Pagina 371 din 577 PrimulPrimul ... 271321361369370371372373381421471 ... UltimulUltimul
Rezultate 3.701 la 3.710 din 5770

Subiect: 2parale, afiliatii si marketingul afiliat

Stefania Trandafir este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    18th June 2012
    Posturi
    550
    Putere Rep
    36

Implicit

Citat Postat în original de avram Vezi Post
    la 10% trebuie sa creasca procentul com. respinse
    ELEFANT au o reputatie foarte buna si in randul afiliatilor, acum au rata de respingere a comisioanelor 0, nu sunt genul care sa faca magarii. Au acceptat afilierea, si-au facut bine socotelile, probabil ca au un plan pe termen lung sa adauge noi si noi categorii de produse in magazin, dupa cum observam surpriza cu Fashion.
    Elefantul calca puternic, felicitari managementului.

Tom
    Tom este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    131
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    131

Implicit

Citat Postat în original de Stefania Trandafir Vezi Post
    ELEFANT au o reputatie foarte buna si in randul afiliatilor, acum au rata de respingere a comisioanelor 0, nu sunt genul care sa faca magarii. Au acceptat afilierea, si-au facut bine socotelile, probabil ca au un plan pe termen lung sa adauge noi si noi categorii de produse in magazin, dupa cum observam surpriza cu Fashion.
    Elefantul calca puternic, felicitari managementului.
    Miscare buna din partea Elefant, dar am dubii ca pot duce nisa fashion.

La Elefant exista un fond de investitii (in spate), care are drept scop vanzarea afacerii, si NU profitul imediat. Ei au nevoie de "cifra de afaceri" = vanzari, asa ca slabe sanse sa "arda" afiliatii.
    Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.

bogdancercel este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    27
    Data înscrierii
    24th April 2012
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    49
    Posturi
    174
    Putere Rep
    27

Implicit

Nu stiu daca fondul de invesitii din spate se gandeste deja la un exit. Ca si business adus din Moldova pe filiera Editurii Litera (cred ca in conducerea elefantului inca mai este un membru al familiei Vidrascu) in timp a primit in actionariat nume din onlineul romanesc. Cred ca sunt abia la inceputul povestii si daca cineva pe la adevarul se lauda candva ca vrea sa faca din adevarulshop un amazon romanesc... mai degraba se va intampla asta cu Elefantul.
    Ultima modificare făcută de bogdancercel; 12th August 2013 la 16:20. Motiv: am probleme la tastatura si la cap... :)
    dam papica la animale. pet shop online.

avram este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    61
    Data înscrierii
    7th May 2011
    Posturi
    1.361
    Putere Rep
    61

Implicit

Citat Postat în original de bogdancercel Vezi Post
    Nu stiu daca fondul de invesitii din spate se gandeste deja la un exit. Ca si business adus din Moldova pe filiera Editurii Litera (cred ca in conducerea eleantului inca mai este un membru al familiei Vidrascu) in timp a primit in actionariat nume din onlinel romanesc. Cred ca sunt abia la inceputul povestii si daca cineva pe la adevarul se lauda candva ca vrea sa faca din adevarulshop un amazon romanesc... mai degraba se va intampla asta cu Elefantul.
    Ion Sturza, Fost Premier Moldovean și Ex-director Adjunct Rompetrol, Lansează în România O Librărie Online | Pagina de media – Petrișor Obae
    Greenlight Invest , spala banii din Rompetrol
    ░▒▓█▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀█▓▒░

Reputatie:
    27
    Data înscrierii
    24th April 2012
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    49
    Posturi
    174
    Putere Rep
    27

dotcom este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    26
    Data înscrierii
    17th March 2013
    Posturi
    147
    Putere Rep
    26

Implicit

Atata timp cat s-au folosit de insemnele Politiei Romane pentru campania cu RCA [link Mail de la elefant.ro - My Garage (lucru ilegal)] nu cred ca o sa rezite pe nisa fashion unde retururile sunt fara numar. Nu stiu daca au capacitatea necesara sa gestioneze acest lucru.
    De marketplace sa nu mai vorbim... ca numai Okazii e marketplace. Restul sunt rebuturi.

Reputatie:
    27
    Data înscrierii
    24th April 2012
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    49
    Posturi
    174
    Putere Rep
    27

Implicit

Citat Postat în original de dotcom Vezi Post
    Atata timp cat s-au folosit de insemnele Politiei Romane pentru campania cu RCA [link Mail de la elefant.ro - My Garage (lucru ilegal)] nu cred ca o sa rezite pe nisa fashion unde retururile sunt fara numar. Nu stiu daca au capacitatea necesara sa gestioneze acest lucru.
    De marketplace sa nu mai vorbim... ca numai Okazii e marketplace. Restul sunt rebuturi.
    Chiar nimeni nu a vazut ca acolo scria "Polița Română" și nu "Poliția Română"...
    dam papica la animale. pet shop online.

avram este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    61
    Data înscrierii
    7th May 2011
    Posturi
    1.361
    Putere Rep
    61

Implicit

Peste 70% dintre clientii actuali ai retailerului online Elefant.ro sunt femei si, astfel, compania se va extinde catre segmente care se adreseaza in special publicului feminin
    Herghelegiu, Elefant.ro: Ne extindem pe segmente care se adreseaza in special femeilor
    ░▒▓█▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀█▓▒░

Tom
    Tom este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    131
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    131

Implicit

Pentru off-topic, puteti continua aici: Al 257-lea topic despre reputatii - postez pentru un prieten
    Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.

lovelife este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    103
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    49
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    103

Implicit

Citat Postat în original de Tom Vezi Post
    Miscare buna din partea Elefant, dar am dubii ca pot duce nisa fashion.

La Elefant exista un fond de investitii (in spate), care are drept scop vanzarea afacerii, si NU profitul imediat. Ei au nevoie de "cifra de afaceri" = vanzari, asa ca slabe sanse sa "arda" afiliatii.
    In completare
    Universal Online Promotion, compania care detine Elefant.ro, a inregistrat anul trecut afaceri de 3,67 milioane de euro si pierderi de 697.000 de euro, conform Ministerului de Finante. De asemenea, compania avea anul trecut un numar mediu de 42 de angajati.
    In prezent, retailerul are 85 de angajati, dublu fata de anul trec
    Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •