E 3% din pretul fara TVA. 309/1.24 * 3% = 7,47
E 3% din pretul fara TVA. 309/1.24 * 3% = 7,47
Si uite asa am invatat un lucru nou. Multumesc, nu stiam de aspectul asta![]()
Prind toate reducerile de pe www.redumag.ro
Multumesc si aici!![]()
La multi ani Tudor Mihai Sandu!
Sa nu-i uitam pe Gabi Udrescu si Mihai BaboiLa multi ani, guys!
Bogdan Aron | twitter.com/bogdanaron | 2Parale
Stefania, ai pus ditai masina si alte cele. Puteai sa faci si tu tortu mai mare sa ajunga la toata lumea![]()
dam papica la animale. pet shop online.
A revenit miniprix in 2parale? Nu de alta, dar eu am primit mail, dar nu ii gasesc in campanii.
[2Parale] Miniprix ti-a modificat comisionul sau recurenta din campania Miniprix.ro
Daca nu ai apucat o felie din tort, iti fac si tie unul special![]()
@all
comisionul de la FashionUp din discutia asta s-a aprobat, deci se poate!
Si... ma declar de partea echipei Fashion in noul challenge.
Si... vreau sa atrag atentia acelora care promoveaza Vivre, ca in termenii si conditiile lor scrie clar ca "Preturile produselor nu pot fi afisate pe site-urile afiliatilor." Am vazut destule promovari pe pagini de Facebook, care incalca conditiile lor.
Si nimeni nu mai spune nimic despre challenge-ul Afiliati contra Super Afiliati, monotonie pe aici. Observ ca primul loc de la Afiliati nu are nici un comision aprobat pana in prezent si am o presimtire ca va pierde podiumul pana la sfarsit, in schimb ultimele locuri dau batalie crancena sa ramana in top 10, pe cand la Super Afiliati primul loc este distantat destul si are un numar de comisioane aprobate care cred ca il vor ajuta sa nu piarda primul loc desi "the King" ii sufla in ceafa, iar ultimile locuri au dezamagit, 35 si 29 de comisioane fata de 57 si 52 la Afiliati.
Nimeni nu vad sa declare pe ce loc e, bine doar Serban Cristian, iar restul tacere si nu cred ca doar el este prezent in top de aici de pe forum, ar fi pacat. De ce nu spuneti nimic, schimbati pareri, spuneti ce merge, ce nu a mers, etc., avem toti de invatat.
Eu unul nu am prins top 10 decat pentru cateva zile la inceput, apoi problemele de sanatate nu m-au lasat sa ma ocup cum mi-as dori de challenge si am pierdut trenul asa ca nu am mai tras tare, ma pregatesc pentru urmatorul acum. Ca fapt divers, pana in prezent am inregistrat doar 16 comisioane si 2 lead-uri, mult prea putin pentru cat mi-am propus (40). So, acum astept si de la altii sa se destanuie, daca vor... .
"Blog de afiliat si calatorii: Dragos Bunea Blog"
Momentan este/sunt 4 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 4 vizitatori)