Pagina 162 din 577 PrimulPrimul ... 62112152160161162163164172212262 ... UltimulUltimul
Rezultate 1.611 la 1.620 din 5770

Subiect: 2parale, afiliatii si marketingul afiliat

croif este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    18th February 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    44
    Posturi
    168
    Putere Rep
    35

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Citat Postat în original de soraan Vezi Post
    Eu zic ca inainte sa arucam cu putin noroi sa astept si un raspuns de la ei. Sarim repede pe forumuri ca nu ne raspund instant..
    Am avut motivele mele, nu a aruncat nimeni cu noroi!

tymbark este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    48
    Data înscrierii
    5th November 2010
    Locaţie
    Iasi
    Posturi
    1.355
    Putere Rep
    48

Implicit

@tetele

De ce nu se poate exporta un CSV in care sa apara si tag-urile, pe langa statisticile din repoartele cu comisioane? Se afiseaza Click referrer, dar nu-i neaparat suficient, deoarece pe o pagina pot avea mai multe link-uri spre aceeasi pagina afiliata, dar link-urile afiliate sunt tag-uite diferit. Si mi-ar placea sa pot sa vad si tag-urile
    Signatura lipsa

Dragos Bunea este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    49
    Data înscrierii
    4th January 2011
    Locaţie
    Tulcea
    Vârstă
    39
    Posturi
    1.036
    Putere Rep
    49

Implicit

Liniste si pace legat de iChallenge, sa inteleg ca nu sunt prea multi colegi implicati in challenge-urile marca 2Parale sau pur si simplu nu vreti sa iesiti in lumina reflectoarelor?
    Ce parere aveti, mai ajunge Fashion-ul din urma IT-ul sau nu? 2.400 lei de recuperat la ora actuala (au fost si 4.000 de lei diferenta la un moment dat). Mai sunt 3 zile in care se pot genera comisioane. Din experienta stiu ca in week-end vanzarile merg prost cu exceptia zilei de duminica (in cazul meu) si cum saptamana viitoare este Black Friday, cred ca vanzarile vor scadea destul de mult in acest week-end, cel putin pe IT si daca cei din Fashion trag tare pot sa depaseasca IT-ul.
    "Blog de afiliat si calatorii: Dragos Bunea Blog"

tymbark este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    48
    Data înscrierii
    5th November 2010
    Locaţie
    Iasi
    Posturi
    1.355
    Putere Rep
    48

Implicit

Nu particip in challenge-ul asta, dar e interesant de urmarit evolutia sa. Cred ca pe IT s-au inregistrat ceva comisioane si cu promotia celor de la Altex, dar cred ca-si revine fashion-ul pana la sf sapt. Ma uit in realtime si vad mai multe comisioane pe fashion.
    Signatura lipsa

Claudiu Farcas este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    12th July 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    404
    Putere Rep
    35

Implicit

Altex era de exploatat.

Daca in mod normal aveam 1 comision o data la 2-3 zile sau si mai rar, in ziua respectiva am avut 3 comisioane. Insa se pare ca oricum a fost o promotie "romaneasca" Altex ne am

RedHat este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    45
    Data înscrierii
    23rd September 2010
    Locaţie
    Iasi
    Posturi
    896
    Putere Rep
    45

Implicit

Hahaha. Asa s-a intamplat si anul trecut.
    Chestiile astea pot fi catalogate drept tepe, corect?

LensFlare este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    41
    Data înscrierii
    25th November 2010
    Posturi
    1.114
    Putere Rep
    41

Implicit

Atat timp cat tu ca afiliat faci comisioane nu vad unde e problema... nu ne ocupam noi cu strategia de marketing a magazinului respectiv.

-Rares- este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    51
    Data înscrierii
    14th May 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    39
    Posturi
    1.620
    Putere Rep
    51

Implicit

Altex ne-a obisnuit cu astfel de promotii ani la randul, cred ca sunt campioni la asa ceva. Pe langa asta, mai vin si cu discount-ul de 20% de tip voucher, care nu e totuna cu a plati un produs cu 20% mai putin, asta inseamna ca pe langa cei 20% pe care trebuie sa-i scoti din buzunar la prima comanda, mai trebuie sa pui si alti bani pentru o a doua comanda... Castigai niste bani ce-i drept, dar erai nevoit sa cheltui mai mult ca in cazul unei reduceri clasice.

LensFlare, nu ne ocupam noi, ai dreptate. Dar sa discutam despre asta ne dai voie? Sunt niste chestii care conteaza enorm la rata de conversie, chiar daca tu nu-ti dai seama.

ps: Tot ce mi s-ar fi parut interesant de cumparat de la ei nu era la promotie (lipsa stoc).
    Ultima modificare făcută de -Rares-; 16th November 2012 la 13:01.

Serban Cristian este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    81
    Data înscrierii
    1st November 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    47
    Posturi
    4.328
    Putere Rep
    81

Implicit

Dap, a fost o rata de conversie foarte nasoala pe 14 noiembrie. Si f. putine comisioane

Marirea preturilor este un fel de legenda urbana, ca multe altele. Realitatea este ca au fost suspendate diversele X oferte din magazinul online, stiti voi: x lei mai putin la produsul x si y la suta mai putin la produsul z. S-a aplicat un procent general pentru un voucher ce poate fi folosit ulterior fara nici un fel de restrictie de produs/categorie. Cum zicea un coleg mai sus: marketing. Cert este ca afiliatii au profitat din plin.

RedHat este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    45
    Data înscrierii
    23rd September 2010
    Locaţie
    Iasi
    Posturi
    896
    Putere Rep
    45

Implicit

Citat Postat în original de LensFlare Vezi Post
    Atat timp cat tu ca afiliat faci comisioane nu vad unde e problema... nu ne ocupam noi cu strategia de marketing a magazinului respectiv.
    Vorbesc din prisma unui potential client.
    Si din prisma unui afiliat nu e tocmai ok sa minti la randul tau vizitatorul ca produsul e la "reducere de blackfriday" dar treca mearga.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •