12th November 2012, 22:07
1 out of 1 members found this post helpful.
Postat în original de
Marius Morariu
eu am tot zis ca afilierea in ro e inca simpla si 2parale o tine in frau bine pe partea de tzepe.
2parale ca si SISTEM de afiliere la ora actuala face mai mult decat face CJ.com si ShareAsale.com la un loc pentru afiliatii lor ca si suport sau actiuni intreprinse.
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
Postat în original de
diu1so
saptamana trecuta am facut o comanda la bookdepository prin contul de affiliate al unui prieten. crezi ca s-a inregistrat?
Nu. Desigur, in T&C scrie ca nu ai voie sa faci asta - sa intri voit pe linkul cuiva cunoscut.
Pana una alta tu a incalcat primul termenii si conditiile . asa ca ... daca-i lege nu-i tocmeala.Pam Pam ...
13th November 2012, 02:24
Asta e misto, dupa ce si-au anuntat plecarea din 2Parale, QuickMobile ieftineste iPhone 5 si alinieaza pretul cu cel al concurentei, acum nu mai sunt nevoiti sa plateasca si afiliatii. Totusi, pana pe 19 mai e timp de inregistrat comisioane, m-as risca sa le trimit cativa clienti ca sa vad cum procedeaza, ce pareri aveti? Merita sa-i trollez pe banii mei, asa ca o mica aroganta la ceea ce au facut ei.
13th November 2012, 09:26
Da, afiliatii erau cea mai mare problema pt QuickMobile. De aia nu faceau ei profit, pt ca plateau comisioane afiliatilor.
13th November 2012, 10:27
1 out of 4 members found this post helpful.
Postat în original de
Dragos Bunea
Asta e misto, dupa ce si-au anuntat plecarea din 2Parale, QuickMobile ieftineste iPhone 5 si alinieaza pretul cu cel al concurentei, acum nu mai sunt nevoiti sa plateasca si afiliatii. Totusi, pana pe 19 mai e timp de inregistrat comisioane, m-as risca sa le trimit cativa clienti ca sa vad cum procedeaza, ce pareri aveti? Merita sa-i trollez pe banii mei, asa ca o mica aroganta la ceea ce au facut ei.
Risca-te pana pe 19 noiembrie si, pe urma, pe la Craciun sau dupa, cand o sa te prinzi ca nu o sa-ti primesti comisioanele, e momentul sa incepi sa spui ca 2parale sunt neseriosi si ca din cauza lor nu primesti tu nimic. De fapt, daca te gandesti un pic (stiu, e greu, dar incearca), ii poti promova si dupa 19 noiembrie. Evident, tot 2parale sunt de vina pentru neplata comisioanelor de dupa 19 noiembrie, fiindca nu sunt in stare sa-si selecteze advertiserii si tu nu ai contract decat cu 2parale, nu ai treaba cu advertiserii lor. Mare noroc ca aroganta nu doare!