Pagina 204 din 577 PrimulPrimul ... 104154194202203204205206214254304 ... UltimulUltimul
Rezultate 2.031 la 2.040 din 5770

Subiect: 2parale, afiliatii si marketingul afiliat

Marius Morariu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    45
    Data înscrierii
    29th September 2011
    Posturi
    759
    Putere Rep
    45

Implicit

si va ajut cu inca ceva si gata de aici.

"Noi, la Flanco am adoptat o strategie simpla, am pus doar catalogul pe internet si am trimis oamenii in magazine, am stiut din start ca nu va functiona altfel."

Dragos Bunea este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    49
    Data înscrierii
    4th January 2011
    Locaţie
    Tulcea
    Vârstă
    39
    Posturi
    1.036
    Putere Rep
    49

2 out of 2 members found this post helpful.

Implicit

Si acum un mic update la ceea ce am spus aseara: Eu, Dragos Bunea, nu am nici un contract semnat pe numele meu cu reteaua 2Parale sau cu un advertiser din retea, iar toate discutiile purtate de mine pe acest forum sau sub o alta forma de comunicare sunt purtate in nume propriu.

"Mai bine golan decat comunist" Vali Sterian
    "Blog de afiliat si calatorii: Dragos Bunea Blog"

LensFlare este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    41
    Data înscrierii
    25th November 2010
    Posturi
    1.114
    Putere Rep
    41

Implicit

Dacă ai un concurent puternic pe nișa ta, poți să te "plângi" in numele lui pe forum / blog și ai scăpat de el (cel putin din 2Parale).

Mihai Petroff este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    12th March 2012
    Posturi
    102
    Putere Rep
    30

4 out of 4 members found this post helpful.

Implicit

Citat Postat în original de Dragos Bunea Vezi Post
    Si acum un mic update la ceea ce am spus aseara: Eu, Dragos Bunea, nu am nici un contract semnat pe numele meu cu reteaua 2Parale sau cu un advertiser din retea, iar toate discutiile purtate de mine pe acest forum sau sub o alta forma de comunicare sunt purtate in nume propriu.
    Sa facem revolutie, zic, dar s-o facem pe numele altei persoane fizice. Si eventual, sa facem revolutie, zic,

Eu unul nu sunt de acord cu acest punct si in curand voi parasi platforma 2parale in semn de protest, m-am saturat de comunism si de inchis gura cu pumnul, o sa aflati cu totii despre ce este vorba in curand.
    dar s-o facem "in curand", nu acum, ca vin sarbatorile !

faceti ceva, nu fiti impasibili!

LensFlare este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    41
    Data înscrierii
    25th November 2010
    Posturi
    1.114
    Putere Rep
    41

Implicit

Mă întreb ce s-ar intâmpla cu magazinele online mici daca eMag ar intra pe nișa Fashion? Estimez că, in maxim 3 - 4 ani, eMag o să devină un mic Amazon și o să se schimbe jocul.

Dragos Bunea este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    49
    Data înscrierii
    4th January 2011
    Locaţie
    Tulcea
    Vârstă
    39
    Posturi
    1.036
    Putere Rep
    49

Implicit

Citat Postat în original de Mihai Petroff Vezi Post
    Sa facem revolutie, zic, dar s-o facem pe numele altei persoane fizice. Si eventual, sa facem revolutie, zic,

dar s-o facem "in curand", nu acum, ca vin sarbatorile !
    Iar te bagi in seama fara sa fii intrebat, vad ca ai ceva personal cu mine si zic sa rezolvam treaba asta cat mai repede pana nu vin sarbatoriile si trebuie sa devenim inimosi, sa uitam de cele rele si sa ne iubim aproapele.
    Iti mai spun odata, poate de data asta intelegi si nu ma mai f*** la cap cu chestiile astea: Daca nu stii ce si cum, daca nu cunosti problema, daca nu..., insemna ca habar nu ai si te bagi aiurea in seama.
    P.S. Eu nu am avut niciodata un contract semnat cu 2Parale, asta in cazul in care te roade curiozitate.
    Pace!

@Stefania - la fel ca la inceput, ma amuza atitudinea ta.
    Si da, numele meu este Dragos Bunea, cei care au colaborat cu mine stiu acest lucru
    "Blog de afiliat si calatorii: Dragos Bunea Blog"

avram este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    59
    Data înscrierii
    7th May 2011
    Posturi
    1.361
    Putere Rep
    59

Implicit

Citat Postat în original de Stefania Trandafir Vezi Post
    Cine sa te mai inteleaga? cand spuneai "in curand voi parasi platforma 2parale in semn de protest" ?
    Comunism? Da, imi amintesc ca erau multi instigatori si multe falsuri pe vremea aia ))
    Corect fata de audienta din acest forum, este sa nu induci pe nimeni in eroare. Maine poimaine ai sa spui: Dragos Bunea? Cine este asta?...era doar un pseudonim. Pe mine m-ai lamurit definitiv, revin la prima mea impresie pe care mi-am facut-o.
    Sa ai bafta...oricine ai fi!
    "Iubeste-ti aproapele" autor....
    cata indignare! sa nu poti sa-ti asumi rolul de ion iliescu... era cazul pentru fondarea asociatiei afiliatilor

Stefania Trandafir este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    18th June 2012
    Posturi
    550
    Putere Rep
    34

Implicit

Citat Postat în original de avram Vezi Post
    cata indignare! sa nu poti sa-ti asumi rolul de ion iliescu
    foarte inteligent, m-ai surprins, recunosc ) BRAVOOO

Tom
    Tom este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    129
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    47
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    129

6 out of 7 members found this post helpful.

Implicit

Stau si citesc topicurile de afiliere, 2parale, emag, altex.... si vad multa frustrare din partea voastra, si sincer va inteleg. Ce nu intelegi voi, afiliatii, este faptul ca piata de afiliere NU merge cum credeti voi.

Va recomand sa cititi articolul lui roManiac, de aici : Ghid ce trebuie urmat pentru a fi un afiliat de succes , nu e el cel mai bun seo-ist, dar dupa mine e cel mai experimentat afiliat.

Acum incercati sa va puneti in locul: 2 parale (1 minut), emag (1 minut), altex (1 minut).......

Afacerea 2 parale e simpla: cat mai multi advertiseri = cat mai multe incasari lunar. Daca esti 2 parale, promovezi piata de afiliere pentru a atrage cati mai multi advertiseri, pentru ca ei iti aduc veniturile. Afiliatii iti aduc si ei venituri, dar nu sunt venituri sigure, fluctueaza de la luna la luna.

Afiliati se gasesc oricand, nu trebuie sa-i cauti, vin ei singuri, pentru ca le oferi posibilitatea sa-si suplimenteze veniturile. Dar advertiseri sunt in numar limitat, si din ce in ce mai putini. De ei trebuie sa ai grija!

Afacerea magazinelor e la fel de simpla: cat mai multe clikuri = Awareness. Interesul tau e sa generezi vanzari, dar vanzarile = sales, iar pentru sales ai nevoie de promovare (offline, si mai ales online). Pentru offline, ai panouri stradale, tv & radio, ..... foarte scumpe, chiar si in criza, iar pentru online, ai : adwords, banners, SM, seo, ..... si afiliatii. Toate metodele de promovare au costuri, mai mici sau mai mari, si urmaresti sa-ti promovezi brand-ul si normal sa-ti cresti vanzarile.

Afiliatii sunt o metoda foarte buna de a genera vanzari, dar mai ales awarness. Dar NU ai nevoie de oricine. Ai nevoie de "celebritati" si cam atat. Da, ai nevoie de toti, in lunile slabe, sau perioadele mai "proaste", dar nu tot timpul.

Iar "celebritatile" au avantaje, si cei mici sunt calcati. Cine poate inchide contul lui "protv"? sau "gsp"? Pot sa incalce toate regulile din lume, ar trebui sa fi nebun sa inchizi contul unei "celebritati". Cum poti inchide contul unui bloger cu > 100.000 unici lunar? Nu poti! Il suni, vb cu el, gasesti solutii, dar nu aplici penalizari, ca nu-ti permiti.

Si cand ai cea mai buna luna din AN = decembrie, atunci preferi sa tai din costuri, mai ales cele online, incercand sa maximizei profitul, pentru ca este luna de reduceri, si cu toate ca tu ai adaos mare, in luna decembrie trebuie sa oferi reduceri. Iar acele reduceri, trebuie sa genereze profit, asa apar acele "asa-zise" reduceri, pe care multi dintre noi nu le inteleg.

Stiu, nu toti suntem la fel, nu toate afacerile sunt la fel, dar totul se rezuma la profit.

Piata Online e foarte slaba, stim cu totii asta, offline vinde mult mai bine, asa ca daca ai multe magazine, preferi sa-i trimiti in offline. Perceptia de "ne calcam in picioare pentru o tigaie" prinde foarte bine la romani. Cand ajungi in magazin e "macel", deci clar sunt reduceri bune. Nu ai "prins" fierul de calcat la reducere? Nu e bai, oricum ai banii la tine, iti iei un aspirator, ca doar e la reducere.

