Pagina 69 din 577 PrimulPrimul ... 1959676869707179119169569 ... UltimulUltimul
Rezultate 681 la 690 din 5770

Subiect: 2parale, afiliatii si marketingul afiliat

RedHat este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    47
    Data înscrierii
    23rd September 2010
    Locaţie
    Iasi
    Posturi
    896
    Putere Rep
    47

Implicit

Mai bine ar fi corecti in aprobarea comisioanelor ca nu are nevoie nimeni de comisioane pe comenzi nefinalizate.
    2parale ar trebui sa ia atitudine aici deoarece e o tentativa de manipulare a procentului de comisioane aprobate. Cred ca este foarte convenabil sa treci un comision de 100 lei ca nefinalizat, dar in statistici sa nu arati ca "magazin ce respinge in masa" si sa platesti 1 leu amarat in locul sau. Care mai e rostul afisarii procentului de comisioane respinse si aprobate daca se accepta asemenea practici?

tetele este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    44
    Data înscrierii
    27th May 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    281
    Putere Rep
    44

Implicit

Daca s-ar pune problema corectitudinii procesarii comisioanelor, s-ar pune si problema incetarii campaniei. Repejor, chiar. In cazul de fata, ei (si altii) ofera o compensatie minima afiliatului pentru efortul sau in loc sa-i respinga comisionul de tot.

Din fericire, solutia la problema inacuratetii ratei de respingere a fost implementata inca de la inceput, cand am afisat prima data rata de respingere. Repet, acel leu nu afecteaza procentul valoric al comisioanelor respinse. Iar daca nu va convin diferentele dintre procentul numeric si cel valoric, stiti bine ca sunt suficiente alte campanii alternative.

avram este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    61
    Data înscrierii
    7th May 2011
    Posturi
    1.361
    Putere Rep
    61

Implicit

din astea 43% respinse procentul ar scadea la 30% cu 43 de comisioane de 1 ron dar daca il editeaza va fi 0.00% c. respinse

Serban Cristian este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    83
    Data înscrierii
    1st November 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    4.328
    Putere Rep
    83

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

nu or fi batuti in cap, modifica comisionul la 1 leu si il aproba. Este moral sa ti acorde un mic beneficiu pentru efort. Imoral ca isi vor masca incredibila rata de respingere. Ma rog, nu e chiar incredibila ptr ca nu lucreaza cu stocul lor si de aici probleme.

tetele a pus punctul pe i, poti sa promovezi pe altii. Eu nu am voie la starshiners, sunt interzis in campaniile 3S, evit fashion up si ce sa vezi... Se poate si fara ei.

Move on

tetele este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    44
    Data înscrierii
    27th May 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    281
    Putere Rep
    44

Implicit

As adauga un singur lucru: ca valoare a comisioanelor acordate (nerespinse) in ultimele 30 de zile, FD este pe locul 3 in categoria Fashion. Cu alte cuvinte, cu tot cu comisioanele respinse, ei au adus o gramada de bani afiliatilor din 2Parale.

Daca eu as fi afiliat, la sfarsit de saptamana/luna/an as trage linie si as vedea cati bani mi-a adus fiecare campanie - cifra absoluta. In masura in care se poate calcula investitia de resurse (bani/efort/timp/whatever) pentru fiecare campanie in parte, daca veniturile aferente fiecarei campanii acopera investitia pentru acea campanie si marja de profit este una confortabila (iar acest "confortabil" depinde de la afiliat la afiliat), atunci continui promovarea campaniei in cauza. Daca nu, ma reorientez sau acord mai multa atentie celorlalte campanii in care activez.

Normal ca voi incerca sa imbunatatesc pe cat posibil performantele mele in promovarea fiecarei campanii, insa, cum spunea si @Kidu, bani se fac.

LE: My bad, am facut confuzia intre FashionUp si FashionDays. Deci treaba cu locul 3 pica, dar ramane valabil tot ce am spus in rest. Sorry!
    Ultima modificare făcută de tetele; 9th August 2012 la 00:09.

John este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    30th March 2011
    Posturi
    965
    Putere Rep
    37

Implicit

Au inceput usor, dar promitator...

fas.png

Dragos Nicu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    44
    Data înscrierii
    20th January 2008
    Locaţie
    Sibiu, RO
    Posturi
    2.011
    Putere Rep
    44

Implicit

Citat Postat în original de IonutToma Vezi Post
    Au inceput usor, dar promitator...

fas.png
    Mda... pacat de ei.
    Poti sa dai de mine usor, @contact.

lovelife este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    102
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    49
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    102

Implicit

Ma chinui cu 2performant de 24 ore, cred ca este unul dintre pluginurile cu cel mai prost help posibil, se presupune ca toata lumea stie bine WP

Am modificat tema asa cum am inteles din helpul lor extrem de prost facut, fara nici o explicatie pentru a insera din feed produse dar primesc eroarea
    Call to undefined function tp_the_product_info() in /home/sarnas/public_html/blog/wp-content/themes/Girly_Diaries/single.php on line 19
    Cum si unde se defineste aceasta functie lipsa
    Problema o am doar atunci cand generez posturi din feed
    Partea cu inserarea intr-un post normal de produse functioneaza ok
    Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama

Serban Cristian este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    83
    Data înscrierii
    1st November 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    4.328
    Putere Rep
    83

Implicit

Porbabil ca nu ai inserat codul in single post, da in un PM lui Bogdan Ungureanu, te descurca.

offtopic: Apropo de mesajele trimise aiurea de unii advertiseri din 2p.

lovelife este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    102
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    49
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    102

Implicit

Citat Postat în original de Serban Cristian Vezi Post
    Porbabil ca nu ai inserat codul in single post, da in un PM lui Bogdan Ungureanu, te descurca.
    Am introdus codul in single post
    Bogdan Ungureanu nu mai vrea sa imi raspunda de cand nu a mai avut timp sa faca o comanda de soft, e alegerea lui
    Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 3 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 3 vizitatori)

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •