Cred ca se refera in special la eMag![]()
Cred ca se refera in special la eMag![]()
Roby: se refera la campania si uneltele lor. Poti afisa ce alte reclame vrei fin alte campanii sau alte retele de afiliere. Aceeasi palarie ca la starshiners, s-au facut niste precizari si cam atat.
Pai sa le dam un mesaj ceva
Media Galaxy au aparut cu aceleasi conditii ca cei de la Altex, doar ca unul din paragrafe este "plagiat"un copy-paste de la Altex, citez: "Altex Romania isi rezerva dreptul de a modifica termenii si conditiile de mai sus oricand considera de cuviinta, cu un preaviz de 15 zile."
![]()
Palarie nepalarie, ideea este ca au gresit, cei de la Media Galaxy se refera ca, conditiile le pot schimba cei de la Altex si nu ei, ...corect era ca : Media Galaxy isi rezerva dreptul de a modifica termenii si conditiile de mai sus oricand considera de cuviinta, cu un preaviz de 15 zile.
sa fie asta cea mai mica problema.
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
Altex si Mediagalaxy sunt campaniile lui Altex Romania, formularea este corecta![]()
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)