Pagina 27 din 577 PrimulPrimul ... 1725262728293777127527 ... UltimulUltimul
Rezultate 261 la 270 din 5770

Subiect: 2parale, afiliatii si marketingul afiliat

Cristi U este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    51
    Data înscrierii
    26th January 2008
    Locaţie
    Oradea
    Vârstă
    36
    Posturi
    3.172
    Putere Rep
    51

Implicit

Citat Postat în original de tetele Vezi Post
    Da, asa functioneaza. Insa tineti cont de urmatoarele cateva lucruri:
    1. In momentul acesta (nici n-am ajuns la jumatatea lunii ianuarie), mai putin de 2% dintre comisioanele inregistrate in noiembrie au ramas neprocesate (la nivel de retea). In niciun caz suficient cat sa influenteze cifrele despre care vorbiti.
    2. Pe langa procentul de comisioane respinse, pentru fiecare campanie in care sunteti acceptati stiti si varsta celui mai vechi comision neprocesat. Daca este mai vechi de 2 luni, oricum e clar ca e ceva in neregula cu acea campanie.
    Da, la punctul 2 intr-adevar e un lucru bun acel aspect (ca sa nu mai zic ca te poate ajuta sa identifici daca nu cumva esti lasat intetionat "in urma" cu un eventual comision mai mare).

Dar la punctul 1, acei 2% vorbesc despre total, unde intra si advertiserii seriosi, care au si volumul mai mare de vanzari. Dar probabil ca daca am obtine in cazul unora (cei suspectati) cifra comisioanelor neprocesate ar atinge si valori mai maricele (sa zic 10%). Iar acolo, tot individual, am putea vorbi de niste cifre care sa poata influenta.
    Mai dau cate-un sfat juridic aici, uneori chiar despre online. Nu-l rata! :) Vezi și sfaturi de nutritie.

tetele este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    42
    Data înscrierii
    27th May 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    281
    Putere Rep
    42

Implicit

Citat Postat în original de Cristi Ursut Vezi Post
    Dar la punctul 1, acei 2% vorbesc despre total, unde intra si advertiserii seriosi, care au si volumul mai mare de vanzari. Dar probabil ca daca am obtine in cazul unora (cei suspectati) cifra comisioanelor neprocesate ar atinge si valori mai maricele (sa zic 10%). Iar acolo, tot individual, am putea vorbi de niste cifre care sa poata influenta.
    OK, si cum propui sa facem? Eu am inteles ca voi vreti sa facem statistica pe o perioada de 3 luni (cum ati zis voi) care incepe la inceputul lunii curente minus 4 luni si se termina la sfarsitul lunii curente minus 2 luni. Corect? Astfel, pentru campaniile vechi, 2 luni vor avea rol de tampon de date, "stergandu-se" statisticile din cea mai veche luna si adaugandu-se una noua.
    Avantaje: acuratete mai mare in privinta "istoriei"
    Dezavantaje: timp de raspuns mai mic - daca un advertiser isi schimba practicile (fie in bine, fie in rau), dureaza mai mult pana acest lucru va deveni evident, iar "spike-urile" (pozitive sau negative) sunt estompate.

Atata vreme cat conditiile contractuale pentru advertiserii 2Parale au devenit mai severe, cred ca dezavantajele ar umbri avantajele in ipoteza schimbarii.

Oricum, voi discuta si cu colegii mei maine despre treaba asta si va voi tine la curent cu deciziile pe care le luam. Intre timp, chiar va rog sa reveniti cu completari sau idei aditionale.

Cristi U este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    51
    Data înscrierii
    26th January 2008
    Locaţie
    Oradea
    Vârstă
    36
    Posturi
    3.172
    Putere Rep
    51

Implicit

Pai daca spui ca s-au introdus constrangeri in contracte, care sa oblige advertiserii sa aprobe comisioanele intr-un timp rezonabil, atunci nu cred ca mai e nevoie de modificari la problema asta.
    Mai dau cate-un sfat juridic aici, uneori chiar despre online. Nu-l rata! :) Vezi și sfaturi de nutritie.

RedHat este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    45
    Data înscrierii
    23rd September 2010
    Locaţie
    Iasi
    Posturi
    896
    Putere Rep
    45

Implicit

Daca se va schimba politica de procesare a comisioanelor astfel incat sa nu ramana comisioane neprocesate mai mult de 30 de zile, nu cred ca ar mai fi nevoie de statistici pe 3 luni.

Serban Cristian este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    81
    Data înscrierii
    1st November 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    47
    Posturi
    4.328
    Putere Rep
    81

Implicit

Am inteles ca noile contracte impun o durata maxima de prelucrare a comisionelor, dar care este aceea? Adica ii doare gura/pixul sa zica 5 luni?
    Sa zicem ca sunt cazuri speciale, cei care nu lucreaza cu stoc, gen fashion days, unde se fac livrari in 30-45 zile de la comanda, apoi mai are un termen de 10 zile pentru retur, deci unele magazine pot solicita motivat un termen maxim de 2 luni, dar in marea majoritate a cazurilor cred ca 30 de zile sunt arhisuficiente.

Daca sistemul vostru va aproba automat comisioanele neprelucrate mai vechi de 30 de zile, este obligatoriu sa ramana in formatul actual statistica de comisioane respinse. 2-3 luni deja ne lasa mult in urma ca si informatii.

vladstanila este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    2nd February 2011
    Posturi
    1
    Putere Rep
    0

Implicit

30 de zile este un timp suficient pentru procesarea comisioanelor in majoritatea cazurilor.

Kidu, asa cum stii, aceasta perioada este stabilita cu fiecare advertiser in parte in functie de modelul sau de business si tinand cont de toate variabilele (aici intra exemplul dat de tine cu fashion days, desi ei aproba toate comisioanele in timp util) - pe de alta parte asta nu inseamna ca doar advertiserii decid acest termen maxim si cautam (atat noi, 2Parale, cat si advertiserii) sa ajungem la un punct comun. Advertiserul poate spune 5 luni, dar atat timp cat nu aduce argumentele necesare si nu ne convinge ca atat trebuie sa fie (nu-mi dau seama care sunt acele argumente) nu vom accepta.

As mai vrea sa subliniez faptul ca noi am facut publice statisticile cu privire la rata de respingere si procesare a comisioanelor pentru mai multa transparenta, dar si pentru a va ajuta in a alege campaniile potrivite si performante pentru voi. Asa cum spunea Tudor, mai putin de 2% din comisioanele inregistrate in noiembrie sunt neprocesate. Pe langa faptul ca acest procent va fi micsorat cat mai mult prin noile modificari, noi va recomandam sa promovati intotdeauna campaniile performante (cu rata de repingere mai mica decat media, care proceseaza in timp util comisioanele, care raspund rapid cerintelor voastre etc.). Astfel, suntem convinsi ca statisticle actuale sunt cele mai relevante - asteptam cu mare drag feedback si propuneri de imbunatatiri.

avram este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    59
    Data înscrierii
    7th May 2011
    Posturi
    1.361
    Putere Rep
    59

Implicit

Dar statisticile chiar sunt corecte ? Observ ca pc zone are cel mai vechi comision neprocesat acum un an de zile iar rata de comisioane respinse 0 . La fel si military shop care are comisoane neprocesate de acum 5 luni si in rest 0 rata de respingere. Cam ciudat asemenea toleranta, inteleg ca poate au si ei "extended period" pentru retur ... dar prea mult

Serban Cristian este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    81
    Data înscrierii
    1st November 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    47
    Posturi
    4.328
    Putere Rep
    81

Implicit

vladstanila: welcome on seopedia Nu pot sa spun ca le ignor (statisticile), dar mai important decat tot este sa testezi diverse magazine/nise/produse/etc. Dupa, poti compara impresiile tale cu statisticile "oficiale".

avram: probabil mai sunt scapari, dar pe unde am verificat eu este cam real si coincide cu situatia contului meu.

salam este deconectat Banned
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    23rd May 2011
    Posturi
    157
    Putere Rep
    0

Implicit

Cei de la 2parale ar trebui sa puna o conditie de baza advertiserilor si anume daca resping un comision pe o comanda onorata sa fie scosi din sitem. Periodic un om din echipa sa dea o comanda si dupa ce este onorata sa vada daca se aproba sau respinge comisionul. Desigur produsele cumparate le pot oferi sub forma de concursuri tot pentru promovarea 2parale.
    Daca este prea mult sau risipa de bani, cel putin advertiserilor sa le fie frica ca exista "clineti falasi" pentru a le verifica corectitudinea.

Bine ideea de sus e valabila doar daca afiliatii sunt considerati mai importanti decat advertiserii.

lovelife este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    101
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    48
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    101

Implicit

Citat Postat în original de salam Vezi Post
    Cei de la 2parale ar trebui sa puna o conditie de baza advertiserilor si anume daca resping un comision pe o comanda onorata sa fie scosi din sitem. Periodic un om din echipa sa dea o comanda si dupa ce este onorata sa vada daca se aproba sau respinge comisionul. Desigur produsele cumparate le pot oferi sub forma de concursuri tot pentru promovarea 2parale.
    Daca este prea mult sau risipa de bani, cel putin advertiserilor sa le fie frica ca exista "clineti falasi" pentru a le verifica corectitudinea.

Bine ideea de sus e valabila doar daca afiliatii sunt considerati mai importanti decat advertiserii.
    Nu prea este practica, pentru 2parale.ro este un cost suplimentar inutil si irelevant, mai ales daca se fac cele mai multe anulari la comisioane mari, mai fac comenzi chiar cei care ii promoveaza si testeaza astfel daca sunt seriosi
    Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •