Pagina 2 din 577 PrimulPrimul 12341252102502 ... UltimulUltimul
Rezultate 11 la 20 din 5770

Subiect: 2parale, afiliatii si marketingul afiliat

Krumel este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    69
    Data înscrierii
    15th November 2004
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    47
    Posturi
    6.261
    Putere Rep
    69

Implicit

-Rares-, Adsense nu iti da banii daca nu iti faci suma minima. La fel TLA sau alte site-uri ce fac astfel de afaceri.

Cei care lucrati pe .com stiti ca nu poti primi 1$ doar ptr ca l-ai facut si te-ai retras. Asta e afacerea, trebuie stransa o anumita suma si abia apoi ea ti se poate da. Nu e cu nimic mai deosebit 2parale de alte site-uri asemanatoare, te asigur.

Nu poti plati taxe pentru fiecare retras din sistem care a facut 1$ si s-a retras...aia nu mai e afacere. Nu e convenabil nimanui...

Sint de acord cu Termeni si Conditii si se lucreaza deja la ea.
    Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.

-Rares- este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    51
    Data înscrierii
    14th May 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    38
    Posturi
    1.620
    Putere Rep
    51

Implicit

Krumel, o mica corectura. La Adsense daca iti inchizi contul iti primesti toti banii ramasi in el, chiar daca nu ai atins suma minima de 100$ sau cat o mai fi acum cu conditia ca acestia sa depaseasca 10$. Deci de 10 ori mai putin decat pragul pentru platile lunare.

Reputatie:
    69
    Data înscrierii
    15th November 2004
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    47
    Posturi
    6.261
    Putere Rep
    69

Implicit

Hmm...pe vremea mea nu era asa ceva...dar ca ideea...genul asta de site-uri n-or sa iti dea 10$ daca nu ai facut 100$ minim.

Nu merita sa platesti taxe pentru 10$.

Nu neg ce spui tu, Adsense numai e o sursa de venit ptr mine...

superbus este deconectat Banned
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    23rd October 2007
    Locaţie
    Madrid
    Vârstă
    48
    Posturi
    810
    Putere Rep
    0

Implicit

krumel :

imi pare rau ca iti stric thread-ul dar... asta e.. atunci cand lucrezi cei cei de la 2parale.. (parca si titlul e.. predestinat sau poate doar pt mine are o conotatie negativa...)

IN MOMENTUL CAND AM CREAT EU CONTUL NU IMI AMINTESC SA FI FOST SPECIFICATA UNDEVA LIMITA DE 100 RON.

nu inteleg care este problema cu taxele. cf. vechilor cat si noilor termeni comisioanele se scad din suma ce va fi platita afiliatului.

d-ul Vlad Stanila, project manager 2Parale :
    plata se face in baza unui contract ce va fi semnat la prima plata efectuata. Daca reprezentati o persoana fizica, suma ce o veti incasa va fi mai mica cu 10% datorita impozitului pentru contractul ce-l vom semna; acest impozit va fi platit de 2Parale la stat.
    asta daca e sa luam in calcul regulile vechi.

sau :

Am schimbat/actualizat termenii si conditiile serviciului, va rog sa ii cititi.
    Vom semna contracte noi cu fiecare din afiliatii pe care ii vom plati in lunile urmatoare, veti primi pe mail detalii.
    Sumele inregistrate in sistem nu mai contin TVA, ca pana acum - nici vanzarile, nici comisioanele.
    Pentru afiliatii persoane fizice, asta inseamna ca in momentul platii catre voi vom retine doar impozitul pe venit (16%) iar restul il reprezinta banii pe care voi iti primiti.
    Pentru afiliatii persoane juridice nu se schimba nimic - cand ne emiteti factura adaugati TVA-ul (daca sunteti platitori) ca si pana acum iar noi viram suma de pe factura.
    In rest, conditiile de plata raman aceleasi.
    Cel mai important - in 2010 ne vom concentra pe cresterea volumului (prin afiliati si furnizori din ce in ce mai multi si mai mari) si pe cresterea ratei de conversie, pentru a genera comisioane cat mai atractive pentru voi.
    Sper sa va avem alaturi de noi in continuare in acest demers.

Conversii cat mai bune si un an excelent!
    Dorin Boerescu
    CEO 2Parale
    dupa regulile noi.

CONCLUZIE : IN CAZUL IN CARE NU MI SE PLATESTE COMISIONUL CUVENIT (avand in vedere ca nu mai vreau sa continui colaborarea mea cu 2parale) 2 PARALE A FOST SI VA RAMANE : DE 2 PARALE !

ibaldazar este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    18th June 2007
    Locaţie
    falticeni
    Vârstă
    43
    Posturi
    214
    Putere Rep
    32

Implicit

@krum: de ce nu faceti un link prin care sa putem inscrie si noi(afiliatii) furnizori si alti afiliati?
    compara preturi si viziteaza forumul wow romania

Cristi U este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    50
    Data înscrierii
    26th January 2008
    Locaţie
    Oradea
    Vârstă
    36
    Posturi
    3.172
    Putere Rep
    50

Implicit

Superbus, eu m-am inregistrat tot anul trecut si stiam de acel prag. Poate ti-a scapat tie...
    Mai dau cate-un sfat juridic aici, uneori chiar despre online. Nu-l rata! :) Vezi și sfaturi de nutritie.

Reputatie:
    69
    Data înscrierii
    15th November 2004
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    47
    Posturi
    6.261
    Putere Rep
    69

Implicit

cristi, nu cred ca pot sa il fac pe Superbus sa inteleaga ca e neinformat. Specificatia aia a existat, exista si are acoperie. Si intr-adevar a stricat tipicul. Problema lui...e a lui.

superbus, poti lua la misto denumirea de 2parale, n-am nici o problema cu asta. Dar e tot ce iti ramande de facut.

ibaldazar echipa asta are o saptamana maxim de cand s-a inchegat. Sintem deschisi la propuneri, trebuie doar sa ne dati timp sa putem face multele lucruri care sint de facut.

Pana la urma, prin 2parale se fac bani si se vor face. Nu neg ca vor fi nemultumiti sau neatenti precum superbus, dar sper totusi ca altii sa gaseasca utila calea compromisului si a intelegerii... in nici un caz mistocareala.

Ptr ca intr-un final, ceea ce spuneti va caracterizeaza pe voi.

As dori totusi sa continuam subiectul initial, puteti veni cu intrebari, feedback sau neclaritati. superbus are dovada ca nu s-a informat si deci consider subiectul inchis.

Prometeu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    27th October 2007
    Posturi
    1.434
    Putere Rep
    38

Implicit

Eu unul de mult vreau sa trec de la adsense la market afiliat, I suppose it's the next step, right? Pana acum am avut de a face cu cateva firme care le-am contactat personal si care sincer si-au cam batut joc de mine, de asta am si renuntat o perioada.
    Eu mereu am fost fan site-uri .ro asa ca 2parale e o sansa ok sa testez marketing afiliat . Voi veni cu un feedback si intrebari dupa ce voi "testa" .
    Mult succes Krumel in echipa 2parale!

RoManiac este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    47
    Data înscrierii
    31st March 2008
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    1.045
    Putere Rep
    47

Implicit

@superbus carcotas mai esti

Sugestii
    1. Indemnati magazinele online sa retraga banerele sau produsele care apar ca fiind promovabile dar nu se mai regasesc in oferta.
    2. O navigare in aria de membru pe cat se poate mai simpla.Dupa parerea mea pentru un neinitiat e destul de greoaie si anevoioasa.
    3. Determinati magazinele online sa dea liber la materiale promotionale fara a fi limitat strict de un IP .
    4. Upload automat pe ftp sau pe email din partea 2 parale a materialelor promotionale
    5. O campanie de incurajare din partea dumneavoastra asupra magazinelor online ca la telefon sa se acorde doar consultanta iar comanda efectiva sa se consume online si nu de catre un operator . E utopie curata ceea ce spun dar...... incercarea moarte n-are

5. Ma voi mai gandi
    Ultima modificare făcută de RoManiac; 5th March 2010 la 00:30.

Reputatie:
    69
    Data înscrierii
    15th November 2004
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    47
    Posturi
    6.261
    Putere Rep
    69

Implicit

Prometeu, mersi fain de urare si te astept in 2parale. Apoi vedem si de feedback.

Apropo de feedback constructiv si nu de carota ieftina.

giginamol sint deja in lucru unele din sugestiile tale, urmeaza sa apara si in sistem.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 2 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 2 vizitatori)

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •