Multumesc, este vorba despre campania TinaR - VIP
Vrei sa stii campanii care aproba rapid din fashion ?? iti spun eu : Tinar (aproba aproape tot in max 2 zile ) ,3Suisse -la fel, SmallPRIX - la fel , Kurtman aproba ~ 1 sapt , Ottershop ~ 1 sapt ... starshiner anuleaza si com de 0.00 ron vreo doua ..cica sa razgindit clientul+ altele an
si la voi 2performant are un delay mare? Am incercat pe 4 hosturi si pe toate merge greu
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
cei de la 2parale sustin ca ei il monitorizeaza si dureaza mai putin de 1 secunda, dar la mine uneori dureaza si un minut
am incercat pe 4 hosturi diferite de cel cu dedicat
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
Nu se poate introduce in mesajeria asta privata 2parale sa se treaca automat si de la ce site vine mesajul, ca degeaba imi scrie mie numele firmei, ca eu nu sunt nebun sa stiu fiecare firma ce site are, am mai trimis email prin care am sugerat imbunatatirea comunicarii, dar se pare ca nu prea sunt oameni care sa mai gandeasca la ceea ce este bine.
Ce site reprezinta S.C. Andale Tud S.R.L.? unde poate fi aplicat voucherul?Cod discount (De La S.C. Andale Tud S.R.L.)
Stimati colegi,
Pana Duminica, 11 Noiembrie va fi activ codul de discount machete10p. Codul va aplica un discount de 10% produselor din categoria Machete.
Sunt doua bannere noi adaugate pentru acest cod.
Oamenii astia nu stiu sa se semneze cand trimit un email?
Mi se pare o lipsa de bun simt si respect fata de noi afiliatii
Se putea rezolva simplu o semnatura automata la fiecare mesaj de genul
Dar noi nu meritam respect asa ca de ce sa se facaGheorge ION
afiliat manager S.C. Andale Tud S.R.L.
www. site nu stiu cum se numeste .ro
Sunt iritat de atatea mesaje inutile si prost facute
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)