29th July 2013, 12:02
1 out of 1 members found this post helpful.
Statistici EPC si EPM ar ajuta foarte mult in alegerea campaniilor. Ne tot batem gura pe aici de ani de zile. Indicatorii curenti pentru campaniile din 2Parale sunt aproape irelevanti. Trebuie sa pierzi timp si bani pana gasesti o campanie profitabila.
29th July 2013, 21:44

Postat în original de
Claudiu4
salut
daca de exemplu am un site cu trafic mic... 10-20 unice/zi pot sa pun acele reclame de la afiliati,sau e un minim de trafic care trebuie indeplinit
Trebuie ca cel putin un site sa fie aprobat, atunci cand deschizi contul 2p. Ceva gen adsense.
Similar, trebuie sa fii aprobat de fiecare advertiser (magazin) in parte.
Mai departe, esti platit la vanzari.
Retired
30th July 2013, 15:17

Postat în original de
irealx
Nu inteleg de ce primesc mail de la 2parale Click pe o unealta inexistenta cand linkul inca functioneaza, doar produsul la care era facut link nu mai este pe stoc la magazin. Sa inteleg ca nu se inregistreaza cookie daca produsul la care am facut link nu mai este pe stoc? Stiu ca normal nu trebuie sa fie asa dar nu-mi explic de ce primesc mail atata timp cat advertiserul inca mai este in sistem.
Primesti email atunci cand produsul a fost scos din feed-ul advertiserului.
In cazul asta redirectul se face spre homepage-ul advertiserului, se inregistreaza si comisionul.
Primesti mail pentru a te instiinta, eventual sa faci update la link...
30th July 2013, 15:17
Link-ul functioneaza, dar te trimite pe prima pagina a magazinului...si te anunta ca produsul respectiv nu mai este pe stoc sau a fost retras de la vanzare.
--Edit: Am postat in acelasi timp
O idee iti poate schimba viitorul...