Pagina 4 din 577 PrimulPrimul ... 234561454104504 ... UltimulUltimul
Rezultate 31 la 40 din 5770

Subiect: 2parale, afiliatii si marketingul afiliat

lovelife este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    101
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    48
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    101

Implicit

O intrebare :
    Stiti un script pentru joomla, wordpress sau chiar independent, gratuit sau cu plata, care sa imi permita realizarea unui fel de shop cu produsele aflate in 2parale preluate prin RSS, reau sa atasez la un anumit site de al meu nisat, produselor din magazinele din aceeasi nisa inscrise in 2parale.ro
    Multumesc
    Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama

Nichita este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    92
    Data înscrierii
    19th February 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    44
    Posturi
    3.420
    Putere Rep
    92

Implicit

Citat Postat în original de lovelife Vezi Post
    O intrebare :
    Stiti un script pentru joomla, wordpress sau chiar independent, gratuit sau cu plata, care sa imi permita realizarea unui fel de shop cu produsele aflate in 2parale preluate prin RSS, reau sa atasez la un anumit site de al meu nisat, produselor din magazinele din aceeasi nisa inscrise in 2parale.ro
    Multumesc
    Uita-te aici.
    Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)

Seinfeld este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    20th May 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    43
    Posturi
    863
    Putere Rep
    37

Implicit

Citat Postat în original de IonutToma Vezi Post
    @Seinfeld, daca nu ai timp, poti citi doar comentariile de la articolul asta in care cineva pune aceeasi intrebare si i se da raspuns.
    Am citit, multumesc. Si am inteles, din punctul lor de vedere nu e nici o problema.

Tocmai am descoperit ca au si o prezentare pe tema asta:
    Tool-uri utile in blogging&afiliere-intalnire 2Parale | 2Parale Blog - Marketing Afiliat
    M-am inscris si eu si sper sa mai fie locuri libere ca acum m-au facut curios.
    Vă mai aduceți aminte de jocurile copilăriei ?

lovelife este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    101
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    48
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    101

Implicit

Citat Postat în original de Nichita Vezi Post
    Uita-te aici.
    Multumesc, sa vad daca ma multumeste acest scipt cu optiunile oferite, daca nu, mai caut sau o sa dezvolt eu ceva. Nu trebuie sa fie cea neaparat facut pentru 2parale poate sa fie si pentru altceva dar sa poata fi customizat
    Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama

Seinfeld este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    20th May 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    43
    Posturi
    863
    Putere Rep
    37

Implicit

Daca sunteti mai multi interesati de subiect ma gandeam la o chestie interesanta. Un concurs SEO pe tema asta. La modul, alegem de comun acord o zi in care sa ne cumparam fiecare un domeniu si apoi vedem care reuseste sa aibe cele mai bune rezultate cu el.
    Atat SEO cat si din punctul de vedere al castigurilor afiliate.
    Concursul nu are nici un premiu efectiv, dar parca alfrel lucrezi si altfel esti motivat cand esti intr-o competitie.

Ce ziceti ?
    Vă mai aduceți aminte de jocurile copilăriei ?

MarianG este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    26th December 2010
    Locaţie
    Tulcea
    Posturi
    347
    Putere Rep
    30

Implicit

@Seinfeld Imi place ideea, ma bag. Cred ca ar trebui deschis un topic separat pentru asta.

Serban Cristian este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    81
    Data înscrierii
    1st November 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    47
    Posturi
    4.328
    Putere Rep
    81

Implicit

Este clar ca nu prea intereseaza exact pe nimeni CUM faci rost de clienti pentru publisher, si este oarecum corect ca cel care raspunde de continut si exprimare sa fie doar afiliatul.

Alex Dumitru este deconectat Administrator
    Reputatie:
    62
    Data înscrierii
    20th April 2006
    Locaţie
    Pitesti / Bucuresti
    Vârstă
    36
    Posturi
    3.339
    Putere Rep
    62

Implicit

Citat Postat în original de Kidu Vezi Post
    Este clar ca nu prea intereseaza exact pe nimeni CUM faci rost de clienti pentru publisher, si este oarecum corect ca cel care raspunde de continut si exprimare sa fie doar afiliatul.
    Nu e chiar asa. Nu-i convine nimanui sa se umple serp-ul de spam si toti clientii sa le vina doar din affiliate. Pe langa asta isi strica si reputatia putand fi asociati cu spam-siteurile care le trimit clienti.

Serban Cristian este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    81
    Data înscrierii
    1st November 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    47
    Posturi
    4.328
    Putere Rep
    81

Implicit

Poate, inca nu am auzit pe nimeni sa protesteze. Singurul caz viabil este cand folosesti in serp marca/siteul respectiv, pe termeni generalisti, de nisa, nu se plange nimeni.
    Apropo de tema asta, primesc mesaj de la 3 suisses ca am un tag pe brandul lor si sunt primul in google. Binenteles ma uit uimit cum am reusit performanta asta, eram pe 12. Sa le spun ca sunt batuti in cap? Am scos tagul respectiv, desi ma indoiesc ca avem 2 vizite pe zi din el.

Gin
    Gin este deconectat Banned
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    17th May 2006
    Locaţie
    Ploiesti
    Vârstă
    45
    Posturi
    676
    Putere Rep
    0

Implicit

Citind pentru prima data acest topic, m-am decis sa imi fac azi cont de afiliat. Dupa care am navigat putin sa vad cam ce site trebuie sa pregatesc "la cheie" pentru a produce ceva, am gasit nisa "ceasuri". M-am uitat in top 10 si am gasit un site preparat ptr asa ceva, curios fiind am dat sa vad al cui este (ma gandeam la ce coleg o fi de pe forum). Mare mi-a fost mirarea sa vad ca proprietar este chiar initiatorul acestui topic (care face parte din echipa 2 parale), nu numai ca avea un site ci o retea de site-uri pe toate categoriile.

Deci Krumel esti si afiliat?
    ps: nu vreau sa cer socoteala sau sa fiu inteles gresit, dar am ramas foarte surpins sa aflu ca "seful" de fapt faca bani prin afliliere.

Pagina 4 din 577 PrimulPrimul ... 234561454104504 ... UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •