@tetele
De ce nu se poate exporta un CSV in care sa apara si tag-urile, pe langa statisticile din repoartele cu comisioane? Se afiseaza Click referrer, dar nu-i neaparat suficient, deoarece pe o pagina pot avea mai multe link-uri spre aceeasi pagina afiliata, dar link-urile afiliate sunt tag-uite diferit. Si mi-ar placea sa pot sa vad si tag-urile
Signatura lipsa
Liniste si pace legat de iChallenge, sa inteleg ca nu sunt prea multi colegi implicati in challenge-urile marca 2Parale sau pur si simplu nu vreti sa iesiti in lumina reflectoarelor?
Ce parere aveti, mai ajunge Fashion-ul din urma IT-ul sau nu? 2.400 lei de recuperat la ora actuala (au fost si 4.000 de lei diferenta la un moment dat). Mai sunt 3 zile in care se pot genera comisioane. Din experienta stiu ca in week-end vanzarile merg prost cu exceptia zilei de duminica (in cazul meu) si cum saptamana viitoare este Black Friday, cred ca vanzarile vor scadea destul de mult in acest week-end, cel putin pe IT si daca cei din Fashion trag tare pot sa depaseasca IT-ul.
"Blog de afiliat si calatorii: Dragos Bunea Blog"
Nu particip in challenge-ul asta, dar e interesant de urmarit evolutia sa. Cred ca pe IT s-au inregistrat ceva comisioane si cu promotia celor de la Altex, dar cred ca-si revine fashion-ul pana la sf sapt. Ma uit in realtime si vad mai multe comisioane pe fashion.
Signatura lipsa
Altex era de exploatat.
Daca in mod normal aveam 1 comision o data la 2-3 zile sau si mai rar, in ziua respectiva am avut 3 comisioane. Insa se pare ca oricum a fost o promotie "romaneasca" Altex ne am
Hahaha. Asa s-a intamplat si anul trecut.
Chestiile astea pot fi catalogate drept tepe, corect?![]()
Atat timp cat tu ca afiliat faci comisioane nu vad unde e problema... nu ne ocupam noi cu strategia de marketing a magazinului respectiv.
Altex ne-a obisnuit cu astfel de promotii ani la randul, cred ca sunt campioni la asa ceva. Pe langa asta, mai vin si cu discount-ul de 20% de tip voucher, care nu e totuna cu a plati un produs cu 20% mai putin, asta inseamna ca pe langa cei 20% pe care trebuie sa-i scoti din buzunar la prima comanda, mai trebuie sa pui si alti bani pentru o a doua comanda... Castigai niste bani ce-i drept, dar erai nevoit sa cheltui mai mult ca in cazul unei reduceri clasice.
LensFlare, nu ne ocupam noi, ai dreptate. Dar sa discutam despre asta ne dai voie?Sunt niste chestii care conteaza enorm la rata de conversie, chiar daca tu nu-ti dai seama.
ps: Tot ce mi s-ar fi parut interesant de cumparat de la ei nu era la promotie (lipsa stoc).
Ultima modificare făcută de -Rares-; 16th November 2012 la 13:01.
Dap, a fost o rata de conversie foarte nasoala pe 14 noiembrie. Si f. putine comisioane
Marirea preturilor este un fel de legenda urbana, ca multe altele. Realitatea este ca au fost suspendate diversele X oferte din magazinul online, stiti voi: x lei mai putin la produsul x si y la suta mai putin la produsul z. S-a aplicat un procent general pentru un voucher ce poate fi folosit ulterior fara nici un fel de restrictie de produs/categorie. Cum zicea un coleg mai sus: marketing. Cert este ca afiliatii au profitat din plin.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)