iti vei face cu timpul, asta e ideea. Oricum, daca iei la mana discutile de aici vei afla destule informatii. Pe de alta parte, este destul de dinamica piata, se mai schimba si strategiile, se lenevesc alte magazine, etc.
iti vei face cu timpul, asta e ideea. Oricum, daca iei la mana discutile de aici vei afla destule informatii. Pe de alta parte, este destul de dinamica piata, se mai schimba si strategiile, se lenevesc alte magazine, etc.
1. Ce-a zis Kidu - fa-ti timp si afla. Nu exista retete si mura-n gura, exista munca si dedicare. Si se platesc bine!
2. Informatii disponibile in pagina oricarei campanii tuturor afiliatilor acceptati. Eu zic ca poti trage niste concluzii importante uitandu-te acolo.
In ultimele 2 zile au picat 11 siteuri de afiliere din cele care le monitorizez ( inclusiv 2 ale mele ) penalizare de thin content, cel putin la mine. Am senzatia ca deja devine naspa situatia.
Content is King
░▒▓█▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀█▓▒░
Mi-a picat un site care avea content de 10 ori mai bun decat magazinele online concurente si mizerii gen okazii.ro care inca e pe prima pagina la multe cautari. Content is King tind sa cred ca incepe sa fie o mare vrajeala.
Dupa parerea mea motivul pentru care site-urile de afiliere se duc la vale este acela ca magazinele investesc din ce in ce mai putin in Adwords, bazandu-se pe afiliati.
Keyword: valoare adaugata. Categorisiri de produse, review-uri de la useri, newslettere personalizate, alea alea.
Momentan este/sunt 5 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 5 vizitatori)