Am si eu o intrebare, cei de la 2parale va raspund la mailuri ?, ca pe mine ma ignora total..
Cred ca le trimit mail-uri de mai bine de o luna si nimic.
Am si eu o intrebare, cei de la 2parale va raspund la mailuri ?, ca pe mine ma ignora total..
Cred ca le trimit mail-uri de mai bine de o luna si nimic.
Raspund in cateva zile, uneori mai repede
La ce adresa le scrii?
afiliati@2parale ro si suport@2parale ro
Nu cred ca sunt si altele.
La suport@2parale ar trebui sa iti raspunda...
Totusi streseaz-o si pe raluca.tudorache@2parale.ro daca e o problema ce tine de adeverinte, plati etc.
Nu stiu daca postez unde trebuie, dar am si eu o intrebare legata de 2parale: sunt afiliat 2parale-persoana fizica. Am incasat prima mea plata de la 2 parale, dar nu imi este foarte clar daca mai trebuie sa platesc eu contributia la CASS. In anexa scrie asa: retinere la sursa CASS 5.5% ... - deci de aici eu deduc ca au platit ei, nu? Am trimis mail si am intrebat, dar nu am primit inca nici un raspuns... Mai este cineva in situatia mea: afiliat persoana fizica care are deja constract de munca? Ma poate lamuri cine?
Multumesc mult.
Mai are careva probleme cu plata? Deși am trimis și pe 20 mail să văd care e situația, mi s-a promis că se va face plata, iată că suntem în 25 și tot nimic. Mai are rost să le mai trimit un mail sau mă voi trezi cu banii în cont după o vreme?
Daca Raluca ti-a confirmat ca banii vor intra in cont, asa va fi. Mai trimite-i un email... ce te costa?! Stiu, problema ar trebui rezolvata de la primul mesaj email trimis, dar nu te-ai obisnuit cu practicile din RO?
Poti sa dai de mine usor, @contact.
Da, o sa-ti faca plata, doar ca nu raspund la mesaje. posibil sa aiba pb cu mesajele, cred. Asa am patit anul trecut in decembrie, ii trimisesem mesaj pe 20 in legatura cu plata, n-am primit niciun raspuns, dar banii intrasera si apoi mi-au dat un reply pe la inceputul lui ianuarie, spunand ca abia atunci primisera mailul de la mine. Nush ce sa zic.. sa schimbe serverul de mail
Signatura lipsa
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)