Online cand e "macel" cad serverele, iar daca nu cad, scriem simplu: stoc epuizat. "Pffiu am ratat reducerea"

Comisioanele difera de la magazin la magazin, totul in functie de adaos, si de cat de "noi" sunt pe piata. Adaosul = pret, influenteaza in acelasi timp conversia. Poti trimite 1 miliard de clickuri, daca ma pui sa cumpar un tv samsung la 10.000 euro, nu te poti astepta la o conversie buna. Sa nu uitam totusi ca 50% din Romania, foloseste internetul la rezolutii de 768.

Afiliatii ar trebui sa aduca conversii bune, daca clikurile pleaca din articole, reviews, sau tutoriale, dar si preturile conteaza din ce in ce mai mult. Banii se fac din ce in ce mai greu, si nu-i mai arunci asa usor pe geam. Urmeaza oricum 2013, care o sa fie cel mai greu an pentru toti, asa ca preturile or sa conteze foarte mult.

E greu de digerat faptul ca ai muncit in speranta ca in decembrie "rupi" in afiliere, si ai supriza sa nu ai comisioanele la care te asteptai, sa ti-o iei prin diverse metode, sa-ti inchida contul, ....... Dar afiliatii au si ei placerea sa incalce tot timpul regulile, incepand cu prosteala si terminand cu tot felul de scripturi ........

Da, toti (advertiseri, 2 parale si afiliatii) vor sa obtina profit prin orice mijloace. E normal! Fiecare cu metodele lui, mai mult sau mai putin "corecte", "legale" sau "morale".

Piata de afiliere se "muleaza" la piata online. Asa magazine, asa advertiseri. Asa afiliati, asa comisioane. Asa trafic, asa site-uri. Asa vizitatori, asa reduceri.

Piata online "ar trebui" sa creasca, dar fara un "șoc", eu unul nu vad cresterea, decat pe statistici si din gura celor care "isi doresc" sa creasca. Nivelul de trai foarte scazut, scade puterea de cumparare si nevoia de "nou". Nu putem face nimic din punctul asta de vedere. Sunt totusi destul de multi romani care castiga foarte bine, mult mai putini ca in alte tari, dar sunt.

Discutia e lunga, dar daca va puneti 1 minut in locul adveriserului, va gasiti singuri raspunsurile la intrebari.

Off: Nu mai comparati vanzarile emag, evomag, .... cu altex, flanco, domo..... Sunt 2 tipuri de business diferite.

Altex, Flanco sau Domo au avantaje enorme datorita magazinelor offline, si cu siguranta vand mult mai bine ca magazinele online. Fapt care nu se poate schimba indiferent de evolutia pietei online. Ca altex, flanco sau domo nu au habar de online, asta e alta discutie, dar cu siguranta vanzarile lor generale sunt mult peste emag, evomag, si restu.

emag vs altex (ca tot avem destui fani pe forum)

NU exista concurenta online intre emag si altex, cum nu exista concurenta intre altex si emag in offline. In viitor poate altex sa concureze cu emag in online, dar au nevoie de o strategie foarte buna, sa recupereze deficitul de "brand", si obligatoriu preturi mai bune (destul de greu pentru ca au costuri mai mari in offline).

In comparatie in SUA (2012): Wallmart are vanzari de 447 MILIARDE usd anual, din care doar 2% in online, iar Amazon are vanzari de 48 MILIARDE (~10 ori mai mici). Da, Amazon vinde mai bine online, cum si la noi emag vinde mai bine online, dar e diferenta enorma intre vanzari generale si vanzari online, unde altex cu siguranta sta mult mai bine.

Emag nu se poate compara niciodata cu amazon, cum nici altex cu wallmart, dar au fost doar exemple pentru a compara volumul de vanzari intre online si offline.
    Ultima modificare făcută de Tom; 7th December 2012 la 21:25.
    Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.

lovelife este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    101
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    48
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    101

Implicit

Cum poti inchide contul unui bloger cu > 100.000 unici lunar? Nu poti! Il suni, vb cu el, gasesti solutii, dar nu aplici penalizari, ca nu-ti permiti.
    Depasesc 100.000 unici lunar, dar tot am fost tratat cu sictir, ce este drept nu mi-au inchis contul, doar vreo 2 magazine mi-au dat eject, unul pentru ca am cerut explicatii, si altul pentru ca site-ul meu nu este de calitate (nu stiu care este expresia de cuantificare a calitatii)
    Dar sincer nici nu investesc in afiliere, dupa cateva tentative esuate. Singura reusita fiind de black Friday
    Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 2 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 2 vizitatori)

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •