Se pare ca au facut update la statistici. Mai nou putem exporta toate detaliile despre click-uri pentru fiecare zi in parte.
Se pare ca au facut update la statistici. Mai nou putem exporta toate detaliile despre click-uri pentru fiecare zi in parte.
adica? nu vad nimic nou
Signatura lipsa
aaa... acolo, in dreptul fiecarei date/perioade. Eu ma uitam acolo sus, deasupra graph-ului, unde e icon-ul vechi pt export. No, in sfarsit un update util, de cand l-am cerut aici in thread, dar n-am primit niciun raspuns. Probabil au mai fost si altii care au cerut asta, eu il consider f util
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
Se misca f greu 2p.ro. In ultima vreme as putea spune ca se misca jenibil. Bine macar ca e pe alt server toata partea cu tracking-ul comisioanelor, dar totusi, vreau sa ma uit in statistici si nu se incarca... Slab, slab de tot
Signatura lipsa
Mai observa cineva ceva ciudat la comisioanele de la elefant? Mi-au venit azi dimineata vreo 5-6 comisioane de 1 leu, iar la descriere este trecut doar Elefant. Pana acum scria numele cartii si cate carti s-au cumparat, de exemplu "O viata noua in 7 zile x 1"... Acum pare sa fie un bug, nu-mi dau seama... Ciudat ca toate sunt de aceeasi valoare, dar sunt IP-uri diferite.. Nu pricep, o fi vreo schimbare de la ei, un bug... cine stie
Signatura lipsa
Este posibil sa fie comisioane de la ebook-uri, asa se explica si valoarea mica de numai 1 leu. Si la mine apar la fel, doar la carti exista descrierea cosului de cumparaturi.
Imi place sa ma joc jocuri 3d
Au o promotie azi si maine cu un ebook gratuit. Normal ar fi sa fie comision zero, pentru ca valoarea cosului este zero, dar ei dau 1 leu... poate il dau, poate nu.. sa asteptam sa vedem daca se vor si aproba...
Eu am astazi deja 13 comisioane de 1 leu de la ei, la fel cu ip-uri diferite. Se vor aproba comisioanele deoarece ei aproba 100%.
A... nu stiam ce-i cu comisioanele astea... Ma gandeam ca o fi un bug si pt orice vanzare, oricat ar fi ea, se da 1 leu comision.. dar daca ziceti ca-i un ebook... Dar era frumos sa scrie la descrierea comisionului cartea/produsul respectiv
Signatura lipsa
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)