Multumesc avram.
numerele mele de comenzi sunt:
- 102471523 ora 17.59
- 102471615 ora 18.21
- 102471657 ora 18.33
Multumesc avram.
numerele mele de comenzi sunt:
- 102471523 ora 17.59
- 102471615 ora 18.21
- 102471657 ora 18.33
nu functioneaza ptr conturi vechi
cand ai vandut ultima data din FD?
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
Prin amabilitatea domnului Vlad Stanila am primit urmatorul raspuns de la 2Parale:
Comisioanele din campania Fashion Days se considera a fi valide in momentul in care sunt pentru vanzari realizate de utilizatori inscrisi pe site-ul fashiondays.ro prin tool-urile 2Parale; deci nu este necesar sa fie neaparat conturi noi. Vom anunta acest lucru in descrierea campaniei si termenii si conditiile acesteia astfel incat sa nu fie neintelegeri.
Stefania: nu mai face publice mesajele personale, in mare este interzis chiar de lege, nu doar de regulamentul forumului. Cand vor aparea informatii noi in zonele publice ale 2p, da ne un link.Informatiile din acest e-mail, inclusiv fisierele atasate, sunt confidentiale si nu pot fi utilizate, dezvaluite sau distribuite fara acordul 2Parale. E-mailul se adreseaza exclusiv persoanei/persoanelor mentionate ca destinatar/destinatari.
Ai fi putut sa ma intrebi daca am acceptul sa dau asemenea informatii.
Informatia este deja publica in Campania Fashion Days.
Completarea a fost facuta imediat dupa interventia mea, prin ultimul paragraf introdus.
Comisioanele din campania Fashion Days se considera a fi valide in momentul in care sunt pentru vanzari realizate de utilizatori inscrisi pe site-ul fashiondays.ro prin tool-urile 2Parale.
Nu am divulgat niciun secret.
Am vrut sa aveti aceasta informatie in acelasi timp cu mine.
Spor la conversii.
Macar acum pot sa inteleg de ce in anumite situatii nu incasez comisioane din FD.
Tot ca o noutate la Fashion Days veti observa ca de ieri nu mai puteti crea linkuri specifice unui anumit produs, acum exista un singur link pe care-l folositi pentru a putea face invitatii fashiondays.ro/shop/customer/account/create?cod=4a070a2bd2be9&mail=2parale%40fashionday s.ro
Odata cu aceasta modificare, toate link-urile generate anterior sunt redirectionate relevant pentru utilizatori.
Momentan este/sunt 2 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 2 vizitatori)