Pagina 153 din 577 PrimulPrimul ... 53103143151152153154155163203253 ... UltimulUltimul
Rezultate 1.521 la 1.530 din 5770

Subiect: 2parale, afiliatii si marketingul afiliat

Marius Morariu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    45
    Data înscrierii
    29th September 2011
    Posturi
    759
    Putere Rep
    45

Implicit

eu am tot zis ca afilierea in ro e inca simpla si 2parale o tine in frau bine pe partea de tzepe. Stefania tu zici de afara ca-i bine? ))) aia l-au inventat si tot ei sunt cei mai smecheri in chestiile blackhat 'shaving' clicks, leads, etc cauta pe forumuri sa vezi probleme. nu mai zic de paypal care blocheaza conturi sau google care te zboara cand vrea, cj care fura pe rupere si altii si altii.

si la noi se mai ciordeste dar asta nu-i nimic. ce pot face advertiserii e pepsi, reteaua te poate fura de n-ai habar, dar sper fericirea noastra nu se intampla

Claudiu Farcas este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    12th July 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    404
    Putere Rep
    35

Implicit

Citat Postat în original de Marius Morariu Vezi Post
    si la noi se mai ciordeste dar asta nu-i nimic. ce pot face advertiserii e pepsi, reteaua te poate fura de n-ai habar, dar sper fericirea noastra nu se intampla
    saptamana trecuta am facut o comanda la bookdepository prin contul de affiliate al unui prieten. crezi ca s-a inregistrat? Nu. Desigur, in T&C scrie ca nu ai voie sa faci asta - sa intri voit pe linkul cuiva cunoscut.

So +1 Marius.

RoManiac este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    47
    Data înscrierii
    31st March 2008
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    1.045
    Putere Rep
    47

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

eu am tot zis ca afilierea in ro e inca simpla si 2parale o tine in frau bine pe partea de tzepe.
    2parale ca si SISTEM de afiliere la ora actuala face mai mult decat face CJ.com si ShareAsale.com la un loc pentru afiliatii lor ca si suport sau actiuni intreprinse.

--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")

Citat Postat în original de diu1so Vezi Post
    saptamana trecuta am facut o comanda la bookdepository prin contul de affiliate al unui prieten. crezi ca s-a inregistrat? Nu. Desigur, in T&C scrie ca nu ai voie sa faci asta - sa intri voit pe linkul cuiva cunoscut.
    Pana una alta tu a incalcat primul termenii si conditiile . asa ca ... daca-i lege nu-i tocmeala.Pam Pam ...

Serban Cristian este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    81
    Data înscrierii
    1st November 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    47
    Posturi
    4.328
    Putere Rep
    81

Implicit

mai taceti, habar nu aveti, doar v-a zis ca are o vasta experienta in afiliere.

Stefania Trandafir este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    18th June 2012
    Posturi
    550
    Putere Rep
    33

Implicit

Citat Postat în original de Serban Cristian Vezi Post
    mai taceti, habar nu aveti, doar v-a zis ca are o vasta experienta in afiliere.
    sper ca nu te "mananca" vreo invidie ceva...ca ar fi nasol

--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")

eu am tot zis ca afilierea in ro e inca simpla si 2parale o tine in frau bine pe partea de tzepe. Stefania tu zici de afara ca-i bine? ))) aia l-au inventat si tot ei sunt cei mai smecheri in chestiile blackhat 'shaving' clicks, leads, etc cauta pe forumuri sa vezi probleme. nu mai zic de paypal care blocheaza conturi sau google care te zboara cand vrea, cj care fura pe rupere si altii si altii.

Eu zic din experienta mea, nu din ce scrie pe forumuri...si am ramas cu conturile intregi la adsense si Paypal .
    Acum este normal ca fiecare sa aiba o parere personala

Dragos Bunea este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    49
    Data înscrierii
    4th January 2011
    Locaţie
    Tulcea
    Vârstă
    39
    Posturi
    1.036
    Putere Rep
    49

Implicit

Asta e misto, dupa ce si-au anuntat plecarea din 2Parale, QuickMobile ieftineste iPhone 5 si alinieaza pretul cu cel al concurentei, acum nu mai sunt nevoiti sa plateasca si afiliatii. Totusi, pana pe 19 mai e timp de inregistrat comisioane, m-as risca sa le trimit cativa clienti ca sa vad cum procedeaza, ce pareri aveti? Merita sa-i trollez pe banii mei, asa ca o mica aroganta la ceea ce au facut ei.
    "Blog de afiliat si calatorii: Dragos Bunea Blog"

sradu este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    17th November 2005
    Posturi
    12
    Putere Rep
    0

Implicit

E foarte non-obvious. However daca esti aprobat in acea campanie ai si un buton de unelte vs doar unul de detalii.

Claudiu Farcas este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    12th July 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    404
    Putere Rep
    35

Implicit

Da, afiliatii erau cea mai mare problema pt QuickMobile. De aia nu faceau ei profit, pt ca plateau comisioane afiliatilor.

Mihai Petroff este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    12th March 2012
    Posturi
    102
    Putere Rep
    30

1 out of 4 members found this post helpful.

Implicit

Citat Postat în original de Dragos Bunea Vezi Post
    Asta e misto, dupa ce si-au anuntat plecarea din 2Parale, QuickMobile ieftineste iPhone 5 si alinieaza pretul cu cel al concurentei, acum nu mai sunt nevoiti sa plateasca si afiliatii. Totusi, pana pe 19 mai e timp de inregistrat comisioane, m-as risca sa le trimit cativa clienti ca sa vad cum procedeaza, ce pareri aveti? Merita sa-i trollez pe banii mei, asa ca o mica aroganta la ceea ce au facut ei.
    Risca-te pana pe 19 noiembrie si, pe urma, pe la Craciun sau dupa, cand o sa te prinzi ca nu o sa-ti primesti comisioanele, e momentul sa incepi sa spui ca 2parale sunt neseriosi si ca din cauza lor nu primesti tu nimic. De fapt, daca te gandesti un pic (stiu, e greu, dar incearca), ii poti promova si dupa 19 noiembrie. Evident, tot 2parale sunt de vina pentru neplata comisioanelor de dupa 19 noiembrie, fiindca nu sunt in stare sa-si selecteze advertiserii si tu nu ai contract decat cu 2parale, nu ai treaba cu advertiserii lor. Mare noroc ca aroganta nu doare!

lovelife este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    100
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    48
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    100

Implicit

Citat Postat în original de Mihai Petroff Vezi Post
    Risca-te pana pe 19 noiembrie si, pe urma, pe la Craciun sau dupa, cand o sa te prinzi ca nu o sa-ti primesti comisioanele, e momentul sa incepi sa spui ca 2parale sunt neseriosi si ca din cauza lor nu primesti tu nimic. De fapt, daca te gandesti un pic (stiu, e greu, dar incearca), ii poti promova si dupa 19 noiembrie. Evident, tot 2parale sunt de vina pentru neplata comisioanelor de dupa 19 noiembrie, fiindca nu sunt in stare sa-si selecteze advertiserii si tu nu ai contract decat cu 2parale, nu ai treaba cu advertiserii lor. Mare noroc ca aroganta nu doare!
    Nu ai inteles nimic din ce a spus Dragos, vad ca pe tine nu te doare aroganta
    Ultima modificare făcută de lovelife; 13th November 2012 la 10:46.
    Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 2 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 2 vizitatori)

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •