Pagina 321 din 577 PrimulPrimul ... 221271311319320321322323331371421 ... UltimulUltimul
Rezultate 3.201 la 3.210 din 5770

Subiect: 2parale, afiliatii si marketingul afiliat

Calin B este deconectat Banned
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    18th June 2011
    Locaţie
    Arad
    Vârstă
    35
    Posturi
    420
    Putere Rep
    0

Implicit

Confirm ce spune scoopo.

Argumentez: un advertiser avea comisioane nici cel putin trecute ca platite de catre advertiser din luna ianuarie. Dupa cateva discutii avute cu acesta, mi-a dovedit ca facturile au fost facute, insa problema e 2p. Dupa vreo 3 saptamani, primesc mail ca a fost nush ce bug, si ca, comisioanle au fost trecute din asteapta aprobare, direct in platite.

Deci, nu e de mirare ce se intampla.

Si ca parere personala: nu ma intereseaza ce probleme au, atat timp cat macar ar incerca sa ne spuna si noua, celor care LE BAGAM BANI IN BUZUNAR care sunt problemele, la ce sa ne asteptam, incotro se indreapta 2p, etc... Asa ar fii cel mai frumos! NU?

Aaaa.. sa nu mai zic ca o companie cum "se crede" 2parale, sa ai interfata online down cel putin de 2 - 3 ori pe saptamana ... e rusinos! Sincer, mie mi-ar fii rusine.

Octav este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    40
    Data înscrierii
    19th March 2013
    Posturi
    324
    Putere Rep
    40

2 out of 3 members found this post helpful.

Implicit

[QUOTE=scoopo;257074]
    Citat Postat în original de Octav Vezi Post
    Sunt curios... ce instrument/modalitate de plata ai folosit?[
    Eu platesc online e mai simplu,dar majoritatea fac la fel.nu prea se duce nimeni la banca sa stea la ghiseu sa plateasca facturile,dureaza mult si noi suntem un popor de agitati si tot timpul pe fuga)
    @scoopo, este cel putin ciudat ce ne tot povestesti tu aici, daca ai facut plata online atunci cu siguranta exista un extras, deci nu vad unde ar fi "problema ta cu actele"

@Catalin B, parsonal cred ca toate opiniile tale sunt cel putin subiective. La fel de bine poate si 2parale sa sustina ca "iti baga tie bani in buzunar" oferindu-ti posibilitatea sa faci marketing afiliat (advertiseri, platforma, instrumente, tracking, etc.). Ar fi cazul sa intelegi ca intr-o colaborare advertiser-2parale-afiliat nu exista sa piarda/castige doar una dintre parti. Toate partile au de castigat sau de pierdut daca lucrurile merg/nu merg bine...
    In ceea ce priveste interfata si downtime-ul, nu vad care e problema, au anuntat ca lucreaza la implementarea de noi functionalitati si cred ca este foarte bine ca fac asta, este mai bine si pentru afiliati si pentru advertiseri ca lucrurile sa evolueze. Important e ca serviciul de tracking (event.2parale.ro) sa functioneze si personal nu am observat sa existe probleme.

Asta e ultimul meu post pe aceasta tema, riscam sa transformam topicul intr-o "barfa" si nu cred ca are cineva ceva de castigat ci dimpotriva...

Spor!

RedHat este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    47
    Data înscrierii
    23rd September 2010
    Locaţie
    Iasi
    Posturi
    896
    Putere Rep
    47

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Cei care ati avut comisioane lipsa faceti un calcul si vedeti daca suma pe care o aveti la comisioane finalizate coincide cu suma de pe anexele pe care le-ati semnat cand vi s-a facut plata. Inainte sa aruncati cu pietre cerereti-le si celor de la 2p anexele sau extrasele de cont sa va asigurati ca nu ati pierdut nici o anexa. Eu am discutat cu ei pe email si astept anexele deoarece cele care le am salvate imi dau cu minus aproximativ suma lipsa insa admit faptul ca este posibil sa fi pierdut vreouna din ele

Probabil au lucruri mai importante de facut decat sa scotoceasca dupa anexe si plati de acum 2 ani, insa trebuie lamurita si chestia asta sa nu ramana nimeni cu impresia ca a fost furat.
    Ultima modificare făcută de RedHat; 2nd June 2013 la 00:02.

Tom
    Tom este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    131
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    131

2 out of 2 members found this post helpful.

Implicit

La fel de bine poate si 2parale sa sustina ca "iti baga tie bani in buzunar" oferindu-ti posibilitatea sa faci marketing afiliat (advertiseri, platforma, instrumente, tracking, etc.). Ar fi cazul sa intelegi ca intr-o colaborare advertiser-2parale-afiliat nu exista sa piarda/castige doar una dintre parti. Toate partile au de castigat sau de pierdut daca lucrurile merg/nu merg bine...

In ceea ce priveste interfata si downtime-ul, nu vad care e problema, au anuntat ca lucreaza la implementarea de noi functionalitati si cred ca este foarte bine ca fac asta, este mai bine si pentru afiliati si pentru advertiseri ca lucrurile sa evolueze. Important e ca serviciul de tracking (event.2parale.ro) sa functioneze si personal nu am observat sa existe probleme.
    Octav, te contrazici singur.

