In categoria Servicii B2C nu apare.
In categoria Servicii B2C nu apare.
Vad eu bine... Ghesi a intrat in 2Parale? Stie cineva daca si-au schimbat managementul?
cu ocazia asta dispare fashionUp Jacheta Gryzz - Diesel - 499 ron | FashionUp! - Jacheta DIESEL GRYZZ - 660ron diferenta 160ron , ce margine mare!
░▒▓█▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀█▓▒░
Chiar ma bucur ca au facut acest pas, plus ca au si un design simplu, care va ajuta la conversii.
FUp il vom vedea maine, poimaine in PS2.0.. vad ca cine iese pe usa din dos la 2P intra in PS prin fata... apropo, vad ca Strollers e in PS2.0 acum.. ce migratie...![]()
Super, ma bucur pentru Elefantel..imi place si Happy Days-ul lor ✌
Poate pentru Fashion mai ridica si ei putin comisionul, 8-10% in loc de 7...daca le permite planul de afaceri
Fup e history
La Redoute e history, din punct de vedere afiliere
Si parerea mea este ca Profitshare isi fac un deserviciu in relatia cu afiliatii, daca ii accepta in retea...asta daca ii intereseaza sa aiba vreo relatie cu afiliatii.
Ca si client am facut de doua ori comenzi in La Redoute si amandoua comenzile au fost anulate dupa doua saptamani; poate daca as fi platit cu cardul...nu-mi mai vedeam inapoi banii niciodata, dupa cum se plang altii. Pacat de numele firmei![]()
Ultima modificare făcută de Stefania Trandafir; 12th August 2013 la 15:56.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)