Pagina 5 din 577 PrimulPrimul ... 345671555105505 ... UltimulUltimul
Rezultate 41 la 50 din 5770

Subiect: 2parale, afiliatii si marketingul afiliat

lovelife este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    101
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    48
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    101

Implicit

Citat Postat în original de Gin Vezi Post
    Mare mi-a fost mirarea sa vad ca proprietar este chiar initiatorul acestui topic (care face parte din echipa 2 parale), nu numai ca avea un site ci o retea de site-uri pe toate categoriile.

Deci Krumel esti si afiliat?
    ps: nu vreau sa cer socoteala sau sa fiu inteles gresit, dar am ramas foarte surpins sa aflu ca "seful" de fapt faca bani prin afliliere.
    Nu vad nimic rau in asta, nu face rau nimanui
    Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama

Krumel este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    70
    Data înscrierii
    15th November 2004
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    47
    Posturi
    6.261
    Putere Rep
    70

Implicit

Nu Gin, fac domain hunting cand pot. Banii din afiliere nu imi permit sa ma implic, castig mai bine din alte activitati.

Domeniile au fost azi transferate catre detinatorul de drept. E un lucru care trebuia facut mai demult.

lovelife, nu ma intereseaza banii din marketing afiliat. Banii mei vin din alte zone legate strans de SEO, SEM, UX si CRO.
    Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.

Serban Cristian este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    81
    Data înscrierii
    1st November 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    47
    Posturi
    4.328
    Putere Rep
    81

Implicit

domain hunting? exista o multitudine de domenii libere inclusiv pe .ro pe ce ai tu pe acolo, iar transferul sau modificarea detinatorului se face din 2 clickuri si un copy/paste.
    Siteurile respective aduc undeva intre 40 si 60 mil pe luna din comisioane, este un add fericit pentru oricine, in ideea ca nu esti marele castigator la loto de luna trecuta.
    Si as mai intreba cate ceva pe tema asta, referitor la domeniile alea mai noi, inregistrate cand lucrai la 2p, dar nu are rost.
    Ma bucur ca 2p te accepta asa integru si este absolut sigur pe loialitatea ta in sistem. Si nu fac misto, stiu ca sefii tai au cunostinta de siteuri.

Reputatie:
    70
    Data înscrierii
    15th November 2004
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    47
    Posturi
    6.261
    Putere Rep
    70

Implicit

Kidu, da domain hunting. La vremea cand le-am luat am cautat in special .com. Asa cum am zis, transferul e un lucru pe care mi-l reprosez.

Ca sa mai spulber din suspiciuni, uite screens cu contul meu de 2parale facut inca de la inceputuri.

09-11.jpg
    clicks.jpg

Pentru suspiciunile tale legate de domeniile noi luate verifica te rog 2Parale Blog - Platforma de Marketing Afiliat unde o sa gasesti niste posturi privind produsele care se cauta/vand in 2parale. Eu sint cel care le-a sugerat celor de la 2parale sa faca publice informatii privind produsele cele mai vandute.

Sint loial ideii de marketing afiliat in Romania prin 2parale inca de la inceputurile platformei cand Radu Spineanu avea cateva idei la care ma alaturasem. Si voi ramane loial ideii de marketing afiliat in Romania .

Cat despre banii din acele comisioane, repet ... nu sint banii care sa ma intereseze, castigurile mele sint mult mai mari. Screenurile dovedesc ca nu am activat in 2parale decat pe jobul cu care m-am inteles.

Speculatiile nu isi au rostul daca nu sint si dovedite.
    Ultima modificare făcută de Krumel; 17th May 2011 la 12:08.

Reputatie:
    81
    Data înscrierii
    1st November 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    47
    Posturi
    4.328
    Putere Rep
    81

2 out of 2 members found this post helpful.

Implicit

Nu sunt speculatii, ai avut siteuri facute doar pentru 2p. Astea sunt faptele. Tu faci speculatii ca desi sunt siteurile tale, nu te folosesti tu de ele. Sau macar incerci sa ne convingi.
    Banii care pe tine nu te intereseaza, pot sa fie 1 leu sau 1.000.000 lei dar sunt facuti pe platforma la care lucrezi cu siteurile ce iti apartin. Mie imi suna in mod egal imoral si periculos. Dorin spune ca avea cunostinta de asta si ar trebui sa ma conving ca avea sub control asta ca sa nu prejudicieze imaginea 2p. Asa ca sunt relativ convins ca nu esti tu beneficiarul, cel putin direct, al profitului.

Oricum, nu ma deranjeaza, e loc pentru toata lumea in sistem.

Absolut singura chestie care ma ingrijoreaza este ca dupa ce te ai angajat la 2p ai luat domenii si realizat siteuri pe niste nise destul de interesante ca sa fie pur si simplu ghicite. Nu au mai fost siteuri generale gen fashion, ceasuri, jucarii... ci niste nise mai aprofundate, dar care, foarte ciudat, chiar merg f bine Ah, da. Nici nu le ai mentionat prin bloguri ca fiind nise cautate, dar te ai grabit sa le monetizezi.

Reputatie:
    70
    Data înscrierii
    15th November 2004
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    47
    Posturi
    6.261
    Putere Rep
    70

Implicit

Kidu, nisele respective sint pe blogul 2parale. Verifica. Asa cum am zis, am cerut sa se publice pe blog.

Evident ca am luat domeniile, anul trecut 2parale nu interesa pe nimeni, doar nu era sa astept sa se trezeasca unii. Ti se pare ceva gresit mai ales ca au fost luate la inceput cand nu era nimeni pe piata? Mie nu mi se pare, mai ales ca implicarea mea se rezuma doar la a cumpara domeniile.

Informatiile folosite tin strict de reseach-ul facut pe Google si campaniile noi create in sistem. Nu e asa greu sa iti dai seama ce zone poti acoperi. In timp, toate lucrurile astea au fost confirmate.

In plus, pe blogul personal, printre cuvinte am spus si modul de promovare. Cine are a urmarit ce am scris pe cele 2 bloguri a inteles ce trebuie sa faca. La intalnirile 2parale am discutat despre ele si am dat chiar si exemplu ca mod de a lucra in 2parale, zilele trecute la Iasi a fost facut chiar un studiu de caz mura-n gura.

Lucrurile astea sint publice, doar ca le descoperi tu acum. Iti inteleg suspiciunile si speculatiile pe care le faci, as fi vrut ca inainte sa fi studiat un pic subiectul. Oricum, bine ca am lamurit acum lucrurile ca sa nu mai fie dubii. Nu e nimic de ascuns.

puthre este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    81
    Data înscrierii
    21st February 2011
    Locaţie
    București
    Posturi
    2.154
    Putere Rep
    81

Implicit

Eu nu pricep care-i problema sa lucrezi la un sistem de afiliere si sa fii afiliat in acelasi timp. Vede cineva ceva imoral in asta sau ce?
    Caut cu jingle.ro.

lovelife este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    101
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    48
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    101

Implicit

@kidu si daca ar fi adevarate acuzatiile tale, cu ce a gresit? A luat ceva de la cineva? Pe tine ce te impiedica sa dezvolti? Piata este mare
    Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama

Reputatie:
    81
    Data înscrierii
    1st November 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    47
    Posturi
    4.328
    Putere Rep
    81

0 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

@puthre: la o amarata de tombola se speficia ca angajatii nu au voie sa participe. Te ai prins sau vrei sa ti desenez?
    @lovelife: imi arati si mie care sunt acuzatiile mele ? Gin a intrebat ceva si nu am fost de acord cu ideea de domain hunting invocata de Krumel. Sau nu pot sa imi dau cu parerea pe un forum ?

--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")

@krumel: imi este suficient ce mi a raspuns Dorin, cand te am intrebat de siteurile aparute in 2010 acolo era ingrijorarea mea, atata tot.

Spor la conversii.
    Ultima modificare făcută de Serban Cristian; 17th May 2011 la 18:23.

puthre este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    81
    Data înscrierii
    21st February 2011
    Locaţie
    București
    Posturi
    2.154
    Putere Rep
    81

Implicit

@Kidu - o schema m-ar ajuta, cu legatura intre tombola si sistemul de afiliere. Mai precis unde intra factorul noroc si unde se poate trisa intr-un sistem de afiliere.
    Serios, mie mi se pare super ok sa fie si afiliat, sa aiba si sistem de afiliere, si magazin online.
    Caut cu jingle.ro.

Pagina 5 din 577 PrimulPrimul ... 345671555105505 ... UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •