@mike07, @timbark, @avram au primit mailul, au răspuns, mi s-a confirmat că plata se va face în cel mai scurt timp, dar a trecut aproape o săptămână. Nu le mai trimit mail, aștept să-mi intre banii.![]()
@mike07, @timbark, @avram au primit mailul, au răspuns, mi s-a confirmat că plata se va face în cel mai scurt timp, dar a trecut aproape o săptămână. Nu le mai trimit mail, aștept să-mi intre banii.![]()
salut, o intrebare legata de afiliere am si eu: pe o nisa de 4400 de cautari lunare, am avut 1400 de vizitatori pe site, dintre care 400 de clickuri pe linkuri afiliate. din aceste 400 de clikuri nu am avut nici o vanzare, linkuri sunt transparente, se stie ca vor iesi de pe site si nu exista dubii in privinta celor 400 de clikuri. intr-adevar multe din acele siteuri au comenzi telefonice, dar nu cre sa fi facut toata lumea comanda prin telefon. Puteti sa-mi spuneti, din experienta voastra, daca e posibil ca un site de pe prima pagina sa nu genereze vanzari de la 400 de clikuri?
la o conversie de 0.6 ( sa zicem ) ar trebui sa ai 3 comenzi. Dar sunt prea putine clickuri ca sa ne exprimam.
Pe de alta parte, nu toate nisele convertesc, poti sa ai cautari, vizite, clickuri... dar nu se cumpara nimic
E foarte posibil! La ei cudateniile nu se opresc aici, eu am avut comisoane aprobate si neplatite timp de 3 luni, cautari exacte pe nisa, urmate de click, si pauza! DAr una peste alta, banii se aduna!
Daca urmaresti ce spun ei, indiferent de metoda de promovare... castigurile sunt mai mici decat cele la care te astepti!
FashionUp: Istorie: comision modificat din .... RON in 1.00 RON / Clientul s-a razgandit pe parcurs.
Cum s-a razgandit pe parcus oare? din moment ce a efectuat comanda, au trimis comanda, si asta dupa o luna!
Parca mai erau ceva discutii legat de aceasta procedura, sau numai la mine s-a intamplat?
Idem in decembrie de balck friday 745.44 RON vanzare/RON in 1.00 RON / Clientul s-a razgandit pe parcurs. Daca ma gandesc bine am luat 2,5 RON de la ei.. ar fi cazul sa-i inlocuisc!![]()
Aripi.ro iese si din 2Parale si din PiataDigitala. Observ acum pe siteul lor, sistem de afiliere propriu. Este recent deschis sau e mai vechi? Din aceasta cauza vor sa iasa din cele 2 platforme? I-am promovat pana acum si nici nu prea am cu cine sa ii inlocuiesc!
2Performant Product preia prețul fiecărui produs în parte. Totuși, unele magazine folosesc ”RON” altele ”lei”. Există vreo posibilitate să configurez pluginul astfel încât să îmi afișeze doar în Lei sau RON ? Nu de alta, dar e nașpa să vezi pe site produse cu prețul atât în RON cât și în LEI
░▒▓█▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀█▓▒░
Momentan este/sunt 5 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 5 vizitatori)