Pagina 152 din 577 PrimulPrimul ... 52102142150151152153154162202252 ... UltimulUltimul
Rezultate 1.511 la 1.520 din 5770

Subiect: 2parale, afiliatii si marketingul afiliat

Mihai Petroff este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    12th March 2012
    Posturi
    102
    Putere Rep
    30

2 out of 2 members found this post helpful.

Implicit

Citat Postat în original de puthre Vezi Post
    Se poate ca in directorul de campanii sa vad direct la ce campanii sunt aprobat (stadiu aplicare), fara sa trebuiasca sa intru la fiecare in parte sa vad statusul?
    Se poate. Pentru campaniile la care esti aprobat, vezi in dreapta sus si detalii, si unelte. Daca nu esti aprobat, nu poti vedea linkul spre unelte. Nu poti vedea stadiul de aprobare, insa poti sa vezi repede campaniile active (la care esti aprobat) si cele la care nu esti inca aprobat, pe care inca nu le poti promova.

Dragos Bunea este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    49
    Data înscrierii
    4th January 2011
    Locaţie
    Tulcea
    Vârstă
    39
    Posturi
    1.036
    Putere Rep
    49

Implicit

Ce nasol e cand promovezi ambele nise, azi am generat comisioane atat pentru Fashion cat si pentru IT&C, de partea cui sa ma dau, lupta e stransa din ce vad

Ops! Un coleg de forum a precizat in alt topic acest lucru: "Avand in vedere conditiile celor de la Yves Rocher si faptul ca cei de la quickmobile vor iesi din 2parale"
    Desi sunt implicat direct in scandal nu am cunostiinte despre asa ceva, cine da mai multe informatii?
    "Blog de afiliat si calatorii: Dragos Bunea Blog"

mike07 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    30th April 2008
    Posturi
    524
    Putere Rep
    37

Implicit

Dragos, 2P a trimis acum 20 minute un mesaj despre suspendarea QM...

Dragos Bunea este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    49
    Data înscrierii
    4th January 2011
    Locaţie
    Tulcea
    Vârstă
    39
    Posturi
    1.036
    Putere Rep
    49

Implicit

Citat Postat în original de mike07 Vezi Post
    Dragos, 2P a trimis acum 20 minute un mesaj despre suspendarea QM...
    Da, voua ca pe mine m-au sarit se pare, da-mi te rog pe privat mesajul sa-l citesc si eu daca vrei, mersi!
    "Blog de afiliat si calatorii: Dragos Bunea Blog"

Serban Cristian este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    81
    Data înscrierii
    1st November 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    47
    Posturi
    4.328
    Putere Rep
    81

Implicit

lol, la afiliati s-a terminat concursul 1 respins din 267, minunat advertiser Sunt gata si in regula inclusiv comenzile de ieri si alaltaieri

--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")

[2Parale] Castigatorul voucherului din saptamana 05 - 11.11.2012 (De La S.C. Cristal Cadou S.R.L.)
    de zece lei... doar mie mi se pare penibil ? zi de zi aflam numele tuturor afiliatilor care promoveaza campania, nu stiu, poate nu as vrea sa vada tot poporul pe unde activez.

avram este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    59
    Data înscrierii
    7th May 2011
    Posturi
    1.361
    Putere Rep
    59

Implicit

ce tare ... 2Parale a câștigat un proces cu Tara Fashion pentru plata comisioanelor către afiliați.
    Țepe cu 2Parale, Quickmobile și EvoMag | zoso blog
    ROMÂNIA - Ministerul Justiției
    citire de la zosolino
    Angajații 2Parale o scaldă. Ba cer autoritar dovezi și nume, ba o ard intelectual pe twitter și facebook cu citate motivaționale după ce le-au primit. Important e să rămână magazinele în sistem, că de la ele vin banii, iar afiliații pot pleca liniștiți dacă nu le convine sau dacă nu își iau banii, și țeapa rămâne a lor. Important este ca business-ul să meargă mai departe, că fraieri care să trimită clienți magazinelor se vor mai găsi.
    Ultima modificare făcută de avram; 12th November 2012 la 20:39.

Claudiu Farcas este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    12th July 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    404
    Putere Rep
    36

Implicit

Incredibil de prost gestionata situatia, atat de 2Parale cat si de QuickMobile. Nimic elegant, din partea niciunei parti. Trist!

Personal ma asteptam asa:

1. QuickMobile trimite un mesaj prin care se motiveaza, spune cealalta versiune
    2. Quickmobile anunta ca se retrage din sistem

In schimb, Quickmobile ignore total iar 2Parale da o veste buna inaintea celei cu QuickMobile.

Ce sunt astea, tehnici de manipulare?

Si cand ma gandesc ca cei de la Quickmobile pana prin august imi trimiteau produse in teste, eram super ok cu ei - le puneam linkuri in content fara affiliate.

Stefania Trandafir este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    18th June 2012
    Posturi
    550
    Putere Rep
    34

Implicit

Diferenta fata de afilierea de afara este simpla:acolo, nicun cancan, comisioane corect calculate, niciun stres.
    Aici pe .ro, stresul cat casa, trebuie sa investesti mai multa energie in prostii de genul "de ce s-a anulat un comision de 207.22 lei la Starhiners si de ce pot sa pierd o dublare de comision? " . Noroc ca Starshiners sunt corecti si mi-au raspuns ca, clientul a comandat 13 articole, dar la mine in descriere apar doar 8 ...si asa au decis sa anuleze comisionul. Sper ca vor face pana la urma un upgrade de comision pentru ca, comanda de 3330 lei a fost livrata...sper...
    2Parale ma sustine si asta ma calmeaza intr-un fel.
    Va sfatuiesc sa-i abordati cu calm si diplomatie pe advertiseri cand aveti comisioane respinse.
    Daca vor avea acest antrenament, isi vor perfectiona metoda de interactiune cu noi si vigilenta lor va creste...erori se pot intampla...important este sa existe dorinta de a le indrepta.

avram este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    59
    Data înscrierii
    7th May 2011
    Posturi
    1.361
    Putere Rep
    59

Implicit

Citat Postat în original de Stefania Trandafir Vezi Post
    Noroc ca Starshiners sunt corecti si mi-au raspuns ca
    Sunt cei mai "corecti" mi-au anulat azi 6 com ... la toate a solicitat anularea comenzii , multi clienti care nu stiu ce vor

RoManiac este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    48
    Data înscrierii
    31st March 2008
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    1.045
    Putere Rep
    48

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Citat Postat în original de Stefania Trandafir Vezi Post
    Diferenta fata de afilierea de afara este simpla:acolo, nicun cancan, comisioane corect calculate, niciun stres.
    Ma face sa rad afirmatia asta. S-o crezi tu ca Amazon nu da teapa lagandu-se de aspecte extreeeem de vagi cuprinse in Agreement Scandalurile sunt mai putine afara pentru ca din punct de vedere juridic magazinele sunt BETON. La noi magazinele invoca tiganii in dispute. Afara ti se invoca articole din Agreement .

Afilierea e grea ... nimeni nu spune ca din afiliere iesi la pensie . Cu cat afiliatii se vor maturiza mai repede in domeniu acesta cu atat le va fi mai bine. Vor invata cum sa fie mereu in garda si niciodata descoperiti. Vor invata cum sa-si dozeze riscurile pe fiecare magazin sau campanie in parte.

Ma uit cum unii condamna 2parale. Pana la urma 2parale in afara de buna credinta nu ar trebui sa dea dovada de nimic. Asta trebuie sa urmareasca afiliatii la 2parale. Daca da dovada sau nu de buna credinta . Pana la urma daca Tara Fashion nu vrea sa plateasca nu va plati . De ce sa sari in cap la 2parale? Tu ca afiliat faci cale intoarsa si te duci catre ... iarasi recomand 3suisses.ro

Ca ti-ai luat teapa si n-ai fost platit de tara fashion sau star shiners face parte din joc. Pur si simplu asa stau lucrurile cu afilierea oriunde in lumea asta.
    Ultima modificare făcută de RoManiac; 12th November 2012 la 21:49.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 8 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 8 vizitatori)

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •