Pagina 262 din 577 PrimulPrimul ... 162212252260261262263264272312362 ... UltimulUltimul
Rezultate 2.611 la 2.620 din 5770

Subiect: 2parale, afiliatii si marketingul afiliat

pavelarcana este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    25
    Data înscrierii
    21st February 2012
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    68
    Putere Rep
    25

Implicit

@mike07, @timbark, @avram au primit mailul, au răspuns, mi s-a confirmat că plata se va face în cel mai scurt timp, dar a trecut aproape o săptămână. Nu le mai trimit mail, aștept să-mi intre banii.

avram este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    59
    Data înscrierii
    7th May 2011
    Posturi
    1.361
    Putere Rep
    59

Implicit

Citat Postat în original de pavelarcana Vezi Post
    @mike07, @timbark, @avram au primit mailul, au răspuns, mi s-a confirmat că plata se va face în cel mai scurt timp, dar a trecut aproape o săptămână. Nu le mai trimit mail, aștept să-mi intre banii.
    o sa-ti faca plata ... viata e plina de surprize... rabdarea o virtute . E trist sa aflu ca devine obisnuinta
    ░▒▓█▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀█▓▒░

cronoslord este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    22
    Data înscrierii
    18th March 2013
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    47
    Posturi
    117
    Putere Rep
    22

Implicit

salut, o intrebare legata de afiliere am si eu: pe o nisa de 4400 de cautari lunare, am avut 1400 de vizitatori pe site, dintre care 400 de clickuri pe linkuri afiliate. din aceste 400 de clikuri nu am avut nici o vanzare, linkuri sunt transparente, se stie ca vor iesi de pe site si nu exista dubii in privinta celor 400 de clikuri. intr-adevar multe din acele siteuri au comenzi telefonice, dar nu cre sa fi facut toata lumea comanda prin telefon. Puteti sa-mi spuneti, din experienta voastra, daca e posibil ca un site de pe prima pagina sa nu genereze vanzari de la 400 de clikuri?

Serban Cristian este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    81
    Data înscrierii
    1st November 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    47
    Posturi
    4.328
    Putere Rep
    81

Implicit

la o conversie de 0.6 ( sa zicem ) ar trebui sa ai 3 comenzi. Dar sunt prea putine clickuri ca sa ne exprimam.
    Pe de alta parte, nu toate nisele convertesc, poti sa ai cautari, vizite, clickuri... dar nu se cumpara nimic

Rapsodia este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    18th March 2013
    Locaţie
    Hungary + Chișinău + Câmpina
    Posturi
    2.717
    Putere Rep
    30

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

E foarte posibil! La ei cudateniile nu se opresc aici, eu am avut comisoane aprobate si neplatite timp de 3 luni, cautari exacte pe nisa, urmate de click, si pauza! DAr una peste alta, banii se aduna!

Daca urmaresti ce spun ei, indiferent de metoda de promovare... castigurile sunt mai mici decat cele la care te astepti!

Calin B este deconectat Banned
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    18th June 2011
    Locaţie
    Arad
    Vârstă
    34
    Posturi
    420
    Putere Rep
    0

Implicit

FashionUp: Istorie: comision modificat din .... RON in 1.00 RON / Clientul s-a razgandit pe parcurs.

Cum s-a razgandit pe parcus oare? din moment ce a efectuat comanda, au trimis comanda, si asta dupa o luna!

Parca mai erau ceva discutii legat de aceasta procedura, sau numai la mine s-a intamplat?

Rapsodia este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    18th March 2013
    Locaţie
    Hungary + Chișinău + Câmpina
    Posturi
    2.717
    Putere Rep
    30

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Idem in decembrie de balck friday 745.44 RON vanzare/RON in 1.00 RON / Clientul s-a razgandit pe parcurs. Daca ma gandesc bine am luat 2,5 RON de la ei.. ar fi cazul sa-i inlocuisc!

John este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    30th March 2011
    Posturi
    947
    Putere Rep
    35

Implicit

Citat Postat în original de Calin B Vezi Post
    FashionUp: Istorie: comision modificat din .... RON in 1.00 RON / Clientul s-a razgandit pe parcurs.

Cum s-a razgandit pe parcus oare? din moment ce a efectuat comanda, au trimis comanda, si asta dupa o luna!

Parca mai erau ceva discutii legat de aceasta procedura, sau numai la mine s-a intamplat?
    Au inceput si la mine, iar... dar pe mine ma distreaza pt ca nu-i mai promovez de mult, insa mai fac cate un comision din articole vechi.

Mihai_Is este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    12th February 2013
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    525
    Putere Rep
    0

Implicit

Aripi.ro iese si din 2Parale si din PiataDigitala. Observ acum pe siteul lor, sistem de afiliere propriu. Este recent deschis sau e mai vechi? Din aceasta cauza vor sa iasa din cele 2 platforme? I-am promovat pana acum si nici nu prea am cu cine sa ii inlocuiesc!

N.Paul este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    27
    Data înscrierii
    9th May 2012
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    32
    Posturi
    439
    Putere Rep
    27

Implicit

2Performant Product preia prețul fiecărui produs în parte. Totuși, unele magazine folosesc ”RON” altele ”lei”. Există vreo posibilitate să configurez pluginul astfel încât să îmi afișeze doar în Lei sau RON ? Nu de alta, dar e nașpa să vezi pe site produse cu prețul atât în RON cât și în LEI
    ░▒▓█▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀█▓▒░

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 5 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 5 vizitatori)

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •