Pagina 552 din 577 PrimulPrimul ... 52452502542550551552553554562 ... UltimulUltimul
Rezultate 5.511 la 5.520 din 5770

Subiect: 2parale, afiliatii si marketingul afiliat

IulianB este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    26
    Data înscrierii
    23rd June 2011
    Posturi
    73
    Putere Rep
    26

Implicit

Inteleg! Totusi au procesat ieri o parte din comisioanele din martie dar nu s-au atins inca de cele din februarie. (+ cateva din ianuarie neprocesate)
    In plus, pentru prima data mi-au respins 60% din comisioane si nu prea inteleg de ce. Nu prea are logica. Oare pentru ca am indraznit sa le scriu mailuri mai acide? :-|

edy12006 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    40
    Data înscrierii
    26th January 2009
    Locaţie
    Brasov
    Vârstă
    33
    Posturi
    3.260
    Putere Rep
    40

3 out of 3 members found this post helpful.

Implicit

Citat Postat în original de IulianB Vezi Post
    Inteleg! Totusi au procesat ieri o parte din comisioanele din martie dar nu s-au atins inca de cele din februarie. (+ cateva din ianuarie neprocesate)
    In plus, pentru prima data mi-au respins 60% din comisioane si nu prea inteleg de ce. Nu prea are logica. Oare pentru ca am indraznit sa le scriu mailuri mai acide? :-|
    Ca la emag - intrebi de ce ai comisioane in asteptare de vreo jumatate de an, atunci trebuie sa stii ca le rezolva ei sigur. Dupa 2-3 zile vezi ca au fost anulate toate si ti se raspunde ca s-au procesat, isi cer scuze.

Iti dai seama cat le ia unora sa isi dea seama daca produsul ala chiar s-a livrat sau nu? S-a dus naibii si orice termen de retur, dar ei inca nu stiu daca e aprobat sau nu.

Asta ma face sa cred doar ca:
    1 - statisticile se tin pe un caiet A5 de matematica
    2 - se vinde pe sub mana si nu mai fac fata cu evidenta

PS. o faza amuzanta:

Aveam anul trecut o anumita rata de anulare, raportat la cateva sute de comisioane. Dupa un schimb de mailuri acide au mai strans robinetul si am ajuns sa am de vreo 3 ori mai multe anulate in urmatoarele luni. Cand am schimbat toate siteurile pe un alt nume/ alt cont, totul si-a revenit.

Deci zica oricine orice o vrea, ca eu am vazut-o pe fata.
    Ultima modificare făcută de edy12006; 6th April 2016 la 12:44.
    Într-o zi, riscând, poți să rămâi fericit pentru toată viața !
    Contează ce produci nu cine pretinzi a fi.

IulianB este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    26
    Data înscrierii
    23rd June 2011
    Posturi
    73
    Putere Rep
    26

Implicit

Exact asta ar trebui sa fac si eu. Pana luna asta am avut rata de respingere de maxim 3%. Acum, dintr-o data, 60% pe motiv ca unele comisioane sunt facute de acelasi reprezentant. Am stat si am analizat multe dintre ele si se vede clar ca e respins la norma pentru ca sunt si cate 5 cimisioane de la acelasi IP aprobate si apoi alte 3 cu IP diferite, anulate. E clar ca e o razbunare si ceva facut ca sa plateasca mai putin pentru ca lucrez de mult cu ei si nu s-a mai intamplat. Se anula doar tot ce nu se livra. Apoi faptul ca au aprobat o marte din martie dar in februarie nu e procesat nimic. Sa mai zic de plati ca sunt cu 3 luni in urma?

Ce ma deranjeaza mai mult e ca 2parale sta si se uita si imi scriu mail ca sa transmit direct catre Avon pentru ca ei n-au ce face. Caa orice comision neprocesat mai mult timp se aproba automat. Cum adica? Din luna decembrie nu e mult timp?
    Daca n-ar fi vorba de vreo 3000 de lei si o firma atat de mare nici nu mi-ar pasa. Probabil daca le mai scriu un mail o sa-mi respinga tot )

edy12006 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    40
    Data înscrierii
    26th January 2009
    Locaţie
    Brasov
    Vârstă
    33
    Posturi
    3.260
    Putere Rep
    40

Implicit

La 2 parale mai e si problema aia cu: daca advertiserul pleaca... mai veni banii doar daca castiga 2p procesul, si din cate stiu doar unul castigasera in cativa ani.

La profitshare in schimb, nu se intampla chestii de genul. Ramane insa sa gasesti advertiserii seriosi. Sunt unii cu o rata foarte buna de conversie, altii cu o valoare foarte buna pe 100 de unici, trebuie doar sa analizezi chestiile mai "exotice" si nisate.
    Într-o zi, riscând, poți să rămâi fericit pentru toată viața !
    Contează ce produci nu cine pretinzi a fi.

enzoloco este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    18
    Data înscrierii
    26th July 2015
    Locaţie
    Cluj-Napoca
    Vârstă
    44
    Posturi
    391
    Putere Rep
    18

Implicit

Mai e cineva care așteaptă comisioanele de la Answear si astea nu mai vin?
    Așa lucrează ei, mai încet, sau e teapa? Am în așteptare din februarie, plus altele.
    Listare articole gratuit aici si aici

TechSmurf este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    22
    Data înscrierii
    14th March 2013
    Vârstă
    33
    Posturi
    48
    Putere Rep
    22

Implicit

La Answear am aproape toate finalizate, doar unul respins si unul in asteptare. In schimb la Zoot stau rau tare, 50% respinse, cel mai vechi neprocesat insa de pe 5 aprilie.

stefanutz30 este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    27th April 2016
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    46
    Posturi
    20
    Putere Rep
    0

Implicit

Imi poate explica cineva (cu exemple daca se poate) ce inseamna termenul de recurenta ?
    In curand voi semna contractul cu Profishare ca Advertiser si as dori sa inteleg cat mai corect tot sistemul pentru a putea sa-mi creez o relatie cat mai avantajoasa cu afiliatii pentru ca sunt constient ca daca afiliatii sunt multumiti, voi fi si eu multumit datorita conversiilor. Altfel spus imi doresc o colaborare buna de tipul win-win.

Mersi anticipat.

casperel este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    43
    Data înscrierii
    10th February 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    838
    Putere Rep
    43

Implicit

Citat Postat în original de stefanutz30 Vezi Post
    Imi poate explica cineva (cu exemple daca se poate) ce inseamna termenul de recurenta ?
    In curand voi semna contractul cu Profishare ca Advertiser si as dori sa inteleg cat mai corect tot sistemul pentru a putea sa-mi creez o relatie cat mai avantajoasa cu afiliatii pentru ca sunt constient ca daca afiliatii sunt multumiti, voi fi si eu multumit datorita conversiilor. Altfel spus imi doresc o colaborare buna de tipul win-win.

Mersi anticipat.
    In momentul in care cineva intra pe link-ul de afiliere, i se planteaza un cookie cu o valabilitate de X zile. Perioada de recurenta este perioada dintre T0 (cand se planteaza cookie-ul) si T1 (cand expira acel cookie). Daca acel cineva cumpara intre T0 si T1, atunci afilitatul inregistreaza un comision si tu o comanda. Daca o sa cumpare dupa T1, afiliatul nu mai are niciun beneficiu.

nrb220 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    21
    Data înscrierii
    8th February 2014
    Posturi
    238
    Putere Rep
    21

Implicit

Va rog, daca se poate, cei care promovati cel.ro, ce rata de respingere aveti la comisioane? NU de alta, dar la mine, de exemplu, din 10 comisoane, cel putin 8 sunt respinse pe diverse motive, cum ar fi ca nu s-a ridicat coletul, ca nush ce, etc.... si culme, cam numai comisioanele destul de mari, cele sub 50 lei sunt ok.

Va multumesc
    Vand fani facebook. PM sau mail nrb220 @yahoo.com

stefanutz30 este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    27th April 2016
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    46
    Posturi
    20
    Putere Rep
    0

Implicit

pai bine atunci de ce nu pun toti advertiserii perioade cat mai mari ? sau termen de 1 an de zile de exemplu ?
    oricum daca expira promotia, sau stocul produsului la care se face reclama ... eu ca advertiser opresc sesiunea sau cum s-o numi, anunt afiliatii ... deci nimeni nu are de pierdut
    Ultima modificare făcută de stefanutz30; 28th April 2016 la 22:42.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •