sigur are legatura cu faptul c-au dat drumul la afiliada.ro oficial
Membru fondator al societății secrete Afiliatti.
Am si eu o nelamurire de ce aici este diferenta asa de mare la primul intre total lead-uri si cele aprobate, mia ales ca la restul sunt 100% aprobate
A fost un advertiser ce nu a mai dorit sa aprobe?
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
Advertiserul are la dispozitie ( in general ) 30 de zile pentru procesarea comisioanelor.
Locul 2 si 3 au avut leaduri din doua campanii care intre timp au iesit din 2parale si ( probabil ) au procesat toate leadurile pentru incheierea contractului.
Si bomba a fost declansata:
QuickMobile.ro isi dau in petec:
Comisioane respinse in Sep 2012 (numar) 44% din comisioanele inregistrate
Media pentru IT&C este 8%
Comisioane respinse in Sep 2012 (valoare) 72% din comisioanele inregistrate
Media pentru IT&C este 23%
Cel mai vechi comision neprocesat Inregistrat acum aproximativ o luna
Media pentru IT&C este 21 zile
Mie mi-au respins azi 5 comisioane, mai sunt cateva in asteptare, probabil au zis ca nu da bine daca le resping chiar pe toate in acelasi timp, dar sunt sigur ca si ele vor fi respinse. Motiv: comanda anulata, plata neefectuata. Si gata s-au spalat pe maini ca doar nu erau nebuni sa dea afiliatilor procent 5% daca ulterior au modificat comisionul la 1, apoi la 3 si chiar la 3,5%, nu?
Imi place ca si 2parale stau cu mainile in san la faze de genul asta, la fel cum fac acum si cu un alt advertiser din IT&C. Vrem performanta, dar sa nu platim, nu?
Spor la conversii![]()
Ultima modificare făcută de Dragos Bunea; 9th November 2012 la 17:44.
"Blog de afiliat si calatorii: Dragos Bunea Blog"
Este o campanie de genul si pe turism, care are rate de respingere de genul asta de vreun an... Si inca mai este in 2parale. Tre sa intelegi un lucru, atata timp cat ei platesc taxa respectiva si comisioanele catre 2p, de ce-ar fi exclusi? 2p si advertiserul respectiv au de castigat. afiliati sunt cei care au de pierdut... dar fiecaruia ii pasa de el insusi:d
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
Parerea mea e ca ce-i peste 30% comisioane respinse deja e bataie de joc. Pe carti era o campanie anul trecut care respingea undeva in jur de 30%... Acum nu mai sunt in 2p, insa alta campanie pe carti are comisioane respinse 0 sau 1%... Cum sa fie diferenta asa mare? E vb despre acelasi tip de carti, etc. Diferenta o face bunul simt al advertiserului. Si unii nu prea au asa ceva. Altii au si drept dovada, inregistreaza zeci sau sute de vanzari prin afiliere zilnic...
Ma rog, degeaba ne agitam noi aici, nu vor fi excluse din 2p campaniile astea cu procent mare de anulare a comisioanelor. A mai fost discutia asta, singura "solutie" a fost: nu te obliga nimeni sa promovezi campania respectiva, alege alta.
Signatura lipsa
Momentan este/sunt 6 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 6 vizitatori)