regret, nu este info public.
Și-a primit cineva comisioanele de la oktal luna aceasta? Eu am comisioanele și acum neplătite după aproape 2 luni.
Am un blog personal nou.
Cel mai mare comision inregistrat ieri (Fashion) 80.4 RON
this was meeeeechiar ma intrebam daca reusesc sa "ating"
196608 * 80.4 18 Aug Asteapta aprobare Icon-info
Vanzare
IP Client 89.136.*
Valoare Vanzare 1005.0 RON
Descriere Comanda Noua
Data Aug 18, 2011 la 12:32
Am primit si eu un comision de 160ROn de la ama fashion , dar acum urmeaza partea grea , sa fie si aprobat![]()
Codeinwp.com - Wordpress experts
Felicitari baieti! Eu pe fashion nu am depasit 50 lei comision per comanda. Cel mai mare comision a fost la emag de 300 lei
Din pasiune, fotograf
Si eu am facut acum o luna un comision de 660 lei pe fashion (comision, nu vanzare), dar... a fost respins. In rest, comisioane de putin peste 100 lei au mai fost.
Vrei un articol pe blog cetateanul.info? Lasa-mi mesaj.
Parca cel mai mare a fost 112 ron din cate imi amintesc, de 80-90 ron au mai fost cateva.
azi mi am batut recordul personalcred ca prind macar "cea mai mare vanzare a zilei", ca dupa comisionul ala urias de ieri pe reduceri colective, nu mai zic nici pas
--- Later Edit ---
Da, a mers... 139 ron noul record personalsi am +2 la moral pentru cea mai mare vanzare si cel mai mare comision de ieri
199594 MarketOnline.ro 138.69 23 Aug
Vanzare
IP Client 93.122.*
Valoare Vanzare 6934.68 RON
Procent Afiliat 2.0 %
Descriere 127747
Data Aug 23, 2011 la 19:58
Ceva vesti, s-a aprobat comisionul de mai sus?Eu am avut vreo 3 comisioane de peste 100 ron, dar evident ca nu s-a aprobat niciunul.
In alta ordine de idei, am observat zilele astea ca un alt magazin (Nichiduta)a luat decizia de a-si pune watermark pe toate pozele din feed. Cum vi se pare chestia asta? Pe langa faptul ca de acum pozele alea vor arata de tot rahatul pe siteurile noastre, mai au putin si-si trec si numarul de telefon pe poze... Un alt magazin care facea lucrul asta era Biro. Facem 1 pas inainte si 2 inapoi, ce naiba...
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)