Nu cred/nu stiu daca pot sa dau ping, de aceea am intrebat sa vad daca este doar la mine problema.
De aceea sper sa mai fie colegi de forum care au hosting la Webfactor si site-uri cu afiliere care au plugin-ul 2parale instala.
Nu cred/nu stiu daca pot sa dau ping, de aceea am intrebat sa vad daca este doar la mine problema.
De aceea sper sa mai fie colegi de forum care au hosting la Webfactor si site-uri cu afiliere care au plugin-ul 2parale instala.
Scriu constant pe Traficant.Ro
[ex username dane1505]
@dane1505: eu am un blog hostat la webfactor, am instalat pluginul si imi accepta setarile, pot cauta produse. Nu par a fi probleme.
Mi-e greu sa cred ca are vreo influenta. Si altcineva are problema asta tot la Webfactor si din cate imi dau seama e o chestie de conectivitate. Ai contactat suportul de la hosting?
@tetele, cui trebuie sa dau o bere pentru a-mi aproba contul pe forumul 2p? Nu de alta, dar fiind relativ nou in 2p, mi-ar prinde bine cateva sfaturi de la membrii comunitatii usernameul este acelasi.
Merci
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
guiness.jpgDanke.
guiness sa fie
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
Cei care folositi pluginul 2Performant si exista posibilitatea sa va dea eroare la api, cum am patit eu si dane1505, eroarea este de la cei care va dau hosting.
Atunci cand faceti update la feed/produse, cei care va dau hosting e posibil sa va fi pus api'ul de la 2parale in firewall (banat automat), pentru ca se fac prea multe conexiuni simultan de pe un singur IP.
Asadar, pentru a nu intampina aceasta problema, puteti seta pluginul sa faca update la maxim 50-100 de produse odata.
Mai jos e mailul primit de la cei la care am gazduire:
"Buna seara,
Rog verificati acum.
Avem rugamintea de a va seta pluginul in asa mod incat sa nu faca abuse pe resursele serverului.
api'ul (ip) a fost blocat in firewall in data de 11 mai la orele 17:33:27, pentru 224 conecxiuni simultane, care a dus la o incarcare pe server nedorita, si afecta buna functionalitatea a serviciilor oferite de acesta.
Ip a fost scos din firewall.
Cu stima,"
PS: am modificat textu asta in nspe mii de feluri pt ca imi spunea ca nu pot posta linkuri deoarece sunt utilizator nou si nu au trecut 30 de zile, cu toate ca in text nu e nici un link.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)