Pagina 310 din 577 PrimulPrimul ... 210260300308309310311312320360410 ... UltimulUltimul
Rezultate 3.091 la 3.100 din 5770

Subiect: 2parale, afiliatii si marketingul afiliat

Daniela este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    5th January 2011
    Locaţie
    Tulcea
    Vârstă
    35
    Posturi
    123
    Putere Rep
    29

Implicit

Am verificat si eu anexele si pana acum mi s-a oprit doar 5,5% din suma si am avut avut de primit mai putin de 700 de lei plus ca mai am contracte si cu alte firme unde mi s-a oprit doar 5,5% din suma indiferent de cat era aceasta. Deci, daca nu s-a schimbat legislatia si tind sa cred ca nu, atunci suma ce trebuie oprita pentru CASS trebuie sa fie de 5,5% indiferent de suma.
    Content writer & marketing afiliat

avram este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    59
    Data înscrierii
    7th May 2011
    Posturi
    1.361
    Putere Rep
    59

Implicit

Citat Postat în original de Daniela Vezi Post
    Am verificat si eu anexele si pana acum mi s-a oprit doar 5,5% din suma si am avut avut de primit mai putin de 700 de lei plus ca mai am contracte si cu alte firme unde mi s-a oprit doar 5,5% din suma indiferent de cat era aceasta. Deci, daca nu s-a schimbat legislatia si tind sa cred ca nu, atunci suma ce trebuie oprita pentru CASS trebuie sa fie de 5,5% indiferent de suma.
    Probabil a fost o greseala ..urmeaza sa le corecteze si prin urmare vei plati retroactiv
    Ghid contribuții sociale obligatorii pentru persoanele fizice | Fara Contabilitate
    CASS datorat de persoanele fizice pentru anumite tipuri de venituri | Fara Contabilitate
    Baza lunară de calcul al contribuției de asigurări sociale de sănătate nu poate fi mai mică decât un salariu de bază minim brut pe țară (750 lei începând cu 1 februarie 2013 și 800 lei începând cu 1 iulie 2013).
    ░▒▓█▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀█▓▒░

Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    5th January 2011
    Locaţie
    Tulcea
    Vârstă
    35
    Posturi
    123
    Putere Rep
    29

Implicit

Citat Postat în original de avram Vezi Post
    Posibil sa ai dreptate.
    Azi mi-au disparut pentru prima data bani din suma platibila, nu multi, dar e ciudat sa dispara asa peste noapte, a mai patit careva asa ceva? Si nici macar nu am primit anexa de plata, dar daca ceeace spune avram mai sus se adevereste nici nu o mai vreau pentru ca am multe comisioane neachitate si nu are rost sa platesc impozitele respective pentru o suma atat de mica.

P.S. Oare sa se fi oprit sume retroactiv pentru impozit? Asa fara sa ma anunte nimeni?

RedHat este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    45
    Data înscrierii
    23rd September 2010
    Locaţie
    Iasi
    Posturi
    896
    Putere Rep
    45

Implicit

Si de la mine a disparut in jur de 30% din suma platita.

avram este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    59
    Data înscrierii
    7th May 2011
    Posturi
    1.361
    Putere Rep
    59

Implicit

Citat Postat în original de Daniela Vezi Post
    P.S. Oare sa se fi oprit sume retroactiv pentru impozit? Asa fara sa ma anunte nimeni?
    nu stiu daca am dreptate sau nu ...dar nu se poate sa plateasca 2parale impozitele din banii lor . Iar legislatia e dura sau extrem de dura pentru impozitele retinute la sursa ,e cu puscarie . Eu mi-am spus parerea .Restul va lamureste 2parale pe canale oficiale
    Ultima modificare făcută de avram; 27th May 2013 la 15:10.
    ░▒▓█▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀█▓▒░

RedHat este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    45
    Data înscrierii
    23rd September 2010
    Locaţie
    Iasi
    Posturi
    896
    Putere Rep
    45

Implicit

Am trimis acum un email.
    Daca s-a schimbat ceva intre timp si retin impozitele la sursa ar fi trebuit sa anunte din timp. Banuiesc ca vor primi sute de emailuri de acum.

tataraseni este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    41
    Data înscrierii
    15th July 2005
    Locaţie
    Brasov
    Posturi
    1.482
    Putere Rep
    41

Implicit

Si mie mi-au disparut niste bani din zona Platite de Advertiseri (adica bani achitati de advertiseri)... Ciudat!!!

Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    5th January 2011
    Locaţie
    Tulcea
    Vârstă
    35
    Posturi
    123
    Putere Rep
    29

Implicit

E clar au facut o greseala si acum o repara, nu-i mare lucru, dar era frumos sa vina cu un anunt, mail, postare pe blog, orice, prin care sa ne anunte INAINTE sa actioneze. Asa cum au procedat nu e deloc frumos si nu le face cinste!

Defapt, daca este sa ne luam dupa ce se scrie in contract ar putea fi trasi la raspundere pentru gestul acesta, nu doar urechiati public.

tataraseni este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    41
    Data înscrierii
    15th July 2005
    Locaţie
    Brasov
    Posturi
    1.482
    Putere Rep
    41

Implicit

Am gasit banii Apar la Finalizate dar culmea e ca eu nu i-am incasat... necunoscute sunt caile programatorilor

Sa vedem daca va catadicsi sa raspunda cineva...

mike07 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    30th April 2008
    Posturi
    524
    Putere Rep
    37

Implicit

Misto de tot ce se intampla.. suma de plata continua sa scada... se pare ca noul modul de plata vine la pachet si cu bani mai putini.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •