Pagina 311 din 577 PrimulPrimul ... 211261301309310311312313321361411 ... UltimulUltimul
Rezultate 3.101 la 3.110 din 5770

Subiect: 2parale, afiliatii si marketingul afiliat

lovelife este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    101
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    48
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    101

Implicit

Acum este caz penal neplata taxelor retinute la sursa, probabil i-a dat peste cap cand si-au dat seama ce greseala au facut
    Eu nu ar fi trebuit sa pierd, am incasat fie pe firma fie pe persoana fizica dar doar cand s-au adunat sume consistente
    Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama

RedHat este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    45
    Data înscrierii
    23rd September 2010
    Locaţie
    Iasi
    Posturi
    896
    Putere Rep
    45

Implicit

Neplata taxelor retinute la sursa cand, pentru care bani? Pentru perioada in care plateam doar 16%?

mike07 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    30th April 2008
    Posturi
    524
    Putere Rep
    37

Implicit

Nu cred ca are legatura cu taxele. Cred ca e mai mult o neactualizare a sumei afisata in "Platibili". Asa cum zicea si tataraseni, sumele+nr comisioanelor se regasesc la Finalizate. Poate de asta nici nu vin cu o pozitie oficiala.. inca..

Octav este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    39
    Data înscrierii
    19th March 2013
    Posturi
    324
    Putere Rep
    39

Implicit

Citat Postat în original de mike07 Vezi Post
    Nu cred ca are legatura cu taxele. Cred ca e mai mult o neactualizare a sumei afisata in "Platibili". Asa cum zicea si tataraseni, sumele+nr comisioanelor se regasesc la Finalizate. Poate de asta nici nu vin cu o pozitie oficiala.. inca..
    Buna!

Ai inregistrat un comision de -0.4 RON in campania XXX

Comisioanele sunt procesate (aprobate sau respinse) de catre advertiseri in functie de validitatea lor.

Valoarea vanzarii: -20.23 RON

Foarte tare..... asta ar putea fi explicatia pentru scaderea sumelor din comisioanele generate

mike07 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    30th April 2008
    Posturi
    524
    Putere Rep
    37

Implicit

Citat Postat în original de Octav Vezi Post
    Valoarea vanzarii: -20.23 RON

Foarte tare..... asta ar putea fi explicatia pentru scaderea sumelor din comisioanele generate
    Ca sa ajunga acolo, ar trebui si aprobate.. asa ca scrie repede la advertiser, sa nu aprobe comisionul asta negativ..

N.Paul este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    27
    Data înscrierii
    9th May 2012
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    32
    Posturi
    439
    Putere Rep
    27

Implicit

Există vre-un plugin pentru wordpress care să-mi transforme automat linkurile de genul event.2parale.ro în linkuri ale site-ului numesite.ro/random-key ?
    ░▒▓█▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀█▓▒░

Calin B este deconectat Banned
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    18th June 2011
    Locaţie
    Arad
    Vârstă
    34
    Posturi
    420
    Putere Rep
    0

Implicit

Voi cum stati cu plata comisioanelor pe lunile Ianuarie 2013, respectiv pe Februarie 2013? Sunt platite de catre advertiseri?

Intreb pentru ca am 2 advertiseri, despre care nu mai stiu ce sa cred. In primul rand, cel mai neserios (si nu merita promovat) este Sevensis.ro (AMC Web Services S.R.L.) - comisioane acceptate, dar neplatite din februarie (si nu doar un comision) ... dar si celelalte comisioane pt lunile martie, aprilie, sunt tot asa, ca raspuns la mail imi spune sa stau linistit ca imi platesc comisioanele ... dar nu zice cand,
    - iar al doilea, just4girls.ro, tot cu, comisioane neplatite din ianuarie 2013 ... ca explicatii ... e vina 2parale ca nu au platit comisionul.

Ati mai intalnit asta?

costelg este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    29th March 2013
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    2
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de Calin B Vezi Post
    Voi cum stati cu plata comisioanelor pe lunile Ianuarie 2013, respectiv pe Februarie 2013? Sunt platite de catre advertiseri?

Intreb pentru ca am 2 advertiseri, despre care nu mai stiu ce sa cred. In primul rand, cel mai neserios (si nu merita promovat) este Sevensis.ro (AMC Web Services S.R.L.) - comisioane acceptate, dar neplatite din februarie (si nu doar un comision) ... dar si celelalte comisioane pt lunile martie, aprilie, sunt tot asa, ca raspuns la mail imi spune sa stau linistit ca imi platesc comisioanele ... dar nu zice cand,
    - iar al doilea, just4girls.ro, tot cu, comisioane neplatite din ianuarie 2013 ... ca explicatii ... e vina 2parale ca nu au platit comisionul.

Ati mai intalnit asta?
    Chestiunile astea sunt la ordinea zilei. Si eu am sute de comisioane aprobate in luna aprilie care nu au fost platite nici macar in luna mai iar suportul nu raspunde. S-au dus vremurile cand ma sunau sa particip la diversele actiuni pe care le aveau in urma cu ceva timp.

N.Paul este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    27
    Data înscrierii
    9th May 2012
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    32
    Posturi
    439
    Putere Rep
    27

Implicit

E posibil. Am comisioane din martie/aprilie neplătite încă. Au fost aprobate de advertiser și am și vorbit cu ei și mi-au confirmat că au făcut plata celor de la 2parale. Este posibil să nu le actualizeze în cont și să mai tragă de timp. În fond, ei primesc niște bani, se folosesc de ei așa cum vor și apoi îi primim și noi. La fel ca la bancă !
    ░▒▓█▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀█▓▒░

Prometeu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    39
    Data înscrierii
    27th October 2007
    Posturi
    1.434
    Putere Rep
    39

Implicit

Advertiseri care isi bat joc de afiliati cand poate alti advertiseri si-ar dori sa aibe afiliati asa implicati...

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •