ma enerveaza la culme ca in grupuri de unelte, am scos bannere si ele inca apar... si a trecut o zi ..ceva nu merge la event.2parale.ro/ad_group/
nici daca adaug , nici daca scot ...am creat altele , acum nu se vad cele adaugate ulterior
ma enerveaza la culme ca in grupuri de unelte, am scos bannere si ele inca apar... si a trecut o zi ..ceva nu merge la event.2parale.ro/ad_group/
nici daca adaug , nici daca scot ...am creat altele , acum nu se vad cele adaugate ulterior
Apropo de buguri 2Parale: daca vrei sa vezi venitul la 100 de clickuri din pagina de notificari, da eroare 404.
Inca nu au aparut features promise, mai ales in zona de plati
Asa ca inca un request nu strica, desi cred ca tine de 2performant. Vreau sa pot face grupuri de feeduri si grupuri de "banner groups". Daca vrei sa lucrezi cu mai multe siteuri si sa customizezi pt fiecare, ajungi cu liste interminabile ...
Am adaugat un tag cu parametrul "st" la linkuri, si am facut niste clickuri de test, cam cand ar trebui sa apara tagurile in raportul de clickuri?
Caut cu jingle.ro.
Ca idee, pentru mine Black Friday a reprezentat timp (fooooarte mult) pierdut si bani aruncati pe fereastra.
Saptamana 19-25 noiembrie este una dintre cele mai proaste saptamani din ultimile 3 luni de zile (a doua cea mai proasta ca sa fiu mai exact). 4.000+ click-uri/20 de vanzari/420 de lei valoarea comisioanelor. Multe comisioane pe lucruri foarte ieftine desi nu prea tin minte sa fi promovat asa ceva, asta e.
Sper ca ceilalti afiliati sa vine cu cifre frumoase ca dupa ce vad aici: Black Friday lucrurile au mers prost la mine ca bani s-au facut. O sa trag linie miercuri si pun pe blog cifrele exacte (2parale + restul).
"Blog de afiliat si calatorii: Dragos Bunea Blog"
405 lei comisioane din 115 clickuri pe 23 noiembrie cu zero timp/bani investit special pt evenimentul asta
Membru fondator al societății secrete Afiliatti.
@kleampa tot pe acolo sunt si eu, 0 timp / 0 bani / 0 site-uri dedicate 2Parale.
eMAG a vandut 12 milioane vineri. Ei, merita investitia in serverele voastre? Pentru cele 8 ore.
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
Flanco: Rezerva si ridica produsul din magazin cu banner pe homepage din sursa 2parale
"Mergi la sigur" Adica comanda online nu e sigura?
Daca doar rezerva produsul online si se plateste la magazin nu primim comision?
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)