Nu e problema afiliatilor sau a advertiserilor, ca 2 parale nu functioneaza perfect, dau nu ofera servicii de calitate (inclusiv cs).

Pentru ce sunt platile de la advertiseri si afiliati? Sunt donatii?

40% comision de la afiliati, oare nu sunt pentru "ajutorul" cu platforma, instrumentele, garantia platilor , plati rapide...... ?

Daca stai fara curent (tu avand platile la zi), pe motiv ca renel isi muta sediu, sau ca nu au echipa de interventie (Mirela naste, Gigi e la peste, si Sergiu e la un botez), din x motive, de deranjeaza? Sau ii intelegi si stai fara curent?

Cum iti baga tie banii in buzunar? Ii cersesti sau ii muncesti? Asa ca fraza aia cu "iti baga banii in buzunar" e jenanta si penibila. Poate tu ii cersesti, dar restul ii muncesc.

Discutia e lunga, dar 2parale, ca si profitshare, au tendinta sa o dea in bara destul de des. Pe 2parale chiar nu-i inteleg, se cam incurca singuri.

E motivul principal pentru care piata e atat de slaba = servicii slabe. Multi chiar au impresia ca afilierea e usoara, fara sa inteleaga ca afiliatii muncesc destul de mult (fiecare cu strategia lui), iar daca ar exista servicii de calitate, numarul afiliatilor ar creste enorm intr-un an (sunt multi care nu fac asta inca, tocmai pentru ca e inca o "branbuleala").

Off: nu vroiam sa ma bag, dar trebuie sa-ti motivez negativul.
    Ultima modificare făcută de Tom; 1st June 2013 la 23:56.
    Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.

Reputatie:
    40
    Data înscrierii
    19th March 2013
    Posturi
    324
    Putere Rep
    40

Implicit

@Tom, nu ma contrazic, stiu doar ca pana la sfarsitul lui 2012 se plangea lumea pe acest forum ca nu se fac investitii in platforma, imbunatatiri pe care toata lumea le cerea nu se fac sau se fac foarte greu. In sfarsit au preluat platforma, angajeaza personal si incearca sa faca ceva. Am si eu ceva experienta in IT si stiu ce inseamna sa faci dezvoltari/teste si aplicare in productie pe un sistem care trebuie sa fie UP 100% si credema ca este foarte greu sa prevezi in teste ce se poate intampla in prod. Hai sa fim seriosi, nu cred ca l-a incurcat pe cineva sa-si faca treaba un downtime de 20-30 de minute a interfetei. Nu vreau sa intru in discutii legate de Profitshare, nu sunt afiliatul lor si as fi in necunostinta de cauza.

De un lucru sunt insa sigur, piata de afiliere a evoluat si o mare parte din aceasta evolutie i se datoreaza celor de la 2parale, ei au fost cei care au investit mult in evenimente dedicate afilierii, promovarea fenomenului, etc. De aici vin si bilanturile negative de pe mfinante.... pe care unii le invoca drept dovada a faptului ca 2parale nu mai poate face fata platilor. Cati dintre voi stiu ca pe mfinante la aceasta ora sunt disponibile bilanturile din anul 2011, ce concluzii poti tu trage din situatii financiare ale anului 2011 in 2013 nu stiu...

Sin inca ceva @Tom, fraza cu "bagatul banilor in buzunat" este scrisa de @Catalin B si pusa de mine in ghilimele.... daca ai ficitit postul lui ai fi remarcat asta...

Hai cu negativele!
    Ultima modificare făcută de Octav; 2nd June 2013 la 00:13.

Tom
    Tom este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    131
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    131

Implicit

@Tom, nu ma contrazic, stiu doar ca pana la sfarsitul lui 2012 se plangea lumea pe acest forum ca nu se fac investitii in platforma, imbunatatiri pe care toata lumea le cerea nu se fac sau se fac foarte greu. In sfarsit au preluat platforma, angajeaza personal si incearca sa faca ceva. Am si eu ceva experienta in IT si stiu ce inseamna sa faci dezvoltari/teste si aplicare in productie pe un sistem care trebuie sa fie UP 100% si credema ca este foarte greu sa prevezi in teste ce se poate intampla in prod. Hai sa fim seriosi, nu cred ca l-a incurcat pe cineva sa-si faca treaba un downtime de 20-30 de minute a interfetei. Nu vreau sa intru in discutii legate de Profitshare, nu sunt afiliatul lor si as fi in necunostinta de cauza.

De un lucru sunt insa sigur, piata de afiliere a evoluat si o mare parte din aceasta evolutie i se datoreaza celor de la 2parale, ei au fost cei care au investit mult in evenimente dedicate afilierii, promovarea fenomenului, etc. De aici vin si bilanturile negative de pe mfinante.... pe care unii le invoca drept dovada a faptului ca 2parale nu mai poate face fata platilor. Cati dintre voi stiu ca pe mfinante la aceasta ora sunt disponibile bilanturile din anul 2011, ce concluzii poti tu trage din situatii financiare ale anului 2011 in 2013 nu stiu...

Hai cu negativele!
    Esti copil si te vorbesti vorbe. Mai e un user la fel ca tine. Ca sa faci update la platforma trebuie ca acel "update" sa existe. E o diferenta itnre un update, si dezvoltare pe ceva live, care e grav. Daca ai deja o versiune mai buna, dar nu se potriveste cu versiunea existenta, faci migrarea separat, sau opresti serviciul o zi.

Tu nu pricepi un lucru. 2 parale castiga banii pentru platforma (servicii) si ceea ce promoveaza. E datoria lor sa ofere o platforma performanta si stabila si sa-si promoveze afacerea. 2 parale nu face evenimente pentru profitshare sau alta platforma. Evenimentele sunt cu si despre ei, atat.

Cu atat mai mult acum cand au concurenta, ar trebui sa se ocupe de afiliati, de 10 ori mai bine ca in trecut. Si ghici ce?

Poate ca cei de pe seopedia sunt prea slabi pentru ei, si nu se coboara nimeni sa le raspunda, dar daca asta e tratament pentru afiliati, atunci nu-i vad bine. Nu scuzele conteaza, ci solutiile.

Care sunt? Zilnic doar intrebari: voua va apar ..... voua va merge...... ceva nu merge! Deci ceva nu e bine! Trebuie reparat, dar din ce observ, nimeni nu vb cu userii astia.

Nu-ti dau negative pentru "vorbit vorbe", iti dau negative pentru ca te contrazici singur.

Despre financiar, nu intereseaza pe nimeni, face parte din "vorbim vorbe".

Off: am vrut doar sa-ti motivez negativul, dar vad ca oricum nu pricepi nimic.
    Ultima modificare făcută de Tom; 2nd June 2013 la 00:18.
    Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.

Reputatie:
    40
    Data înscrierii
    19th March 2013
    Posturi
    324
    Putere Rep
    40

Implicit

@Tom, esti afiliat in 2parale?

Intreb pentru ca e diferenta mare intre ce se intampla in realitate si ce se scrie pe forum in ultima perioada, cel putin eu personal nu am sesizat atat de mari probleme in 2parale...

Daca esti afiliat si ai sesizat probleme pe care eu nu le-am sesizat atunci esti indreptatit sa-mi dai negative, daca nu esti afiliat atunci tu esti cel care face parte din categoria oamenilor care "vorbesc vorbe".

In ce priveste copilaria mea, pot sa-ti spun ca sunt si eu un copilas mai mic cu vre-o 10 ani de experienta in sisteme informatice complexe, deci vorbesc intr-un fel in cunostinta de cauza.
    Ultima modificare făcută de Octav; 2nd June 2013 la 00:29.

maxx05 este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    8th October 2010
    Posturi
    8
    Putere Rep
    0

Implicit

Am facut cerere de plata pe 09 aprilie, am primit anexele pe 21 aprilie, le-am semnat pe 26 aprilie iar banii nu i-am primit nici pana acum.
    Nu e prima data cand se intampla asta, anul trecut m-au tinut cu o plata o luna si jumatate.

Roland este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    28
    Data înscrierii
    1st March 2011
    Vârstă
    41
    Posturi
    316
    Putere Rep
    28

Implicit

Oameni buni, eu zic ca nu are rost sa va certati(cu asta nu se va rezolva problema).....sunt sigur ca dupa ce totul va reveni la mod normal, 2parale o sa ne dea o explicatie detaliata!

Calin B este deconectat Banned
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    18th June 2011
    Locaţie
    Arad
    Vârstă
    35
    Posturi
    420
    Putere Rep
    0

4 out of 4 members found this post helpful.

Implicit

Off: Octav, in primul rand Calin nu Catalin (da platesti tu pt asta )

On: Cand spun ca le "bagam bani in buzunar" nu este asa? daca noi nu am fi afiliat 2p, oare sistemul ar mai functiona?

Normal ca ma deranjeaza multe chestii, printre care: ai timp de facebook / postari pe blog , dar nu raspunzi afiliatilor la email, iti pui afiliatii sa isi numere comisioanele, ai cereri de plata din aprilie (cum zice maxx05), suntem in iunie, nu sunt platite, bug-uri la sistemul de contorizare a comisioanelor, advertiserilor, le incasezi banii, insa stai la 2p o buna perioada de timp.... si multe altele.

Oare este ok?

Mie 2parale nu imi baga bani in buzunar doar de dragul meu, ci ca rezultat a muncii mele, in schimb, eu (noi) le bagam bani in buzunar tot pe baza muncii noastre, iar daca stai bine sa o judeci, advertiserii te platesc pe tine cat iar 2p isi i-a banii dupa munca ta, ei fiind doar o punte intre noi.

Si atunci cand vezi ca tu lucrezi, vrei sa iti incasezi banii castigati pe munca ta, incerci sa i-ei legatura cu ei, nici un raspuns, platile iti sunt intarzaiate .... ce sa crezi atunci?

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 2 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 2 vizitatori)

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •