Pagina 554 din 577 PrimulPrimul ... 54454504544552553554555556564 ... UltimulUltimul
Rezultate 5.531 la 5.540 din 5770

Subiect: 2parale, afiliatii si marketingul afiliat

mike07 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    30th April 2008
    Posturi
    524
    Putere Rep
    37

Implicit

Marirea si decaderea unui program de afiliere... cum s-a putut ajunge de la
    50.000lei Premii Cash de Black Friday de la DeClub.ro!
    DeClub.ro, magazinul fără teamă de zerouri, s-a pregătit serios anul acesta pentru Black Friday 2015 şi anunţă campania valabilă exclusiv în reţeaua 2Parale cu premii totale în valoare de până la 50.000 lei.
    la..
    Va anuntam ca am demarat procedurile de suspendare in cazul campaniei de marketing afiliat pentru site-ul DeClub.ro pentru neplata facturilor restante.
    In data de 26 iulie campania va fi inchisa, ...
    .. legat de aceste evenimente, probabil Serban ne va da mai multe detalii, ce nu inteleg eu este cum 2Parale mai tine in platforma un advertiser cu probleme? Este si acest caz si multe altele in trecut. De ce nu le suspenda in secunda 2 dupa ce trece termenul convenit de plata? In cazul de fata sunt comisioane realizate in februarie si neplatite... vorbim de luni de zile... e pacat ca se ajunge in astfel de situatii. Sa speram ca cu noua platforma, lucrurile se vor mai simplifica si ajusta si astfel de situatii vor disparea, spre avantajul tuturor partenerilor.

Serban Cristian este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    81
    Data înscrierii
    1st November 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    47
    Posturi
    4.328
    Putere Rep
    81

3 out of 5 members found this post helpful.

Implicit

Doua greseli mari: mai intai o greseala cu mutarea in bulgaria unde a fost o leapsa enorma apoi pariul pe sezonul de vara care nu a atins deloc asteptarile scontate. Spun de sezon pentru ca o buna parte din datorii au fost "impinse" spre sezon unde ne asteptam ca volumul sa ne ajute.

Un mic detaliu, propunerea mea la sugestia lui Dorin a fost sa acoperim din restante comisioanele afiliatilor urmand sa reglam ulterior si comisionul retelei, dupa mintea mea, ultima plata acoperea facturile emise la 1 martie si 1 aprilie, dar in fapt, 2p le a contabilizat la gramada ca si sume, creeand un dezavantaj enorm in ochii afiliatilor.

Anyway, campania isi va reveni, vanzari sunt, din greseli s-a invatat. Intentia a fost sa platim si sa recuperam teren nu sa inchidem taraba.
    2p a pus presiune in tot acest rastimp, ca sa ti raspund la intrebare si am incercat sa gasim solutii. Inclusiv acum ei suspenda campania pentru ca trebuie sa faca acest pas nu ca sunt convinsi ca nu mai lucram cu ei sau nu mai platim. O sa revin cu rugamintea sa re-esaloneze platile ( daca este posibil ) asa cum rugasem initial prioritizand comisioanele afiliatilor iar cu urmatoarea plata sa ajungem la zi.

Mihai_Is este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    12th February 2013
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    525
    Putere Rep
    0

Implicit

[QUOTE...]ei suspenda campania pentru ca trebuie sa faca acest pas nu ca sunt convinsi ca nu mai lucram cu ei sau nu mai platim. [/QUOTE]

In concluzie declub iese din 2P? pentru ca in acest caz, mi-ai dat treaba, sa ma apuc de scos link-uri.
    Sau este ceva temporar? si atunci prefer sa le las asa cum sunt.

mike07 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    30th April 2008
    Posturi
    524
    Putere Rep
    37

Implicit

Serban, intrebarea ramane.. cum de s-a ajuns in situatia asta? Bazandu-ma si pe prezentarea ta "Nu ne temem de zerouri", intrebarea vine firesc: banii de la clienti i-ai incasat, de ce nu ai avut sa platesti parte din ei retelei si afiliatilor?? Mutarea in bulgaria si reesalonarea platilor nu cred ca sunt motive plauzibile pentru intarzierile astea asa de mari...

Robert este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    96
    Data înscrierii
    7th August 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    47
    Posturi
    4.027
    Putere Rep
    96

5 out of 5 members found this post helpful.

Implicit

Mike, cu cat un business creste, cu atat cheltuielile/ potentialele probleme se inmultesc. Nu se rezuma totul doar la vanzari/incasari. Sunt convins ca nu e rea vointa la mijloc, Kidu a fost tot timpul transparent si fair in relatia cu afiliatii. Si probabil se va gasi o rezolvare, este in interesul tuturor.
    Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!

Mihai_Is este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    12th February 2013
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    525
    Putere Rep
    0

Implicit

Am avut foarte mare incredere in declub, pentru mine era una din campaniile favorite, printre ultimele campanii la care m-as fi asteptat sa fie probleme.
    Totusi in ultima perioada nu am mai observat o implicare f mare pentru afiliere, ex am avut ceva sugestii legate de feed-uri care nu s-au mai rezolvat. Probabil atentia a fost indreptata spre alte zone.

Serban Cristian este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    81
    Data înscrierii
    1st November 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    47
    Posturi
    4.328
    Putere Rep
    81

2 out of 4 members found this post helpful.

Implicit

Citat Postat în original de Mihai_Is Vezi Post
    In concluzie declub iese din 2P? pentru ca in acest caz, mi-ai dat treaba, sa ma apuc de scos link-uri.
    Sau este ceva temporar? si atunci prefer sa le las asa cum sunt.
    Nu iese. Vom face o plata semnificativa si vom re-esalona restul inainte de expirarea saptamanii.

Citat Postat în original de Mihai_Is Vezi Post
    Am avut foarte mare incredere in declub, pentru mine era una din campaniile favorite, printre ultimele campanii la care m-as fi asteptat sa fie probleme.
    Totusi in ultima perioada nu am mai observat o implicare f mare pentru afiliere, ex am avut ceva sugestii legate de feed-uri care nu s-au mai rezolvat. Probabil atentia a fost indreptata spre alte zone.
    Da Mihai, intr-adevar atentia a fost in alte directii, ne vom elibera si mai frezam si chestii de gen.

Citat Postat în original de Robert Vezi Post
    Mike, cu cat un business creste, cu atat cheltuielile/ potentialele probleme se inmultesc. Nu se rezuma totul doar la vanzari/incasari.
    Corect. Nu vreau sa intru in detalii, sunt pur administrative si v-am spus mai sus in mare care au fost cele doua erori.
    De ceva timp doar eu hotarasc ce si cum pentru acest magazin si eu sunt cel care l am tinut pe linia de plutire. Dupa alegerea altora era inchis undeva in februarie si ramaneau neplatite vreo 2 miliarde si ceva pe la furnizori, inclusiv 2p. OK, magazinul ruleaza, clienti exista, vanzari exista, va mai dura probabil 2-3 luni sa ajungem la zi.

Am ajuns la blocare cu 2p pentru ca ultimul transport (maricel) zaboveste in vama din cauza unor erori ale furnizorului, se vede aici. Intr-un final azi mi au spus ca au reglat actele si ca maine ne da marfa. Din continut 95% pleaca deja la clienti care au comandat si vom face plata de care ziceam mai sus, restul sunt parte din noua colectie (preview) care va aparea in jur de 10 august. Deci, suntem on. Nu mi face nici o placere nici macar discutia asta, sunt constient de situatie si intarzieri, dar, cu riscul de a ma repeta, eu trag in directia buna si voi ajunge de unde am plecat.

