliatul.
    Altex le a aprobat, ca sa nu fac un secret din asta. Si nici sa nu banuiti cine stie ce conspiratii. :p

Dragos Bunea este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    51
    Data înscrierii
    4th January 2011
    Locaţie
    Tulcea
    Vârstă
    40
    Posturi
    1.036
    Putere Rep
    51

Implicit

Citat Postat în original de Serban Cristian Vezi Post
    la naiba, era un semn de ingrijorare daca nu aprobau in 3 luni, acum e semn de intrebare ca aproba prea repede.
    comenzi confirmate telefonic ? comenzile de ieri pana la ora 20 au fost livrate azi in marea lor majoritate. Nu scrie nicaieri ca trebuie procesate comenzile cand imi vine rambursul. In cazurile in care au fost probleme cu livrarea sau s-a returnat produsul, am modificat statusul comisionului si am anuntat afiliatul.
    Altex le a aprobat, ca sa nu fac un secret din asta. Si nici sa nu banuiti cine stie ce conspiratii. :p
    Ah, la asta nu m-am gandit. In mintea mea am sters Altex + 2parale = love si in concluzie nu ma gandeam ca mai pot fi generate comisioane pentru Altex, dar am uitat ca ieri a fost ultima zi.
    Ma miram ca evoMAG sau alt advertiser din IT&C ramas in joc sa aprobe asa repede comisioane - de aici si mirarea mea, ca sa ma intelegi si pe mine
    "Blog de afiliat si calatorii: Dragos Bunea Blog"

Netul este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    48
    Data înscrierii
    5th January 2006
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    47
    Posturi
    1.065
    Putere Rep
    48

Implicit

Am niste intrebari pt ca vreau sa dezvolt un soft ce foloseste feed-urile de la 2parale

1. In feed-uri e un camp product_id. Acela e un id unic pt fiecare produs? Daca de exemplu intr-un feed X exista un produs Y (cu un anumit id), daca se updateaza feedul si apare din nou acel produs, va aparea cu acelasi product_id, sau se schimba?

2. Cam cat de des un advertiser uploadeaza feedurile? Ce reprezinta campul "data_adaugare" din feed? Se refera la data de adaugare / updatare a feedului sau al unui anumit produs?

3. Daca creez un feed, sa zic ca imi creeaza un link de genul http://www.2parale.ro/feed/1ea24e17a96b3.csv
    De aici pot lua datele prin GET sau POST? Daca advertiserul updateaza feedul, ramane acelasi URL de unde pot lua datele?

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 6 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 6 vizitatori)

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •