12th September 2012, 23:21
1 out of 1 members found this post helpful.
@dragos si eu am ceva informatii, nu la fel de mult, dar pot sa spun ca KIDU are dreptate procentul de vanzari prin afiliere este foarte redus in RO in romania,
afilierea genereaza mult sub 1% din total vanzari online, si la magazinele online ce au un sistem de afiliere (propriu sau participant la o retea) media este sub 10%
E adevarat ca la unii poate sa fie un precent ceva mai mare, dar in acest caz este vorba de un management prost al afacerii, si se bazeaza prea mult doar pe o sursa de clienti.
O afacere online sanatoasa nu poate avea mai mult de 25% din vanzarile totale generate de afiliati. Daca da inseamna ca are o mare problema de mangement
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
12th September 2012, 23:21
3 out of 3 members found this post helpful.
Stefania: cu tine m-am convins despre ce e vorba, continua sa dai negative la orice post de al meu, este cu siguranta un semn de maturitate si un plus de seriozitate.
Dragos: consideri ca sunt asa mari diferente intre trafic si vanzari ? Nu sunt proportii diferite catastrofal, vei avea un plus sau minus de conversie, dar procentul este acelasi.
13th September 2012, 00:28
1 out of 1 members found this post helpful.

Postat în original de
Serban Cristian
Stefania, te rog.. Stiu ca ai cont in 2p de nu stiu cand, dar acum cateva luni te ai apucat de treaba. Si iti reamintesc ca discutam despre .ro, daca ai intentia sa imi spui despre experientele tale cu clickbank.
Cristian...esti frustrat si te inteleg, stai calm
Eu vorbeam de o experienta in afiliere de 4 ani in retele de afiliere internationale care sunt cu adevarat o experienta pentru un afiliat. Daca nu dai doi bani pe acest tip de experienta, scuza-ma de ce te intereseaza ce spun guru mari ai lumii, ca tot ai scris pe blogul tau cat de minunati sunt si ce experienta ...bla bla bla. Sau de ce s-ar obosi 2 Parale sa ne faciliteze astfel de cursuri si sa ne aduca in mod constant noutati de pe blogurile de profil de afara?
Aaaa, stiu si eu si sti si tu, dar momentan vrei sa te dai cocos ...culmea luandu-te si de venerabila mea varsta (este si asta o problema pentru tine
)
Asa pentru cultura ta generala, ar trebui sa mai aprofundezi ca esti pe langa, iar reputatia de adevarat guru de Romania ti-o vei castiga prin multa diplomatie si bun simt, abia dupa...conteaza ce ai la mansarda.
Spor...si incearca sa eviti comentariile la posturile mele, pentru ca si eu te voi ignora total.
Asta nu a fost prima data cand ai sarit calul, dar se pare ca este ocupatia ta speciala de "guru"...sa pandesti si sa dai atacuri aiurea...Pana la urma daca nu furnizam acea informatie utila de care ai beneficiat si tu, cei de aici nu stiau de asta, Fashion Days nu a anuntat modificarile...