Demo este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    6th April 2013
    Locaţie
    Snagov
    Posturi
    38
    Putere Rep
    0

4 out of 5 members found this post helpful.

Implicit

Citat Postat în original de Serban Cristian Vezi Post
    Nu vreau sa intru in detalii, sunt pur administrative si v-am spus mai sus in mare care au fost cele doua erori.
    De ceva timp doar eu hotarasc ce si cum pentru acest magazin si eu sunt cel care l am tinut pe linia de plutire. Dupa alegerea altora era inchis undeva in februarie si ramaneau neplatite vreo 2 miliarde si ceva pe la furnizori, inclusiv 2p. OK, magazinul ruleaza, clienti exista, vanzari exista, va mai dura probabil 2-3 luni sa ajungem la zi.

Am ajuns la blocare cu 2p pentru ca ultimul transport (maricel) zaboveste in vama din cauza unor erori ale furnizorului, se vede aici. Intr-un final azi mi au spus ca au reglat actele si ca maine ne da marfa. Din continut 95% pleaca deja la clienti care au comandat si vom face plata de care ziceam mai sus, restul sunt parte din noua colectie (preview) care va aparea in jur de 10 august. Deci, suntem on. Nu mi face nici o placere nici macar discutia asta, sunt constient de situatie si intarzieri, dar, cu riscul de a ma repeta, eu trag in directia buna si voi ajunge de unde am plecat.
    Cand afiliatul baga bani in promovare declub prin afiliere, intereseaza pe cineva ce probleme are, daca a facut datorii, daca a stat nemancat, daca putea sa promoveze cu banii aia un advertiser serios...what ever...ca sa faca facebook ads, adwords, articole platite? NU !
    Ai facut vanzari din promovarile noastre? Da! Ai platit comisioanele aferente? Nu! Ce ma intereseaza pe mine ce probleme ai tu? Pe tine te intereseaza problemele mele? Bineinteles ca NU! E normal! ...in schimb faci tot circul asta ieftin! Daca erai in profitshare, zburai de mult din retea si nu ajungea nimeni sa piarda nimic, pentru ca sunt seriosi si GARANTEAZA COMISIOANELE AFILIATILOR!

puthre este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    81
    Data înscrierii
    21st February 2011
    Locaţie
    București
    Posturi
    2.154
    Putere Rep
    81

2 out of 2 members found this post helpful.

Implicit

Citat Postat în original de Demo Vezi Post
    pentru ca sunt seriosi si GARANTEAZA COMISIOANELE AFILIATILOR!
    Si ce vina are Serban ca 2p nu o face? Cand afiliatul a bagat bani in promovare prin 2parale STIA faptul ca nu sunt garantate comisioanele si SI-A ASUMAT riscul. Garantatul asta nu vine gratis.
    Ori il platesti ca risc pe care ti-l asumi ca afiliat promovand prin 2parale, ori il plateste reteaua din fee-ul pe care il primeste din banii TAI.
    Caut cu jingle.ro.

Dan
    Dan este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    109
    Data înscrierii
    17th November 2004
    Locaţie
    Cluj
    Posturi
    3.358
    Putere Rep
    109

Implicit

Citat Postat în original de Demo Vezi Post
    in schimb faci tot circul asta ieftin!
    Parea o discutie prieteneasca mai degraba. Niste explicatii care nu erau necesare dupa parerea mea, dar care totusi au fost puse aici.
    Circ ieftin fac afiliatii mai degraba (nu neaparat aici, am vazut si alte canale de comunicare pline de circ si panarama). Care afiliati oricum o sa-si primeasca banii. Dar uite, prefera sa ii considere dusmani pe advertiseri si sa si injure nitel.

Astept sa vad si eu un reply de genul "imi pare rau Serban pentru problemele pe care le ai, daca te pot ajuta cu ceva, da-mi de stire". Atunci voi sti ca n-a gresit mama tara in care m-a facut.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •