Cam asa functioneaza treaba
Am vazut zilele astea mai multe mesaje in genul pe mai multe grupuri de pe Facebook. Poate-i practica normala, nu stiu.
Cam asa functioneaza treaba
Am vazut zilele astea mai multe mesaje in genul pe mai multe grupuri de pe Facebook. Poate-i practica normala, nu stiu.
Ma ocup si cu testare manuala/automata.
PS:Vand advertoriale ieftine pe site cu profil medical.
Nu functioneaza... am scris aici de ce iChallenge: competitia pe lead-uri | Alter Ego Blog
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
Pe MATAR e imposibil sa-ti creezi cont in momentul de fata... si-atunci de unde sunt leadurile care apar ?!
Am completat toate datele bifate cu steluta ca fiind obligatoriu dar mai departe nu se mai intampla nimic... pur si simplu raman blocat in pagina cu formularul respectiv...
@Roxana: nu ne lamuresti si pe noi de ce s-a luat decizia ca in urma unei greseli sa ramana acele leaduri ca si acceptate daca stiti bine ca exista o competitie si ca decizia voastra conteaza enorm?
Scriu din cand in cand diverse reduceri.
cred ca faci o confuzie, nu avem nici un fel de stelute, am testat acum, merge perfect.
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
Ai vazut undeva leaduri pentru deschidere de cont sau inscriere la newsletter anulate? Sunt conturi valide, persoane valide, am contactat o parte din ele, pare ok.
Vin vizite dintr-o retea absolut imensa + trei tipuri de CPC, deal with that.
In 5 minute:
Maro: + 48
Verde: +1
Roz: 0
D R G
Am sa te dezamagesc , am primit acum notificare ca de pe ipul meu mi-am facut cont pe Matar si eu doar am bagat in cos un produs dar nu am completat datele doar continua si atat la date de livrare ... Leadul e inregistat pe piata digitala cu refferer de acum 4 zile ...pb am dat click, ca vine de pe siteul meu
Asta cum vine??? facem cercetari
IP:85.xxx.xx.128
Data:2012-10-24 12:49:56
ID Comision:22160
Nr.Comanda:0
Suma Vanduta:0.00 €
Comision:0.22 €
Descriere:Creare_Cont
Ultima modificare făcută de avram; 24th October 2012 la 13:14.
Vad ca sti exact de unde vin vizitele , de ce nu ne spui si noua ? si totusi asa mult efort ( platesti cpc , aduci trafic din retele asa zis "imense " )doar pentru un iphone ?
Eu unu , nu cred !!!
cele mai tari bancuri 1000 Fani Facebook - 8 Euro Pm cine doreste!!
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)