Acum este caz penal neplata taxelor retinute la sursa, probabil i-a dat peste cap cand si-au dat seama ce greseala au facut
Eu nu ar fi trebuit sa pierd, am incasat fie pe firma fie pe persoana fizica dar doar cand s-au adunat sume consistente
Acum este caz penal neplata taxelor retinute la sursa, probabil i-a dat peste cap cand si-au dat seama ce greseala au facut
Eu nu ar fi trebuit sa pierd, am incasat fie pe firma fie pe persoana fizica dar doar cand s-au adunat sume consistente
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
Neplata taxelor retinute la sursa cand, pentru care bani? Pentru perioada in care plateam doar 16%?
Nu cred ca are legatura cu taxele. Cred ca e mai mult o neactualizare a sumei afisata in "Platibili". Asa cum zicea si tataraseni, sumele+nr comisioanelor se regasesc la Finalizate. Poate de asta nici nu vin cu o pozitie oficiala.. inca..![]()
Buna!
Ai inregistrat un comision de -0.4 RON in campania XXX
Comisioanele sunt procesate (aprobate sau respinse) de catre advertiseri in functie de validitatea lor.
Valoarea vanzarii: -20.23 RON
Foarte tare..... asta ar putea fi explicatia pentru scaderea sumelor din comisioanele generate![]()
Există vre-un plugin pentru wordpress care să-mi transforme automat linkurile de genul event.2parale.ro în linkuri ale site-ului numesite.ro/random-key ?
░▒▓█▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀█▓▒░
Voi cum stati cu plata comisioanelor pe lunile Ianuarie 2013, respectiv pe Februarie 2013? Sunt platite de catre advertiseri?
Intreb pentru ca am 2 advertiseri, despre care nu mai stiu ce sa cred. In primul rand, cel mai neserios (si nu merita promovat) este Sevensis.ro (AMC Web Services S.R.L.) - comisioane acceptate, dar neplatite din februarie (si nu doar un comision) ... dar si celelalte comisioane pt lunile martie, aprilie, sunt tot asa, ca raspuns la mail imi spune sa stau linistit ca imi platesc comisioanele ... dar nu zice cand,
- iar al doilea, just4girls.ro, tot cu, comisioane neplatite din ianuarie 2013 ... ca explicatii ... e vina 2parale ca nu au platit comisionul.
Ati mai intalnit asta?
Chestiunile astea sunt la ordinea zilei. Si eu am sute de comisioane aprobate in luna aprilie care nu au fost platite nici macar in luna mai iar suportul nu raspunde. S-au dus vremurile cand ma sunau sa particip la diversele actiuni pe care le aveau in urma cu ceva timp.
E posibil. Am comisioane din martie/aprilie neplătite încă. Au fost aprobate de advertiser și am și vorbit cu ei și mi-au confirmat că au făcut plata celor de la 2parale. Este posibil să nu le actualizeze în cont și să mai tragă de timp. În fond, ei primesc niște bani, se folosesc de ei așa cum vor și apoi îi primim și noi. La fel ca la bancă !
░▒▓█▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀█▓▒░
Advertiseri care isi bat joc de afiliati cand poate alti advertiseri si-ar dori sa aibe afiliati asa implicati...
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)