Pagina 79 din 577 PrimulPrimul ... 2969777879808189129179 ... UltimulUltimul
Rezultate 781 la 790 din 5770

Subiect: 2parale, afiliatii si marketingul afiliat

lovelife este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    103
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    49
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    103

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

@dragos si eu am ceva informatii, nu la fel de mult, dar pot sa spun ca KIDU are dreptate procentul de vanzari prin afiliere este foarte redus in RO in romania,
    afilierea genereaza mult sub 1% din total vanzari online, si la magazinele online ce au un sistem de afiliere (propriu sau participant la o retea) media este sub 10%
    E adevarat ca la unii poate sa fie un precent ceva mai mare, dar in acest caz este vorba de un management prost al afacerii, si se bazeaza prea mult doar pe o sursa de clienti.
    O afacere online sanatoasa nu poate avea mai mult de 25% din vanzarile totale generate de afiliati. Daca da inseamna ca are o mare problema de mangement
    Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama

Serban Cristian este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    83
    Data înscrierii
    1st November 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    49
    Posturi
    4.328
    Putere Rep
    83

3 out of 3 members found this post helpful.

Implicit

Stefania: cu tine m-am convins despre ce e vorba, continua sa dai negative la orice post de al meu, este cu siguranta un semn de maturitate si un plus de seriozitate.

Dragos: consideri ca sunt asa mari diferente intre trafic si vanzari ? Nu sunt proportii diferite catastrofal, vei avea un plus sau minus de conversie, dar procentul este acelasi.

Dragos Nicu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    44
    Data înscrierii
    20th January 2008
    Locaţie
    Sibiu, RO
    Posturi
    2.011
    Putere Rep
    44

Implicit

Asa mai baieti, in sfarsit doua raspunsuri constructive. Multumesc.
    Poti sa dai de mine usor, @contact.

Stefania Trandafir este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    18th June 2012
    Posturi
    550
    Putere Rep
    36

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Citat Postat în original de Serban Cristian Vezi Post

Stefania, te rog.. Stiu ca ai cont in 2p de nu stiu cand, dar acum cateva luni te ai apucat de treaba. Si iti reamintesc ca discutam despre .ro, daca ai intentia sa imi spui despre experientele tale cu clickbank.
    Cristian...esti frustrat si te inteleg, stai calm
    Eu vorbeam de o experienta in afiliere de 4 ani in retele de afiliere internationale care sunt cu adevarat o experienta pentru un afiliat. Daca nu dai doi bani pe acest tip de experienta, scuza-ma de ce te intereseaza ce spun guru mari ai lumii, ca tot ai scris pe blogul tau cat de minunati sunt si ce experienta ...bla bla bla. Sau de ce s-ar obosi 2 Parale sa ne faciliteze astfel de cursuri si sa ne aduca in mod constant noutati de pe blogurile de profil de afara?
    Aaaa, stiu si eu si sti si tu, dar momentan vrei sa te dai cocos ...culmea luandu-te si de venerabila mea varsta (este si asta o problema pentru tine )
    Asa pentru cultura ta generala, ar trebui sa mai aprofundezi ca esti pe langa, iar reputatia de adevarat guru de Romania ti-o vei castiga prin multa diplomatie si bun simt, abia dupa...conteaza ce ai la mansarda.
    Spor...si incearca sa eviti comentariile la posturile mele, pentru ca si eu te voi ignora total.
    Asta nu a fost prima data cand ai sarit calul, dar se pare ca este ocupatia ta speciala de "guru"...sa pandesti si sa dai atacuri aiurea...Pana la urma daca nu furnizam acea informatie utila de care ai beneficiat si tu, cei de aici nu stiau de asta, Fashion Days nu a anuntat modificarile...

RoManiac este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    50
    Data înscrierii
    31st March 2008
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    1.045
    Putere Rep
    50

Implicit

@Stefania de curiozitate intreb. In cei 4 ani cu ce tip de siteuri ai facut marketing afiliat? Ce platforme ai folosit si ce siteuri ai promovat.

Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    18th June 2012
    Posturi
    550
    Putere Rep
    36

Implicit

Citat Postat în original de RoManiac Vezi Post
    @Stefania de curiozitate intreb. In cei 4 ani cu ce tip de siteuri ai facut marketing afiliat? Ce platforme ai folosit si ce siteuri ai promovat.
    Am inceput in 2009 cu site-uri de tip blogger, era platforma care am invatat-o cel mai repede, inca din 2007. Cu blogger m-am descurtcat bine pe clickbank si amazon. Cand mi-am dorit cj.com si shareasel.com, etc., am invatat wordpress si primul meu site a fost norocos si l-am pastrat...acum vreau sa-l redesenez pentru RO...sa vedem daca merge. Cele mai multe site-uri, peste 100 le-am abandonat, am pastrat doar unele cu valoare sentimentala. De ex:cand a plecat fiica mea pe un post de cabin crew, am facut acest site. Cand in 2010 social media incepuse sa-si spuna cuvantul in piata de afiliere, am lucrat masiv la conturi de twitter, facebook si youtube, toate ajutate si sustinute cu email marketing prin aweber. Daca consideram ca un site este valoros, il clonam cu multe subdomenii, de ex acesta.
    Am mai cochetat cu platforma Fresh Store Builder la site-uri de genul, platforma cu care se construiesc usor site-uri pentru Amazon. In orice caz pe site-urile de afara (si chiar si in RO) este musai sa stapanesti la perfectie social media, in aceasta privinta am muncit cel mai mult, am facut zeci de cursuri online si mereu m-am upgradat. Era o vreme cand twitter era vedeta, erau unelte de automatizare si feedurile din clickbank curgeau pe banda de ex din 15 in 15 minute. Apoi cu restrictiile impuse de twitter prin inchiderea de zeci de conturi, am ramas doar cu vreo 150. Multe conturi de twitter le-am transformat acum pentru RO, la fel si conturile de youtube. Cred in afilirea din Romania, imi place 2 Parale, ma simt mult mai in siguranta sa muncesc pe RO si este de zeci de ori mai usor pentru ca, concurenta este aproape inexistenta.
    Ei, si ar mai fi cateva site-uri in viata dar nu vreau sa le fac publice.
    Ultima modificare făcută de Stefania Trandafir; 13th September 2012 la 02:10.

Reputatie:
    103
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    49
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    103

Implicit

@stefania daca tot ai ceva conturi de twitter cu vechime si ceva activitate, nu oferi un serviciu sa ne dai un twite si retwite la un url de site?
    Platesc cat este cazul

Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    18th June 2012
    Posturi
    550
    Putere Rep
    36

Implicit

Citat Postat în original de lovelife Vezi Post
    @stefania daca tot ai ceva conturi de twitter cu vechime si ceva activitate, nu oferi un serviciu sa ne dai un twite si retwite la un url de site?
    Platesc cat este cazul
    Daca te ajuta, iti ofer un cont de twitter, cadou! si iti faci treba cu el nomoneyidea . Daca iti convine trimite-mi o adresa de email sa modific adresa actuala.

Si cine mai vrea, mai ofer inca doua conturi de twitter, gratis! De vandut, nu vand nimic

Reputatie:
    103
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    49
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    103

Implicit

Nu doresc asta, doresc sa primesc cate un twit cu un url pe cat mai multe conturi reale, este exeprimentul meu cu efectele social media in cautari

Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    18th June 2012
    Posturi
    550
    Putere Rep
    36

Implicit

Citat Postat în original de lovelife Vezi Post
    Nu doresc asta, doresc sa primesc cate un twit cu un url pe cat mai multe conturi reale, este exeprimentul meu cu efectele social media in cautari
    Atunci pot sa fac asta pe contul meu de twiter , dar fara bani!

--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")

Din experienta mea cu twitter, elementele importante de urmarit sunt:
    - numele contului sa fie pe keywordul vizat
    - sa existe o poza relevanta
    - in descrierea contului, sa existe keywordul
    - url de nisa la descriere
    - in twit sa ai hashtag #keyword1 #keyword2, etc
    - sa incarci poze cu un link spre un articol
    - sa te corelezi cu un cont de pinterest si sa trimiti twituri direct din acesta

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •