Ce trebuie sa faca un manager de afiliere.
Guest post on 2Parale blog.
Astept completari aici sau in comments.
Ce trebuie sa faca un manager de afiliere.
Guest post on 2Parale blog.
Astept completari aici sau in comments.
Pot sa mor linistit, trimite Kurtmann informatiiDaca cumva incepe si Starshiners sa trimita newslettere prin 2p, sa ma informati va rog, dar incet, sa nu fie brusc, ca ma ia cu ameteala.
Am primit ceva mesaje de la advertiseri in ultimul timp, de la informatii generale, la propuneri de colaborare, de asemenea, la intalnirea de astazi 2p participa 10 magazine: Teamdeals, Fungift, Melimelo, Lenjerie.com.ro, eDulce, Floria, Matar, Elefant, Superpantofi.ro si Plafar, fapt fara precedent, cel putin de cand sunt eu implicat. Mi-ar placea sa cred ca si articolele mele au constituit un demers pentru "trezirea" magazinelor, oricum, felicitari 2p pentru un pas urias.
Cand lumea indeamna magazinele sa nu o mai faca, Comodo s-a gandit ca ar fi cazul sa introduca imediat sub Adauga in cos un banner mare care te indeamna sa "comanzi comod prin telefon". Treaba-i buna...
l-au scos? nu il gasesc
exista in api-ul de 2parale o functie sa stii daca vizitatorul a venit din 2parale si va genera comision sau nu. si pot f usor din JS sa ascunda toate informatiile de telefon. daca vor...
oricum - din analizele de pe site-urile mele au rata de conversie in jur de 3% pe vizitatorii trimisi de noi... ceea ce ar trebui sa-i determine sa dea mai multa importanta subiectului sau macar sa bugeteze comenzile telefonice sub forma unui comision mai mare. dar cum nimeni nu masoara nici macar ce le da google analytics probabil trebuie sa mergem noi cu cifrele peste ei sa le cerem bani.
Se pare ca Altex parasesc cat de curand 2Parale pentru un sistem de afiliere propriu: Job la Altex: Affiliate Manager | ALTEX
ceva info... Altex pregăteşte un sistem de afiliere propriu – renunţarea la 2Parale e iminentă
consider ca este o chestiune de marime, nu ca ar fi nemultumiti de sistem.
pareri?
Mai mult ca sigur vor iesi din 2Parale, nu au nici un motiv sa lucreze cu intermediari.
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)