@puthre asta nu e ca si cum isarescu ar face specula pe baza cursului valutar sau ceva de genul? intreb si eu![]()
@puthre asta nu e ca si cum isarescu ar face specula pe baza cursului valutar sau ceva de genul? intreb si eu![]()
relansat esti tu sigur ca nu face? Sau esti sigur ca referralul care te-a adus aici nu face lucruri asemnatoare? intreb si eu.
Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.
Si daca ma bati eu tot nu inteleg unde e conflictul de interese
Datele cu nisele care merg in 2parale sant publice si sant dezbatute la toate intrunirile 2parale asa ca nu vad ce avantaj ar putea avea Krumel chiar daca saiturile ar fi ale lui.
Ideea e ca se incearca crearea unui nou flame. Unul de proportii care nu are nici un argument.
Krumel are siteuri. Asa si ce? El lucreaza in 2parale. WoW nenorocitul . Are acces la date la care noi santem autisti. Nu vrem sa le cautam nu vrem sa le gasim cu toate ca se gasesc pe blogul 2parale si la intrunirile lor.
ma uit si pe blogul unui foarte cunoscut bloger si citez din el.
"angajatul se uita la ce converteste bine si face si el niste siteuri pe tema asta"
Ce este de comentat cand datele sant publice?
Acelasi blogger care cu ceva timp in urma a luat apararea unei companii in mod frenetic intr-o mica cearta legata tot de marketing afiliat. dar se pare ca are memoria selectiva si judeta intr-un mod subiectiv acest caz refuzand sa-si mai arunce un ochi si pe saitul companiei respective sa vada ce se mai intampla pe acolo.
Una peste alta poate imi explica si mie cineva unde e conflictul de interese cu atat mai mult cu cat nisele respective nu sant nici acum acoperite.
Ps: observ ca @puthre care are si el un magazin online vad ca nu e deloc deranjat daca un angajat face si afiliati. Asta spune tot si ar trebui trase concluzii.
Dar ce sa faci .. unii traiesc din marketing afiliat , altii din SEO si SEM altii D-zeu stie din ce si altii din flame.
Ultima modificare făcută de RoManiac; 17th May 2011 la 23:06.
nu sunt sigur, dar daca l-as prinde cu siguranta nu i-as spune "totul e ok, e loc pentru toata lumea". tu ai recunoscut, dar asta nu schimba cu nimic situatia. mie nu mi se pare ok. in fine, eu asa vad situatia in care te afli tu acum, poate gresesc ....![]()
RoManiac, unii traiesc cu impresia ca ptr a acoperi o nisa ai nevoie de date din interior. Studiu de caz: Termopane Iași - uite ce simplu e. Imi pare rau ca nu am prezentarea tinuta de Cristian Ignat in Iasi unde spune mura in gura cum sa acoperi o nisa fara sa ai date din interior. Inca nu e publica, dar o sa fie.
Zoso are niste advertoriale platite la adresa mea (si nu numai), nu e nimic senzational.
relansat, n-am zis ca e ok, am explicat doar ce s-a intamplat.
Si apropo, ptr desteptii de pe blogul mult indragit: daca vroiam sa ascund domeniile astea le faceam private. N-am facut asta ptr ca ele au fost rezervate ptr o persoana (si nu vandute asa cum mananca r****t domnul jurnalist de 3 lei) care si-a inceput activitatea online cu 2parale. Urma sa fie transferate. Am omis sa le transfer, omul de ceva timp si-a facut cont ptr domenii si isi cumpara singur. Aici e greseala mea.
In rest, se poate specula subiectul la nesfarsit.
Ultima modificare făcută de Krumel; 17th May 2011 la 23:42.
din cauza lui krumel imi scad comisioanele prin 2parale .. ha ha ... am concurenta puternica
Angajatii 2Parale si domeniile “magice” - cateva explicatii oficiale si o rugaminte la a va implica daca vreti sa faceti bani din marketingul afiliat. 2Parale va pune la dispozitie ce aveti nevoie.
Spor
krumel trimite-l pe 'prietenul' tau sa invete limba romana Imbracaminte Online - Haine Online pentru femei, barbati si copii ( Ultimili ) ... si spune-i ca linkurile puse in footer nu prea mai ajuta... google s-a nesimtit atat de tare incat daca nu ai si ceva trafic de pe backlinkuri nu prea le mai baga in seama. este atat de nesimitit incat te mai si penalizeaza pentru linkfarming. mai spune-i sa invete si sa valideze codul html, nu ma refer la erori minore de care google nu prea tine cont ci la taguri <strong> neinchise. ( vezi adidasionline.com )
o sa fac acum ce-ti place tie sa faci cel mai mult: ma transform in politist digital !
Ciubotaru Daniel - Romania | LinkedIn
Advert Point - SEO and SEM ?
prieten zici? cam prea apropiat? partener de afaceri poate... sau angajat?
stiu, suntem cam nesimtiti, nu vrem sa te credem! stii cum ne convingi? arata-ne niste facturi mai vechi, incasate de 'prietenul' tau de la 2parale... ceva din 2010 gen...
foarte bine ales numele 2parale, as sugera un USP pe masura: "afiliatii fac 2parale, restul noi" ... daca nu va place si vreti ceva mai upper level ar merge asta: "affiliate marketing, romanian style"
Ultima modificare făcută de Mar; 19th May 2011 la 01:04.
Nu mai zic nimic, m-a lasat mut ce a batut campii Dorin Boerescu.
Momentan este/sunt 2 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 2 vizitatori)